2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
İlginç olan mülakatta ingilizce konusturulmus ve yurtdışı tecrübesi sorulmuş.
-
@sonilanbukucu, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
İlginç olan mülakatta ingilizce konusturulmus ve yurtdışı tecrübesi sorulmuş.
YDS isteyen bir pozisyon için neden ilginç ?
-
Doğru düzgün bi takvim bi açıklama yapılması lazım artık aylar önce belirsiz bi açıklama yapıp bıraktılar
-
@sonilanbukucu hazine tarafında 500 kişilik açık mı varmış? Çok ilginç valla ben bu ilanın 500 kişilik olacağına inanmıyorum kendi şahsi fikrim. Aylar öncesinden bi sus payı verdiler göstermelik, yaşayıp göreceğiz şunun şurasında kasıma ne kaldı
-
@hakimehanımm kadro dağılımları, verilen kadro sinav tarihlerindeki belirsizlik yorumunuzu destekler nitelikte. Verilen kadrolarin hepsi aynı zamanda ilana cikamayacagi icin en azindan belli kurumlarin sinavlari hakkinda bir duyum veya ilan gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Senelerdir bekliyoruz zaten şunun şurasında kasıma ne kaldi ama asıl soru, ya kasımda da gelmezse
-
@hakimehanımm kesinlikle hazinenin 500 kişilik alıma ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ben de, resmi bir açıklama gelmesi lazım artık.
-
Hazine tarafında toplam 500 tane uzman yok, dahası aktif çalışan genç uzman sayısı da 250’yi geçmez. İhtiyaç var ama bu ihtiyaç için zaten 100 kişilik alıma çıkıldı ki bu rakam ihtiyatlı bir rakamdı. Bu alım dışında hazine tarafına alım olması mümkün değil.
Maliye tarafındaki masakta ve yeni kurulan risk genel müdürlüğünde( burada gelir uzmanları ve vergi müfettişleri birlikte çalışıyor) ihtiyaç var.
Ayrıca şu an hazine tarafından maliye tarafına ya da tam tersi şekilde bir geçişe müsaade edilmiyor.
Son olarak en önemli birimleri İstanbul’a taşınan Hazinenin geride kalan diğer birimlerinin de İstanbul’a taşınarak bakanlıktan ayrılması ciddi bir söylenti.
-
Ben de kesinlikle bu alımların olmayacağını adım gibi biliyorum
2018 de 500 kişilik vergi Müfettiş yardımcısı alımı vardı iptal oldu haklarımız saklı kalacak denmişti yalan oldu.
1000 tane guy zor alındı kaç yıldır alım olmuyor bide.
Muhtemelen yine ertelenecek alım veya guya kaydırılacak -
@muallakta_kalan gelmeyecek zaten sarkacak bence Aralık hatta şubatta anca olur alım diye düşünüyorum bi de virüs mevzusu var hiç bir şey belli değil ki
-
@shepherd bu kadar ciddi şekilde mülakatta ingilizce konusturulan mülakat oluyo mu bilmiyorum o yüzden
-
@hakimehanımm kadro izni 2020 yili icin verildi. Eğer gelecekse 2020 icinde gelmesi gerekir. Şubat falan olmaz zannımca. Zaten 2020'de gelmezse daha da gelmez diye düşünüyorum.
-
@muallakta_kalan, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@hakimehanımm kadro izni 2020 yili icin verildi. Eğer gelecekse 2020 icinde gelmesi gerekir. Şubat falan olmaz zannımca. Zaten 2020'de gelmezse daha da gelmez diye düşünüyorum.
Kadro izni nasıl oluyor acaba bence ne zaman isterse o zaman alabilir. 2020'de almadınız daha da alamazsınız diye bir şey olabilir mi?
-
@shepherd ocak ayindaydi sanırım maliye bakanlıgına 2020 yılı için 2000 kişilik kadro izni cumhurbaşkanlığı karanamesiyle yayimlandi. Buna istinaden söyledim.
-
Bu alımların iptal olacağını düşünmüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam hem sayın bakan hemde bakanlığın sınavlar hakkında tablolu açıklamaları oldu sosyal medya hesaplarından. Dolayısı ile iptal olacağına ihtimal vermiyorum. YDS konusunda öngörülerimiz var olur olmaz lakin bu konu bakanın insiyatifinde. Umuyorum ki sayın bakan bu kadar bekleyişe İİBF'nin genelinin yüzünü güldürecek bir karar alır. Ben hala alımların maliye kanatı için olacağını düşünüyorum. Ve 2019 hmuy sürecinin sonlanmasından sonra yeni sınav hakkında bir açıklama yapılacağını tahmin ediyorum. Hayırlısı olsun.
-
Dünkü konuşmalardan sonra ne düşünüyorsunuz arkadaşlar yeni istanbula mi yapilcak.?YDS konusunda duyumu olan var mı?
-
Bu ilanlar için geleceğinden emin miyiz?Dguy ve guy ilanlarıda eli kulağındaydı ama ortada ilan yok.Kpss sonrasına ben nedense hiç emin olamıyorum geleceğinden.Yine kpss sonrası 3 5 kişilik ilanlar gelecekse bu kadar mezun ne yapıyor?
-
@zenginmemur arkadaş bu kadar karamsar yazmak zorundamısın sen hep hazırlanma o zaman insanlar da her şeyin farkında ama bi umut hazırlanıyo belki birden yüklü alımlar gelecek nereden biliyosun zaten zor süreç bi de böyle karamsar şekilde gelmiyecek olmayacak filan hoş değil birileri de çıksın arkadaşlar belli olmaz sonuna kadar çalışalım da bi yerden kapı açılır olmadı elimizden geleni yaptık içimiz rahat desin bari sınav haftası bu kadar karamsar yazmayın insanların motivesini umutlarını düşürmeye çalışmayın yapmayın lütfen...
-
@silence o birileri zaten yok buralarda bana tepki vermen biraz saçma olmuş.A grubunda bir düzen yok.
-
@zenginmemur o birileri niye sen olmuyosun o zaman kardeşim sıkma canını herkes senin gibi aynı şeyi sorguluyo ama yapılcak bi şey yok sistem böyle karamsar olarak işin içinden çıkamazsan A kadro hep boyleydi ilan tarihleri belirsizdi ilk defa olmuyo bu belki alım sayilari farkliydi eskiden 3 5 kisilik ilan geliyosa daha cok calisip o 3 5 kisilik ilanin icine girecen veya yds caliscan yds puani alanlarin gunahi ne hem kpss hem yds calisiyo sadece maliye sinavina odaklanmak çözüm degil yani sistem boyle yapilacak bi sey yok cozum karamsarlik degil
-
2018 kavgası neden oldu? 2020 yi kapsadığı için. 'İlanlar nerede' yazıyor, e hani? 2020 yi kapsıyor ya hani. 2020 oldu mu? Oha yazarken acı çekiyorum. E ilanlar nerede? Djdjfjf