2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Aslında ilk yapılması en kolay olacak bu sınav direk mülakat olduğu için ama hiç almaya niyetleri yok galiba bilgi bile vermediklerine göre
-
@mm0660 hocam sayı korkutuyor komisyonu. Kaç kişiyle yüzleşecekler dile kolay.
-
Bu arada kimsenin duyumu yok mu bu konuyla ilgili?
-
Arkadaşlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum ; bu kurumun mülakatlarında ingilizce sorular oluyor mu ? eğer oluyorsa bunların seviyesi nedir ve ne tip sorular soruluyor acaba ? şimdiden teşekkür ederim.
-
@sk-0 Evet mülakat sonunda ingilizce soru soruyorlar. Seviye basit daha önce yurtdışına çıktınız mı, nereye neden gittiniz tarzında sorular soruluyor. Önceki alım konusunda mülakata katılan diğer arkadaşlar da bahsetmişti oradan bakabilirsiniz.
Edit: Konu bu konu da olabilir sayfalarda geriye gidip bir bakın.
-
@shepherd, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
onu bu konu da
çok teşekkür ederim
-
kurumu arayıp bilgi alabilen oldu mu sınav tarihi ile ilgili?
-
Arkadaşlar bazı kurumlar mülakatlara başladı. Mesela bir arkadaşım 2 şubatta imamlık mülakatına girecek. Yarından itibaren bu başlığı takip eden herkes kurumu ararsa kurum da belli bir plan yapacaktır. Bence kurumu aramak çok zor değil . sonuçta bu bizim işimiz .
-
Ben kurumu aradım, şu anlık bir gelişme olmadığını ve internet sitesini takip etmemi söylediler başka bir bilgi alamadım.
-
@mm0660, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Ben kurumu aradım, şu anlık bir gelişme olmadığını ve internet sitesini takip etmemi söylediler başka bir bilgi alamadım.
aynen öyle arayalım arkadaslar
-
@mm0660, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Ben de bugün aradım. Sık aramanız bir şeyi değiştirmeyecek, biz belirlemiyoruz dediler. Ben de yok estagfirullah o yüzden değil diye çevirmek zorunda kaldım
-
Kurumumuz süreç ile ilgili pek istekli değil anlaşılan. Ramazan ayı gelmeden yapılsa bari mülakatlar.
-
arkadaşlar sizce söylebildiği gibi 500 kişi alınır mı?
-
iptal ettim yazıyı
-
@gpale hocam öyle bişey söylüyosun ki...sadece tahmine dayalı sözler insanları boşuna endişeye sevkeder
-
Arkadaşlar sakin olun. Alınmama gibi bir durum şuan yok. Bakanlığın ihtiyacı var. Ancak alımda acele etmemelerinin sebebi açık ki; şuanki pandemi nedeniyle zaten bürokrasi de aynı hayat gibi yavaşladı. Bu kadar gönlünüzü ferah tutun. Onlar da can taşıyor. 638 kişiyle yüz yüze kalacaklar. Paniğe gerek yok.
-
Henüz tarihi açıklanan bir hmb sınavı olmadığı için bunun da açıklanmaması normal hangi kurumu ararsanız arayın hepsi aynı şeyi diyor zaten. Ama mantıken bu sınav için tarih belirlemek kolay olacaktır çünkü mülakatlar hafta içi yapılıyor. Ne zaman guy, vmy gibi sınavlar belli olursa bu da o zaman belli olur ama en kolay tarih belirlenebilecek sınav da bu sınav çünkü diğer sınavlarla çakışma gibi bir derdi yok. Kurumun niyeti olmasa çoktan almıyorum vazgeçtim derdi bence.
-
Mülakatları isteseler yaparlardı şöyle ki kaymakamlık mülakatına günde 40 kişi giriyor onlara risk yok mu?
-
@mutlakbutlan Arkadaşlar ben de dahil insanların çalışma motivasyonu lütfen bozmayın. Kurumu tekrar az önce aradım. Bana “liste artık açıklandığı için iptal olma gibi bir durumun söz konusu olmadığını” sadece erteleme olduğunu söylediler. Sanki alım yapılmayacak da iptal olacakmış gibi konuşup insanların moralini bozmayın. Dün de burada yazıp silenler oldu. Çalışmaya devam edin. O arada başka sınavlar da inşaAllah açılacak zaten onlara hazır olmuş olursunuz. Şu süreçte gereken tek şey; umut.
-
@önemli Alakaya maydanoz. Sanki iptal edileceği gibi bir imada bulunmuşum. Cidden burada yazılanlar sizi etkiliyorsa bu derece girmeyin arkadaşım açmayın internetinizi, oturun çalışın.. Ben şu anda söz konusu olan bir durumdan bahsediyorum adam çalışma şevkimi kırma diyor. Bu yazdığıma da içlenmeyin lütfen yoksa beni de üzersiniz..