2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@önemli Kardeşim ben VMY ile ilgili iptal duyurularını paylaşan kişiyim. Cevap verdiğim arkadaşın mesajını okuyunca fazla iyi niyetli düşündüğünü gördüm. Ona cevaben paylaştım. Tepki alır demiş orada. Kurumun tepkiyi pek umursamayacağını gerekirse iptal edeceğini ifade etmek istedim. Bizleri düşünen olmadığını belli ederek bir eleştiri mahiyetinde attım. Bu sınavla alakam yoktur. Umarım iptal olmaz ve her şey gönlünüzce olur. Sınavınızda başarılar dilerim.
-
Yarın bence bı taslak metin oluşturmalı ve fax çekilmeli.Daha dikkate alınacaktır çünkü telefonla konuştuğumuz kişi amirlere belki hiç iletmiyordur bile..
-
Eğer martta yapılacaksa bu cuma açıklanır. Diğer sınavların listeleri açıklandıktan sonra toplu bir şekilde de açıklayabilirler o zaman da nisanı bulur büyük ihtimalle çünkü ben her aradığımda bir gelişme yok diyorlar.
-
@mm0660 en son ne zaman aramıştınız hocam?
-
@önemli geçen hafta aradım
-
Merhaba arkadaşlar,
Az önce aradım pandemiden dolayı uzadığını yoksa liste hazır olduğu için hemen zaten yapmak istediklerini belirtti konuştuğum beyefendi. Sizce ne zaman olur dediğimde malesef bizde bir şey diyemiyoruz gelişmeleri takip ediyoruz aşı vs. Nisan gibi mi olur dediğimde yani bir şey diyemem ama Martta olabilir dedi. Son olarak da siz sınava odaklanın dedi..
-
Arkadaşlar merhaba, ilanda belirtilen alan gruplarının hepsinden mi sorumluyuz yoksa sadece mezun olduğumuz bölümün konularında mı? Zira KPSS dışında sadece maximum 15 dakikalık bir sınav için tüm bu konulara çalışmak tuhaf geliyor. Tecrübesiz olduğum için soruyorum daha önce bu tür sadece sözlü sınavla alım yapılan kurum mülakatlarında ne tarz sorular sorulmuştu? Teşekkür ederim.
-
@kamucubey Hepsinin sorulması mümkün değil. İlanda 6-7 sınav alanı vardı. O alanlardan mezun olanlara, o alandan sorular + iktisat ve güncel sorular sorulur. Ama o alanlardan mezun olmayanlara ne sorulur bilmiyorum. Muhtemelen genel iktisat ve güncel ekonomik gelişmeler olabilir.
-
500 den fazla kişi gircek ama bir girisim yapamiyoruz telefon ediyoruz gazimiz alınıp susuyoruz ben usandım yıldım beklemekten.Bir girişim yapmamanin cezası aylarca beklemek olacak.Fax dedik kimse hadi yapalım demedi desteklemedi.
-
@sonilanbukucu aynen bizimkilerden ses seda yok cogu puanina guveniyo sanirim duya fuya gircekler bu sinava gircek olsa sayfa surekli aktif olurdu
-
edebiyatı kuvvetli arkadaş bir taslak hazırlasın fax çekelim veya mail atalım ben hemen bugün gönderirim
-
@avemim aynen dostum ben kendime guvenemedim taslak için o yüzden bir kişiden bekledim elbet iyi yazan biri vardır ama pek umursamiyo kimse.Birisi yazsa iyi bı metin güzel olacak.
-
Önlemler Marttan itibaren kademeli olarak kalkacakmış. En geç nisan ayında başlar bu mülakatlar diye düşünüyorum.
-
Bir gelişme var mı?
-
Ben bugün aradım tekrar ama ulaşamadım. Ulaşabilirsem hem mülakat tarihini hem de Ankara’ya da alım olacağını söylemişlerdi hala öyle olup olmadığını tekrar soracağım.
-
@mm0660 0 (312) 415 20 54 burdan direkt bağlanıyor
-
@avemim bu numaradan aradım ulaştım ama tarih ile ilgili bir bilgi olmadığını söylediler. Alımın bir miktarının da Ankara’ya olacağını söylediler.
-
@mm0660
ben bugün de haber beklemiyorum önümüzdeki hafta netleşebilir -
@cnkmo26 2 gibi konuştum bende, belli değil dediler maalesef. Ümitler haftaya kaldı yine
-
13 Nisan Sali ramazan başlıyor mülakatın ise bir ay öncesinden açıklanması gerekiyor galiba eğer gelecek hafta aciklanmazsa bence ramazana kalacak ve kurumun ramazan ayinda mülakata yanaşacagini sanmıyorum.Sabrimizin iyice sinanacagi döneme giriyoruz.