2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Utanmadan sıkılmadan şimdi de insanların emeklerine laf mı ediyosunuz.@yolosapiens @EsTerGon-Kalesi benim amacım A grubunda bir şeyleri değistirmek.Ama yok sizin gibilerin mantığı şu atı alan üsküdarı geçti dedirtmek.Allah yukarda şu forumda doğruları söyleyen nadir kişilerden biriyim.Maliyenin aylarca mülakat tarihleri açıklanmayışında siz yoktunuz.Sahte müslümanlık yapıp burda bana karşı cephe almayın.Gidin şükür edebiyatınızı sırça köşklerinizde akrabalarınıza yapın.Ben önce başvuracakmışım elbette başvuracam bu benim hakkım.Ben bir şey mi diyorum.Alim olacak ama nerde işte bir hareketlilik yok bir sistem yok.Sizin gibilerle ben her yerde mücadeleye hazırım.A grubu yerlerde 2019 kpss sonrası söylesenize kaç kişi atandı?Tam bir şükür edebiyatcisiniz.
-
@zenginmemur Kendini değiştirmekle işe başlayabilirsin. Herkes iyi kötü sürecin farkında zaten. Her postu o işe yaramaz düşüncelerinle kirletmenin bir mantıgı da izahı da yok. Aynı şeyleri tekrarlayıp durmaktan başka bir şey yaptıgın yok herkesin isteği zaten bu süreci hızlandırmak için o yüzden kendine kahramanlık payı da biçme. neyin mücadelesini vermişssin boş konuşup mızmızlanmaktan başka.
-
Konu kilitlense keşke
-
Polemik yaratmak istemiyorum ama yukarıdaki arkadaş kısmen haklı.Aralık ayında ilana çıkan hmb uzman yardımcılığı ilanı daha açıklanmamışken 8-9 ay geçti ilan üzerinden. bu kurumun bir ay sonra 500 uzman yardımcısı alacağı pek mantıklı gelmiyor.
-
@zenginmemur Allah aşkına burada söylenerek neyi değiştirmeye çalışıyorsun? İlanın sonuçlar açıklanmadan gelmesi için kamuoyu mu yaratıyorsun yoksa kendi aklınca rakip mi eliyorsun? Madem umutsuzsun bırak kardeşim bu süreci git özelde çalış.
Ayrıca kaç ilan geldi diye soruyorsun. 92 alan arkadaş 4 ya da 5 mülakata girdi. sonunda müfettiş olarak atandı. atanan atanıyor.
-
@merasim34 Mantıklı bir söylem ama unuttuğumuz şey iki bakanlık birleştirildi ve
bu bakanlıklar kendi ihtiyaçlarına göre farklı tarihlerde alım yapacak olabilirler. Burada asıl önemli olan, kendi aramızda tartışıp enerjimizi boşa tüketmemiz. Sayın BAKANA ve HMB yöneticilerine zamanında Twitter'da istihdam diye paylaştıkları 2000 kişilik ilanları HATIRLATMALIYIZ.
özellikle öğretmenler, Twitter'da birleşip tüm haklarını arıyorlar, her yıl minimum 20 30 bin öğretmen ataması yapılıyor. Biz İİBF' liler ise burada birbirimizle tartışıyoruz.
Bu konuda sadece forumla sınırla kalmayacak bir etkinlik düzenlemeliyiz. -
@despot kesinlikle
-
@zenginmemur Sizin gibi bir yerde çalisip ve surece devam eden birkac kisi daha var; özellikle dikkat ettim bilhassa burada olumsuz yorumlar yapip insanlari yüreklendiriyorsunuz. Aklinizca rakip eliyorsunuz. Burada issiz gucsuz bir umut ilan, mulakat bekleyen yüzlerce insan var. Basariyi insanlarin ustlerine basarak degil bileginizin hakkiyla almaya calisin.
