2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@gittsman teşekkürler hocam
-
@deen rica ederim. Hayırlı olsun bu arada.
-
@gittsman Allah razı olsun hocam sizinde inşallah
-
Silinmiştir
-
Atama şubesi bu şekilde net konuştuysa iki haftaya olur bu iş.
-
@hattarihanzo onlar bi tarih vermediler makamın kendine göre bir kararı planı olabilir. onlara da bi talimat gelirse ben bilgilindiricem buradan.
-
@gittsman cok sagolun hocam iyi olur
-
arkadaşlar bugün yüz yüze görüştüm, güvenlik soruşturmasından bahsettiler. sordum o mu var diye evet dediler. ancak biraz başlarından sallamak için söylediklerini düşünüyorum ama söylenenler doğru. her şey hazırmış sadece makamdan talimat bekliyorlarmış. ancak ne sorduysam onun dışında bilmiyorum yanıtını aldım ve hakikaten bilmiyorlar bunu da net olarak söyleyebilirim
-
@destroyerb11 kardeşim yapılmış mı yoksa yapılıyor mu çünkü 78 gün oldu açıklanalı.
-
ne atama kararıymış ne makam kararıymış arkadaş. İçİşleri Bakanlığına vali mi atıyon yoksa mit uzmanı mı alıyon? Dalga geçmenin insanları bekletmenin de bir adabı, usulü vardır. Hiç değilse bir bilgilendirme yaparsın şu tarihte şunlar şunlar olacak şunlar istenecek diye ona göre insanlar başka şehirlerde olanlar ya da evli olanlar bu doğrultuda bir plan yaparlar.Yarın bir gün atama kararı olunca hemen 15 gün içinde bu işler nasıl hallolacak?Gerçekten maddi imkanım olsa yurt dışında kalıcı olarak yaşamak ve çalışmak isterim ama olmuyor işte.
-
Mülakat biteli 128-130 gün oldu.
Kazananların açıklanması üzerinden 78 gün geçti. Daha beklenecek gibi duruyor. -
Grupta biri yazmıştı. Adalet bakanlığına atanan uzman yardımcıları da başlamamış. Hem hazine kontrolörleri de bizden önce açıklanmasına rağmen başlamadı daha. Her bakanlığın kendine has çalışma sistemi var demek ki…
Arkadaşlar son bir toparlama yapalım;
1- Hazine kontrolörlerinden bir üstat Eylül’ü işaret etmişti.
2- Bugün grupta üstatlardan haber alan biri de tahmini Eylül dedi.
3- Bayramdan önce yetkililerle konuşan bir arkadaşa 20 Ağustos sonrası muhtemelen denmişti.
4- “Bütün belgeler hazır ve sadece makamdan onay beklendiği ancak soruşturmalar nedeniyle süreç devam ediyor” duyumu da geldi.
Kaçırdığım varsa ekleyin lütfen.
Not: Ayrıca lütfen bakanlığı arayan ya da bir biçimde bilgi/duyum alan arkadaşlar buraya da yazarlarsa seviniriz. Çünkü memurlar da kuvvetle muhtemel telefon baskısından yoruldu.
-
Merkezi atama b grubunda bile 2 3 ay sonra göreve başlanıyor. Bu tarz işler makamın takdirinde olduğu için cok bir süre bicmek dogru olmaz. Burda iki bayram tatili ve uzaktan veya dönüşümlü çalışma kosullarida vardı bir süre. Mayis sonu evraklarin tamamlandığı düşünülürse Ağustos Eylül çok şaşırtmaz ama umarım daha erken başlanır.Atama servisi surekli telefon geldiği için acamiyoruz bu yuzden bir gelişme olursa biz size bilgi verelim sizde arkadaşlara iletin dediler. Kendileri de makamin talimatını göre hareket ediyorlar. Burda tahminlerden ziyade makamin ne zaman ne karar vereceği önemli. Herkes bir bilgi almaya çalışıyor haklı olarak. Bilgi gelir gelmez sizinle paylasicam.
-
Vaka sayıları her gün artıyor. Bizi etkilemesi de muhtemel. Bana kalırsa birşeyler yapmalıyız, bu sessizlik hayra alamet değil.
-
@grejuva yapılıyor kardeşim yani dedikleri bana bu. onu da ben sıkıştırdım diye söylediler. ama yukarıda da belirttiğim gibi doğru olup olmadığından emin değilim çünkü bana pek güven vermediler. ama makamdan haber beklediklerini net belirttiler
-
Merhaba,
Halihazırda memur olanlar için muvafakat yazısı yazılmış mı Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, Kurum ile iletişime geçen arkadaşlar bu yönde bir bilgi edindiler mi?
-
@asdf bayram öncesi görüştüğümde yazılmadığını söylemişlerdi. Bu hafta hazineye ulaşamadım. Dün de kendi kurumumun personeli ile görüşmüştüm, hala gelmediğini söylediler.
-
@pphmuy teşekkür ederim bilgi için.
-
kesin bilgim yok ama bu gidişle eylüle uzayacak gibi
-
@paretowilfredo Ne zaman iş başı yapacağımıza ve hangi birimlerde görevlendirileceğimize dair bir bilgin, bir duyumun var mı, hocam?