2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
500 uzman bölüm baZsız yds şartsız gelirse her şeyi unuturum .. bu çok çok iyi oldu ama nerede istihdam edilecek acaba .
-
@Baelish sevinen ilk kez kpss e girecek olanlar oldu.
-
Mail için ustad pareto dan rica ederiz güzel bir üslup ile bizim için bir mail taslağı hazırlayabilir hem bölüm şartı hem YDS açısından daha sonra bu konuda kaygılı olan tim arkadaşlara iletiriz
-
arkadaşlar bu ünvanın bölüm bazlı alacağı ihtimaline karşı uluslararası ilişkiler çalışma gerekliliği hissettim, kaynak önerisinde bulunabilecek dostlarım var mı?
-
@karar pareto üstadın dediğine göre ilk yapılan 50 kişilik alım hazine kısmı, bu yapılacak olan 500 ise Maliye kısmı için görevlendirilir.
-
.....düzenlendi
-
@Bahriyelii61 test usulü için ikinci sayfa yayınları bilim yazı grubu mavi uluslararası ilişkiler kitabı
-
@Baelish neyi düzelttik hocam
-
Maliye uzman yardımcılığının görev yeri ankara mı olur istanbul mu?
-
@RootofAllEvil hocam nerde gorevlendireceklerkne bağlı hazine İstanbulda yeri var.Kuruma girene kadar muamma
-
Acaba bu kadro dguy olmasin.Eskiden bile maliye uzmanligi 25 kisi alirdi.Vmyden kırpip buraya vermişler
-
mulakata 20 katıı cagirlmayacaktir herhalde ?aksi halde çok fazla lisi mülakata girer, sizce kaç katı cagrilir
-
@Willsmithh konu anlatımı var mı yoksa sadece soru bankası mı?
-
500 kişilik alım çok ciddi bir sayı. 50 en fazla 100 bekliyordum şahsen çok çok iyi oldu hele ki bakan Bey direkt mülakat diye belirtmişti bir önceki twitinde Peki bu 500 kişilik alımda bölüm bazlı puanlarla mı yoksa topluca p48 ile mi çağırırlar Mülakata eski usul nasıldı tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyor?
-
@bydaler Doğrudan mülakat olacaksa 4 katı gibi duruyor sayı çok fazla
-
Mail çok önemli arkadaşlar ilk buna odaklanalım.
-
Arkadaşlar nefesimi tuttum şu sorunun cevabını bekliyorum 500 kişilik Hazine Uzmanlığı YDS isteyecek mi ? İsterse 2000 YDS li genci nerden bulacak ?
-
@lannisterjk Bulamaz. İstediği yds de 70 puan
-
@Baelish kesinlikle bulamaz. Biri de şey yazmış bölüm bazlı alırsa da bulamaz ? Bu doğru mu neden bulamasın tam oturtamadım.
-
@lannisterjk hocam bakanlık bu kadronun ismini falan yanlıs girmiş olmasin.Tarihte böyle bir sayida alım yok.Sayiyi doldurmaz belkide.Ama yds olmasın buyuk ekmek kapisi olur bizler icin.