2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@avemim tamam o zaman bakanlığa tahsis edilen bir bina var kesin merkezde. sağolun bilgilendirme için
-
Rica ederim sizde sağolun
-
Merhaba arkadaşlar, ben de bugün kamu yonetimi grubundan girdim.Mulakatim gayet iyi gecti. Aktif olarak calistigimdan bankaya dair sorular ağırlıkli soruldu. Uluslararası kuruluşlardan soru geldi.Turkceden İngilizceye ceviri istediler.Butun sorulara cevap verdim. Mulakat boyunca sakin ve kendimden emin bir duruş sergiledim.Mülakatin sonunda hayırlı olsun, dediler.Herkese mi diyorlar??? bilmiyorum. Girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Mulakati atlatanlara tekrar geçmiş olsun diyorum
-
@albayrak58 hayırlı olsun denildiğini ilk defa duyuyorum inşallah bana da derler:D
-
@tb üstadım inşallah, kimsenin emeği ziyan olmasinBugun bi bayan arkadaşın mülakatınin kotu gectigini gordum. Bana kalirsa aşırı stres yaptı, naçizane tavsiyem sakin olungerisi hallolur
-
@albayrak58 Hocam, teşekkür ediyorum kendi adıma. Nihayet kamu yönetiminden de bir tecrübe aktarımı geldi. Komisyonun tavrı nasıldı ve kaç dakika sürdu acaba? Bir de maliye, iktisat, muhasebe, hukuk bu alanlardan soru geldi mi? Ya da genel kültür, güncel?
-
@ninnoni komisyon gayet rahattı, bankacı oldugum icin ağırlıkli bankacılıkla alakalı sorular geldi. Uluslararası kuruluşlardan ve gecen hafta acilanan pakete dair sordular. Mulakatta bayağı rahattim, komisyon başkanı bayağı sakinsin diye takıldıinşallah elememislerdir
-
@albayrak58 kaç dakika sürdü hocam?
-
Arkadaşlar geçen sene de alım yapılmış. O zaman mülakat sonuçları ne kadar sürede açıklandı bilen yok mu?
-
@hysenn06 Şimdi baktım eski konudan. Geçen sene 15 Haziranda mülakatlar başlamış, 29 Eylülde sonuçlar açıklanmış. 3 ay sürmüş açıklanması.
-
@carpe-vita o alımdan öncekinde de 10 günden kısa sürede yanlış hatırlamıyorsam 8 günde açıklanmış , belki güzellikler yaparlar şak diye açıklarlar
-
@carpe-vita 3 ay mı. 3 ayda devlet yıkılır devlet kurulur şaka gibi
-
@hysenn06 1-1,5 ayda açıklandı. 100 kişilik alım.
-
Güvenlik soruşturması var sonuçta o kadar kısa sürede açıklanmaz
-
@semiramis hocam sonuçlar güvenlik soruşturması yapılıp mı açıklanıyor yoksa mülakatı geçtiğin açıklanınca mı güvenlik soruşturması oluyor
-
@hysenn06 güvenlik soruşturması kalktı diye biliyorum
-
-
-
@buzdevrisid Hocam bir önceki alım Aralıkta ilan verilmiş, korona nedeniyle Haziran 15'te mülakatlar başlamış. "sonuçlar açıklandı" postu 29 Eylülde atılmış forumdaki konuya. Emin misiniz 1-1,5 ay olduğuna?
-
Önceki mülakatların açıklanması 3 ay sürdü.