2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Dışişleri dışındaki her bakanlık tırıvırı. Yok ticaret bilmemneymiş de hazine iyiymiş de sanki hazinede define buluyorlar. Adamlar yurtdışında euro alıyor ve her giderini devlet karşılıyor
-
@emrediyebiri haklısın kardeş, ama işte yapacak bir şey yok. Ortadoğu bencilliği heryerde.
-
@afasgafas dışişlerine gir birader o zaman.
-
@afasgafas, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Dışişleri dışındaki her bakanlık tırıvırı. Yok ticaret bilmemneymiş de hazine iyiymiş de sanki hazinede define buluyorlar. Adamlar yurtdışında euro alıyor ve her giderini devlet karşılıyor
Meali:
Hazineden de Ticaretten de elendim.
-
@emrediyebiri elenme vs değil zaten iyi bir yerde çalışıyorum devlette yurtdışına gidip gelmeli. her uzman yrd 7.500 lira veriyor yani ha ora ha bura zaten iş öğrenmeyeceksiniz. Yds olan adayların da belki tamamına yakını konuşamıyor lisanı. Ticaret bk dış ticqreti için giridm sadece
-
@afasgafas sen bence hazinenin birimlerine bak sonra da otur ne iş yaptıklarını öğren. Klasik şark kurnazı gibi dışişlerinde Euro alıyoruz daha fazla para var diyen paracı esnaf gibi düşünme bence.
-
@emrediyebiri valla kardeşim işin açıkçası ben başlatana kızamıyorum. Çoğunluğu 25 yaş ve üstü irade sahibi insanlarız. Başlatanın da mantıklı bir sebebi yoktu. bas bas söyledik gerek yok saçma diye ama dinletemedik. Biri kuyuya taş atınca herkes peşinden gidiyor.
-
@tommyvercetti valla iyice suyu çıktı zaten. Evrakları geç teslim eden mi dersin dilekçe mi dersin kaç ay oldu. Bayramdan sonra 2-3 hafta daha çağırmazlarsa artık işe girdim demicem millete. Sınavı kazandığımı unutmaya başladım kazanılmış hakkı hiçe sayıp tarihe geçmeyi mi bekliyolar ne yapıyolarsa artık
-
Bu hafta artık bir netice alırız diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar alınmayın ama çok arabesk düşünüyorsunuz. Dguy açıklandıktan 5 ay sonra göreve başladı. Sabır lütfen. Sıkıntı yok.
-
@keynes2121 Devletin işinde acele edersen,şeytanın devlet olur babayiğit agshhshsj
-
@merasim34 sadece atananlar görür babayiğit
-
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşa 20 Ağustos ve sonrasında netlik olur denmişti.
-
@emrediyebiri pandemiden dolayı süreç uzadığı için dguyu baz almamak lazım
-
Ağustos 11'de tam 3 ay olacak. Zaten böyle bir şeyi sadece liyakatin beşiği Ortadoğu'da görebilirsiniz. Ayrıca elemanın biri fitili attı sonra ticaret uzmanlığına kaçtı. Şark kurnazlarına çok ayar oluyorum. İnşallah böyle tiplerle aynı ortamda çalışmam.
-
Bayramdan sonra artık bir şeyler netleşmeye başlar. VHKİ memurları bayramdan sonrayı bekleyin demişlerdi. Artık bu pazartesiden itibaren bir şeyler belli olsun.
-
Bir duyumu bilgisi olan varsa buraya yazmak istemiyorsa özelden yazabilir mi ?
-
Arkadaşlar herkese merhaba, bugün atama servisiyle görüştüm. Yerlerin belli olmadığını fakat bütün evrak işlemlerinin tamamlandığını dosyalarda hazır beklediğini ilettiler. Sadece makamdan talimat bekleniyormuş. Talimat yazısıyla ilgili bir gelişme olursa en kisa zamanda ben bilgi vericem sizlere. Atama servisindeki arkadaşların sizden bir ricası var, diğer işleri dolayısıyla telefonlara bakamadiklarini 400 e yakın kisinin surekli ariyor olması nedeniyle zorluk yaşadıklarını kendi iş akislarininda bozulduğunu ilettiler. Bu yuzden arama yapılmamasını rica ettiler. Dediğim gibi bir ilerleme olursa ben bilgi alıp size en kisa zamanda bilgi vericem.
-
@gittsman hocam ben duy bekliyorum da sizin güvenlik soruşturması bitmiş mi
-
@deen güvenlik soruşturması ile ilgili birşey konuşmada geçmedi. Tüm ilettiklerini yukarıda kendilerininde bilgisi dahilinde aktardım. O yüzden ne yazak ki o konu hakkinda bilgim yok.