-
@SBF öyle yapıyoruz zaten de sanki süreçten bi haber gibi yazmışsın.Mülakata ne diyorsun?Neler döndüğünü benden daha iyi biliyorsun.Öyle bilek gücü falan diyip insanları maneviyat duygusuyla kandırmana gerek yoktu.Bilek gücü deyip mülakat için adam arayanlarıda yazsana buraya hemen şükür edebiyatı.Komiksin ya
-
@merasim34 kardeşim hepimiz emek veriyoruz.Bu forumda 3 4 kişi var her seyi güllük gülistanlık gösteriyorlar.Tespitin o kadar doğru ki.Bende isterim Maliye bu sayılarda ilana çıksın ama yok işte 24 Ekim sınav tarihiydi pandemi dediler.Gayette sınavlar yapiliyor.Hakimlik kaymakamlık sayıştay.Yani yine bizleri bekletecekler.Zaten beklettiler.Yine aynısı olacak.Ama bu 3 4 kişi bize birgün senin gibi demedi ki bu arkadaşta haklıymış.A grubu insanları oyalama yeri.Yukarda yazmış 92 alan atandı diye kaç kişi 92 alıyor.Bana şunu dese 92 almazsan kpss ye girme o arkadaşa teşekkür ederim.Ama yok sıkışınca gerçekleri yazınca hemen puan almamayı vuruyor.
-
@zenginmemur Ya senin karın ağrın 2020lilerin sınava girmesi,açıkça söylesene. Sırf 2020liler girecek diye öfkelisin,belki geceleri sinirden yastığını dişliyorsun. Ama yeter artık.
1- Kurum sınavları pandemi nedeniyle ertelenmiyor. Burada algı yapma. Bakanlık 2020lilerin girmesini istedi ve kpss ertelenince onu da ertelediler. Bunu sen de biliyorsun ama algı için 'pandemi sebebiyle kurum sınavları ertelendi ama diğer sınavlar yapılıyor böyle iş olmaz sınavlar iptal olacak' diyorsun. Yahu bu kadar kötü bir insanın senelerdir atanmamasına şaşırmıyorum.
2- 92 alan atandı,85 alan göçe girdi. daha da sayayim mi? nasipte varsa atanıyor. artık seni takip ediyorum. yazdığın konuların hemen altına 'Bu arkadaş özelde çalışıyor ve rakip elemek için böyle yorumlar yapıyor' yazacağım ki herkes gerçek yüzünü görsün.
-
@yolosapiens bende senin yalancı biri olduğunu eğer bana yazmaya devam edersen her zaman yazacam.Gib başkanıni otur izle işin gücün de yok zaten ne dedi kpss ertelendi virüs nedeniyle.Asil sana yeter olumsuz yorum görmek istemiyorsan okumazsın sahtekarlık yapmana gerek yok.Senin ne haddine bana kötü biri olduğumu söylemek.İcin fesat mülakat için hangi adamı ayarladında bu kadar şenliksin sahte kabadayı seni.Ulan sen atansana bana laf atacağına.2020 kpss den banane benim puanım hep var zaten.
-
@yolosapiens mülakatta elenenler ne olacak.Işte torpilin yüksek çok belli ediyorsun.Heyecan yapma.Kendim mülakatta elendim onu hiç senin gibi fesat adamlara söylemem bile.Çunku dışınız müslüman ama içiniz kötü.Birine laf atarsan misliyle karşılığını alırsın.
-
Hala yalan söylüyorsun. Kurum sınavları pandemi dolayısıyla ertelenmedi. KPSS aynı tarihte yapılsaydı kurum sınavlarının tarihi değişmeyecekti. Bakanlık 2020lilerin girmesini istediği için sınav tarihini ileri attı. Algı yaparsın anlarım ama açık açık yalan söylemen pes artık dedirtti.
Torpil meselesine değinmeyeceğim bile. Büyük ihtimalle içinin kötülüğü dışına vurmuş bir insansın. Bu mesajları insanların senin yalancı biri olduğunu görmeleri için attım. Daha da cevap vermem sana.
