2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bu da yoğunluğun risk analize olacağını gösterir
-
İlaveten masağın personel ihtiyacının çok olduğunda gerçek
-
@fatos 500 kişiden 70 yds istemesi demek biz bu kadroyu doldurmayacagiz demek yapar mı yapar
-
@müfettiş binası nerde ?
-
@churcill vallahi yapar ki vmy,dguyda yaptı.
-
Son olarak aldığım habere göre dediğim gibi YDS istenmeyeceği yönünde
-
Her seyi gectim bilsek yds 70 isteyecek yds ye hazirlaniridik tarihi belli değil alim belli değil.Yine haftaya kötü basladim
-
@zenginmemur şuan için Sayıştay’ın karşısındaki eski hazine binasıNida görev ifa ediliyor
-
@müfettiş hocam eğer orasıysa 500 kişi imkansız benden demesi oranın zaten toplam çalışanı 500 vardir.Bu ilan 500 gelecekse yeni bir yer kurulması lazim.
-
Sonradan linç yememek için şunu ifade edeyim bu benim aldığım duyumum sonradan değişirse bilemem
-
@zenginmemur ya zaten geçici görevlendirme nedeniyle ordalar
-
@churcill goz dondurmalık sus payi demektir o zaman bu kpss yapılmayacak bu kadar fakultede kapatılacak kimsenin sabri kalmadi. Bas mufettis bi tanidigimla görüştüm örneğin vmy yok 300 kisi kadar anca dedi normalde 1500 den asagi vmy dusmemis 300 kişiye yaptiriyorlarmis isi alim icin rahatlikla cikar ama diretiyorlar niyeyse bu konuda cok doluyum gerçekten
-
@müfettiş hocam işte bina olacak yeni yer tahsis edilecek bu kadar eğer alacaklarsa.Ben olumsuz bakıyorum.Yds olmasın her şekilde puanım yeter.
-
Yds olsun ya da olmasın ama artık bakanlık açıklama yapmı.Yoksa bu işin sonu kötüye gidiyor.Ister kızın ister kızmayın.Puanlarimiz elimizde guy sınavına giremez olduk.
-
@zenginmemur hazine için bina sıkıntısı yok hocam
-
@fatos diyanete tek seferde 5000 kadro açtılar şurada yıllardır işsiz güçsüz bekleyen 10binlerce ıibfli varken dediğiniz gibi söylenecek çok şey var da fayda etmez
-
@zenginmemur hepsi zaten risk analiz için değil MASAK bütçe borçlanma muhasebat gibi birimlerde var
-
@müfettiş zaten hazine dediğimiz az alıyor.100 kişi ideal.Hocam merkez uzmanliktanbahsediyoruz .Istanbul Ataşehir de yeni bina yaptılar.
-
@zenginmemur hemen hemen hepsinin binası da farklı üstelik masağın eski binası da neredeyse boş
-
@müfettiş bütçe strateji bütçe başkanlığı zaten ayrı ilana cikti