2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@zenginmemur Hep aynı yazılar yazmaktan bıkmadın mı ?
-
Bana tepki gösterenler gerçekten çok komiksiniz.Benim demek istediğim beklemekle A grubu atamaları bir yere varmaz.Muhasebecinin yanında çalışıyorum işim var artık ama ilan edilen alım sayılarının gelmesi için önden neden kesin bilgi alamıyoruz?17 Ekim sınav tarihiydi sonra açiklama oldu ileri tarih ama ne zaman ve Gib başkanına şuan alım olacak mı diye sorsunlar haberi bile yoktur.Hatta Sayın Berat Albayrak eli kulağında dediğinde @maveraünnehir dostuma ısrarla bu ilan gelmez diyende bendim.24 Ekim sınav açiklanacak polislik alımı hmuydan önce ilana çikacak şahsi fikrim ve 3 5 kisilik ydsli ilanlar,kamu gözetimi dsi 3 kisi müfettiş alacak senaryo böyle bir bakmışız 2021 kpss
-
Arkadaşlar yds konusu noldu varmı bi bilgisi olan çok kafam karışık
-
@mehmet-eren ilan gelmeden belli olur mu ki hocam belirsiz mi suan?
-
@zenginmemur hocam suan yaziniza denk geldim nerden bilebilirsiniz ki bu kadar umutsuz konusuyorsunuz lütfen yapmayın.
-
@kpsslik nerden mi biliyorum dostum sen gelen ilanları görmüyorsun herhalde çoğu 3 kişi 5 kişi ve yds
-
@zenginmemur herseyi takip ediyorum ben gelecek alımlar gerçek umutsuzlugunizi kendinize saklayın
-
@kpsslik ne zaman 2021 kpss den sonra mı?
-
@zenginmemur bu forumlarda Halen hangi amacla bulundugunuzu cozebilmis degilim
-
@zenginmemur kardeşim seni uzun zamandır biliyorum görüyorum. Özünde kötü biri olmadığının farkındayım lakin biraz daha sakin ol. Kpss 2020 daha yeni yapıldı dumanı üstünde tütüyor. Sürece yeni katılanlar var bu sene netlerini artırıp umudunu heycanını tazeleyenler. Başlıklarda daha sağduyulu olursan güzel olur.
-
@LioN elbette olurum.Yalnız bu ıibf mezunları harekete ne zman geçmeyi düşünüyor.Dostum alımın az olduğunu tespit etmek suç mu?Anlamadığım bir şey daha sanki yüzde yüz emin biri var da aramizda.500 hmuy Ankarada nerde çalışacak hangi birimde İstanbulda ingilizce bilenler tamam Ankarada böyle bir hareketliliğin olduğuna inanmıyorum.Masak dediniz masak toplasan 10 kişi alır.
-
@zenginmemur kardeşim bekleyip göreceğiz. Şuan elde olan 6 ay öncesinde bakanlığın yaptığı açıklamalar. 22 Ekim'de sonuçlar bir açıklansın. Gelişmeler olacaktır diye düşünüyorum.
-
@zenginmemur valla kardeş yazmıyım diyorum da yeter arkadaşım bişey bilmiyosun yazma bari. Masak 10 kişi alır diyosun 2018 de 250 naklen uzman alımına çıkan kimdi acaba biliyomusun ve bu alım bakan değişikliği sebebiyle olmadı. Yine naci ağbal döneminde 1000 kişi çalışacak denilen bi risk analizi birimi vardı ve bu kuruldu. Son olarak gib de 2000 e yakın uzman var sadece merkez teşkilatında çalışan. Yine 2013 2014 maliye uzmanlığı alımlarına bak 2 alımda 300 kişi aldılar.
Bişey bilmediğin halde umuztsuzluk pompalamayı bırak insanlar bi umut buraları takip ediyor zaten -
@müfettiş_37 kardeş yemin ederim yanlış biliyosun.250 naklen uzman bir politika yani işsiz adamımı aldılar kendi içinde kurum devlet politikası yani yani merkez uzman yapmak istedi bazı kisileri iç borç gibi düşün.Gelelim risk birimine öyle bir şey yok.Olsaydi peşpeşe dguy vmy ilanları görürdük.Maliyede yüklü alım yapılacak yer tek guydur ki onuda kurum içinden alacaklar.Yani sen bana sinirlenecegine hareketlilik yapmak için kafa yor.Yani 24 ekimde bu ilanların en azından sınav tarihi belli olmalı.Yok sen dersenki ben beklerim o zaman bana yazma benimle atışma ciğeri yanan adam iş yapar.
-
@müfettiş_37 yılardır mhuy gelecekti
-
@müfettiş_37 hmuy zaten aldı da 500 kişi nasıl olacak?100 kişi aldı yine alır ama 500 bana inandırıcı gelmiyor.Keşke gelse direk mülakat görürüz
-
@zenginmemur yine yanlış biliyosun biçok şeyi.
birincisi 250 naklen alım olmadı 2.si o alımda kimse merkez uzmanı yapılmak istenmiyordu çünkü taşra uzmanları kapsam dışı bırakılmıştı yani merkezde ki uzman ve müfetişlerden alıcaklardı masaka.
Gelelim risk analize orda da bişey bildiğin yok. Bakanlık merkez birimlerine bak risk analiz genel müdürlüğünü görürsün. Teşkilatlanması devam ediyor bu müdürlüğe şuan ciddi sayıda gelir uzmanı ve devlet gelir uzm yrd görevlendirmesi yapılıyor binası da ankara beşevlerde. Bu alımın da çoğunlupunun burda çalışacağını düşünüyorum
Sen ısrarla bu kadar kişi nerde çalışacak diyosun ben de merkezin 500 kişi ve daha fazlasını çalıştıracak kapasitesi var diyorum.
Ayrıca alım yapılmayacağını düşünüyosan bence genel olarak düşün bakanlık ya söylediği gibi 2000 kişi alır yada pandemiyi bahane eder başka bahara erteler böyle desen anlarım ama yok bu kadar kişiyi napıcak, nerde çalışacak vs gibi şeylerin gerçekçi değil -
@zenginmemur hocam sürece devam edip etmemekte özgürsünüz
-
Yakın arkadaşım hevesle KPSS'ye hazırlanıyordu. Sınıf arkadaşımız ona KPSS'ye girmek istediğini söyledi ve nasıl çalışılması gerektiğini sordu. Yakın arkadaşım artık atanmanın zor olduğunu,zaten aile zoruyla bu işe giriştiğini,en iyisi özelde iş aramasını söyledi. Neden böyle söyledin de onun hevesini kırdın diye sorunca bana 'Bir rakip eledim,fena mı oldu?' dedi. Öylesine aklıma geldi.
Ayrıca bu kadar umutsuz olan biri 3 4 senedir bu işin içinde olmaz. Geçiniz. Forumda keşke bloklama özelliği filan olsa.
edit: üstteki lafları eden arkadaş 2020'ye de girmiş. pes yani madem umutsuzluk saçıyorsun niye hala bu süreçtesin.
-
@yolosapiens en önde koşar zaten böyleleri