-
@zenginmemur hocam bu forumdaki bu süreçteki çoğu kişi ilanların azlığının ve bu süreçteki zorluğun farkında ayrıca sınav konusuna gelecek olursak haklısınız şuan sınav yapılabilir ama diğer söylemleriniz yanlış çünkü bakanlığın ertelemesinin sebebi salgın değil 2020 kpss ye göre planlama yapılmış olması gelir idaresi başkanı da açıkladı bunu dolayısıyla biraz daha sağduyulu olalım her an her iletide olumsuz yorum yapıp moral bozmanın inanın kimseye faydası yok hepimiz için hayırlısı olsun hak eden atansın inşallah
-
@yolosapiens ben sana vereyim ama sen var ya yalancısın.Atı alan üsküdarı geçti diyecek kadar kötü birisin.Allah herkesin kalbine göre versin.Kotu insan hala gib başkanını izlememişsin.Başkan dedi ki kpss virüs dolayısıyla ertelendi bizde mecburen bu sınavı ileriye alacağız.Yani sebeb pandemi.Temmuzda kpss olsaydı normal sürecinde ki Bakanlıkta eğer hızlı planlama olsaydı 24 ekimde sözlü sınavdı.Ama bahane kpss ertelemesi oldu.Yoksa plan program olsa zaten bu ilan çoktan gelirdi.Bakanlik kpss ye girenleri düşünseydi zaten her yıl en azından hakimlik gibi 1000 guy alırdı.Yok ama işte senin gibiler torpili buldunuz mu hemen bir heyecan atı alan üsküdarı geçtici oluyorsunuz.Yazarsan yazarı m haberin olsun.Onun dışında yüzüne bile bakmam.Allah yukarda ondan büyük yok.
-
@zenginmemur herkes acı çekiyor. Defalarca buraya kusmanın bir manası yok. Kpss açıklandıktan sonra dilediğini yaz(gelmiyor üfüğ vb.) Mantıksız serzenişler şuan için dostum. Hâlbuki bu yollara yıllarını vermiş bir insansın, yeni gelen arkadaşlar bile seni uyarıyor ve ikaz ediyor pozisyonundasın. Olan oldu, oluyor ve olacak. Bakanlığa itibar edeceğiz (başka bir alternatifimiz zaten yok) ve bekleyeceğiz. Açıklandıktan sonra bu serzenişlerine RT ve fav garantisi veriyorum. Hadi dayan bir 35 güncük (çokmuş hee) hadi, güzel kal
-
Arkadaşlar bu yds konusu noldu niye kimse bilgi vermiyor
-
@müfettiş_37 alınan 250 kişi çeşitli kurumlardan alındı hocam .hatta meteroloji uzmanları bile başvurdu yanlışın var .mesela guy lar başvuramadi.o zaman çok konuştuk bu konuyu biz .@zenginmemur kadar umutsuz değilim ama durum da savunduğunuz kadar iç açıcı değil .umutsuzluğa düşmek bizi yorar katılıyorum ama bu ilan açılacak muhabbeti de kesin değil .Bir risk analiz merkezi kurulacak denildi 400 kişi alındı gerisi yok .ve bu ilan bir de kanunlaştı.yine de alınmadı o 600 kişi .
Ben de kabullenmek istemiyorum ama artık iibf bitti bunu anlamalıyız .Daha ilan bile yok ortada bırakın kanunlaşmayı .Keşke açılsa ne çok isterim ama her şey çok karmaşık . -
@ekeblad sonunda beni anlayan biri çıktı.Dostum sistem yok.Diyanet 5000 kişilik kadroyu aldı.Burda bana saldıranlar normal hayatta emin ol yüzlerine bakmam.Çünkü hepsi dünyadan bir haber.3600 ek göstergeli kadroya 500 kişi alınacak ben her seyi araştırırım.Dedigim gibi vmy ile hakları aynı ve sözlü sınav ile insan inanamıyor.Zaten 10.promosyon vmyler bile bu ilana başvurur.Hala anlayamıyorum neden bu sayıları bakanlık açıkladı.Guy doğru ama hmuy yds olmadan bakalım nasıl olacak.Keske başka ilanlarda gelse