2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Benim de merak ettiğim konu şu en son BİST uzman yardımcılığı ilanında yds yanında yökdil kabul etti 70 üstü olarak Hazinenin de böyle yapma ihtimali sizce nedir ?
-
Arkadaşlar tam net bilmiyorum. Pareto daha tecrübeli bilgili hakim onu bir dinleriz. Ama ilk gördüğümde irkildim. Çünkü bölüm bazlı ve YDS li alıyor diye. Ama şuan düşündüm nasıl YDS li alsın bu kadar insanı. İnanılmaz ahmakça olur. İşin tatlı yanı yazılı mülakat yok. Kafam allak bullak. Harbiden acaba yanlış mı yazdilara hak veriyorum çünkü bu sayı vmy sayısı jsjsjds
-
@lannisterjk Dostum onu ben yazdım. Ancak sıcağı sıcağına yazdığım için sadece bölüm bazlı olursa meselesini yanlış ifade ettim. Sonradan kaldırmıştım. Ancak bölüm bazlı olmayıp sadece yds isterse yine de dolmaz diye düşünüyorum.
2000 kişilik kadroların dağılımı hiç memnun etmedi. Hele hmuy için yds istenirse çok daha üzücü olacak. En azından şahsım adına.
-
@Bahriyelii61 soru bankası koni anlatımı için özelden yaz bir kıta vardı bulup sana yazayım yarın hatırlat hocam
-
@beveridge-eğrisi 500 sayısı nerden biliniyor acaba ?
-
Valla geçen ilk açıklandı. Duy ne ya olmaz yetmez benim dedim. 10 katı alım dediler, yani yetiyor. Hmuy çok az alır yetmez dedim YDS olmaz deniliyor olursa onada yetiyor. Vmy olur yeter dedim ilk, şimdi sayıyı gördüm yetmiyor. Ulan tamam eyvallah alım açıkladınız da yeter da kardeşim bizde gün yüzü görelim soru işareti olmadan yatağa yatalım.
-
@bcbc3434 yeterlilikte ve sinavda da 70 ister hocam
-
@lannisterjk benimde aynı 700 uncuyum p48 de ama çok yüklenecektir o yuzden 2020 de 90 üstü almam lazım ki vergi müfettişliğine girim hmuy icinde 92.5 var ama ondada yds yok mecbur ders calscaz
-
Arkadaşlar bölüm bazlı gelirse çekodan alım olma ihtimali var mı sizce hiç boşa umutlanmayayim
-
benim görüşüm bu ilan yds siz ve bölüm bazli olmasizin gelmez artık.
-
Kamu yönetimi mezunu arkadaşlar, bu ilanda mutlaka yer almamız gerekiyor. 100 kişilik ilanda kamu yönetimi yoktu. Eğer bunda da olmazsa çok ama çok büyük kayıp olur. Lütfen birşeyler yapalım.
-
Bölüm bazlı ve 70 ydsli olursa kadronun yarısı bile dolmaz. Şu an yanlış şeyleri tartışıyosunuz
-
@michaelcorleone en fazla bölüm bazli alım olamamasını isteyebiliriz. O da bizi kim dinlerse... Yoksa biz istedik diye bölüm koyulmaz dostum. Goruyorsun olanlari zaten...
-
@lannisterjk seni mutlu ve rahat görmekte varmış sevindim senin için kardeş
-
@adanali01 YDS istemeyebilir ama tabi hiçbirsey gibi bu da belli değil. Keşke bu hmuy bu kadar karışık bir ilan olmasa. Gerçekten çok abartı
-
@Hayaller71 ne mutluyum ne rahatım sadece anlamaya çalıyorum. ben tam ümidi kesmişken hemen arkasına geldi ilan. ama tonlarca belirsizlikle
-
500 çok fazla değil mi? Merkeze fazla alım yapılmasına sıcak bakmıyordu bakan. Kadro ismi yanlış olabilir mi acaba vmy 500 hmuy 200 olmasın? Birde 500 hmuy yds ve bölüm şartı olursa nasıl kadroyu dolduracak göstermelik mi acaba bu sayı? İlanı görsek ona göre hazırlasak keşke kendimizi o zamana kadar yds de halledilebilir 500 kadro az değil oturur çalışırız. Yds ve bölüm ayrımı olmaması için mail ve Twitterdan taleplerimizi iletsek etkili olur mu acaba arkadaşlar?
-
En mantıklısı bence kısa sürede bir yds puanı elde etmek arkadaşlar
-
@DaronAcemoglu dershanelerde kapalı hocam bu gidişle acilmayackta 1 ay daha ing calismakmi puan alip vergi müfettişliğine girmek mi vala arada kaldim
-
@DaronAcemoglu yds başlı başına bir yıl hazırlamayı gerektirecek bir sınav. Şu an hem kpss hem yds çok zor birlikte gitmesi. 500 kişiye belki yds şartını koymazlar