2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@john-hicks hocam evet en başta öyle yazıldı ama sonra başvururken gelen uyarılar sonucu burdan arkadaşlar aradığını söyledi ve Ankara’da olacağı hakkında bilgi verildi.
-
@plansız hocam 500 kişiyi tamamlanmama ihtimali var mı başvuru sayısının 4 de birini mi alırlar?
-
@uluslarcı Başvuranın dörtte birini alacaklar diye bir şart yok dostum, olağan durumda olması gereken tamamının dolması ancak 100 kişi alsa niye 100 diyemeyiz, takdir onların.
2000 kişi olsaydı 500 kişilik kadronun 150-200 ünü doldurmaları bir kamuoyu baskısına sebep olabilirdi, şu an 643 kişiden 200 ünü alsa pek dikkat çekmez değil mi? Siz elinizden gelen en iyi şekilde hazırlanın tabi, hiç belli olmaz belki tam da istenilen 500 kişi listededir, bilemeyiz :man-shrugging: -
@mvpk teşekkürler bende sınav duyurularında göremedim o yüzden sordum
-
Giriş şartlarında bu ilan gibi yds isteyen kurumlar uzman yardımcılığından uzmanlığa geçişte tekrar yds istiyor mu? Sitede istemediği söylenmiş ama yönetmeliklerde yeterlilik sınavından sonra 2 yıl içerisinde alınması gerekli diyor genelde.
-
O zaman meşhur soruyu bidaha sorayım, uzmanlık mi vergi müfettişliği mi? Ne derseniz. Ha ikiside oldu ve aralarında tercih yapıyor değilim amaç meslekleri tanımak
-
@mantıkuttayyr vergi müfettişliğinde çok Gezer çok yorulursun , biraz daha çok kazanırsın harcırahtan felan , ilerde mali müşavir olur ondan da çok kazanırsın , uzmanlıkta da kafan rahat olur , bayan için en iyisi uzmanlık çok gezmesi ve stresi olmadığı için
-
@mantıkuttayyr dostum bu uzmanlığın maliye ile alakası yok. Hazine tarafıyla alakalı. O yüzden karşılaştırmayı hazine kontrolörlüğü ya da hazine müfettişliği ile yapman daha doğru.
-
@önemli hocam kesin bilgi mi? Hepsi hazine kanadi mi?
-
@srkn1990 Rica ederim
-
@memur-kpssa öyle söyleniyor.
-
Şimdi elden teslim edeceğimiz belgeler hangileri olacak?
-
@amenis Sadece başvuru formunu imzalayıp göndereceğiz diye biliyorum.
-
Forum ne zaman gönderiliyor?
-
@mvpk ilanda bakanlıkça gerekli görüldüğü takdirde istenecek belgeler duyurularda yayınlanacaktır gibi bi ibare var da o yüzden belki bi şeyler daha gerekebilir mi diye düşünmüştüm ama henüz duyurularda da bi bilgiye rastlayamadım.
-
@amenis Haklısınız öyle yazıyor ilanda. Formu da sınav olmadan önce kuruma ulaştırmamız gerekiyor. Sınav tarihleri açıklandığında belirtirler belki başka istenen belge varsa.
-
Formun ne zaman gönderilmesi gerekiyor?
-
@sagropa 50 defa ayni soruyu sormaniza gerek yok. henüz bir duyuru yapilmadi bu konuda.üstteki arkadaslar da yazmis zaten
-
@beirutde kelimeyi yanlış yazmışım o yüzden bir daha yazdım, mesaj düzenlenmeynce.
-
@sagropa kusura bakmayin hocam.