2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@beveridge-eğrisi Sayın hocam ilk başta kelime ( sıfat ve fiiller) çalışmanızı öneririm bunlar oturduktan sonra Reading Plus var Akın Dil'in ondan okuma yaparak ilerleyebilirsiniz. YDS okuduğunu anlama sınavıdır , eskiden taktikler işe yarıyordu ama ösym de bunu fark etti artık. O yüzden bolca okuma yapmanızı tavsiye ediyorum. Çıkmış soruları muhakkak çözün . Ben son 1 ay kala sadece deneme çözmüstüm . Herkes için aynı yöntem tutmayabilir ama benim nacizane fikrim böyle . İyi çalışmalar dilerim .
-
Son olarak da inşallah bu kadrolara hem Alan bilgisine sahip olan, yeterli bilgi birikimine sahip olan ve bunlarla birlikte mesleğe atandıktan sonra yurtdışındaki konferanslarda toplantılarda , yazışmalarda ülkemizi iyi temsil edebilecek arkadaşlar yerleşir.
Bu rekabet ortamında sadece Alan veya ingilizcenin tek başına yeterli olmadığını görüyoruz... Allah hepimizin yardımcısı olsun. -
Ya ne bos ve gereksiz tartısmalar en nihayetinde bunu kurum karar verecek kurum isterse koyacak isterse koymayacak ki 100 kişide koyduysa 500 de de koyabilir kurumların da aman tüm kadromu doldurayım kaygısı oldugunu da düşünüyorum. Bosa bu kavga kimse kimsenin emegine saygısızlık etmemeli.en nihayetinde herkes nasibinin ekmegini yer. Herkesin emegi kendine
-
arkadaslar mail icin duzgun bir metin olusturan varsa hep beraber mail atalim kuruma .
-
@IS-LM Kalemi güçlü bi arkadaş oluşturabilirse atalım hocam. Yeter ki bu eliminasyonu sağlayalım
-
@IS-LM maili atalım kurumdan da cevap gelirse ona göre yol alırız. 6 ay yds alan tartışmasıyla geçmez çünkü
-
Yolladığım mail arkadaşlar 5 dknızı almaz. Herkes yollarsa olumlu dönüş alabiliriz.
20.03.2020 Tarihinde Bakanlığın resmi twitter hesabından ekte belirttiğim kadroların duyurusu yapılmıştır. Bu kadrolara ilişkin 22.03.2020 tarihinde ise ayrıntıları soru cevap şeklinde paylaşılmıştır.Açıklaması yapılan bu kadrolarda büyük bir hak kaybı ve mağduriyet olmuştur.2018 sınavına girmiş ve süreçte 3 yıl kadro beklemiş adaylar varken henüz yapılmamış 2020 KPSS için kadro verilmiştir. KPSS A Grubu puanları 2 yıl geçerlidir ve ÖSYM'nin 2020 yılı takviminde 2018 puanlarının 10.09.2020'ye kadar geçerli olduğu belirtilmektedir. Fakat Bakanlıktan yapılan kadro açıklamasında 2018 KPSS puanlarının geçerliliğini yitirdiği bir tarihe planlama yapılmış ve Sayın Bakanımızın 2018 mağduriyeti için yaptığı açıklamaya aykırı bir durum ortaya çıkmıştır.
Sayın Bakanımız Berat ALBAYRAK'tan isteğimiz;
1)Açıklanan bu kadrolar için takvimin revize edilerek 2018 KPSS Puanlarının kabul edilmesi ve sınav takviminin öne alınması,
2)Açıklanan Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı için bölüm ayrımının kaldırılması ve ön şart YDS'nin olmaması,
3)Açıklanan Gelir Uzman Yardımcılığı için tek il tercihi mağduriyetinin giderilmesi için en az 3 il tercihi olması,
4)Açıklanan bu kadro sayılarının yaşanan mağduriyetler nedeniyle ve genç istihdamına da destek olmak için en az 5.000'e çıkarılmasıdır. -
-
@eomer, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Yolladığım mail arkadaşlar 5 dknızı almaz. Herkes yollarsa olumlu dönüş alabiliriz.
20.03.2020 Tarihinde Bakanlığın resmi twitter hesabından ekte belirttiğim kadroların duyurusu yapılmıştır. Bu kadrolara ilişkin 22.03.2020 tarihinde ise ayrıntıları soru cevap şeklinde paylaşılmıştır.Açıklaması yapılan bu kadrolarda büyük bir hak kaybı ve mağduriyet olmuştur.2018 sınavına girmiş ve süreçte 3 yıl kadro beklemiş adaylar varken henüz yapılmamış 2020 KPSS için kadro verilmiştir. KPSS A Grubu puanları 2 yıl geçerlidir ve ÖSYM'nin 2020 yılı takviminde 2018 puanlarının 10.09.2020'ye kadar geçerli olduğu belirtilmektedir. Fakat Bakanlıktan yapılan kadro açıklamasında 2018 KPSS puanlarının geçerliliğini yitirdiği bir tarihe planlama yapılmış ve Sayın Bakanımızın 2018 mağduriyeti için yaptığı açıklamaya aykırı bir durum ortaya çıkmıştır.
1)Açıklanan bu kadrolar için takvimin revize edilerek 2018 KPSS Puanlarının kabul edilmesi ve sınav takviminin öne alınması,
2)Açıklanan Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı için bölüm ayrımının kaldırılması ve ön şart YDS'nin olmaması,
3)Açıklanan Gelir Uzman Yardımcılığı için tek il tercihi mağduriyetinin giderilmesi için en az 3 il tercihi olması,
4)Açıklanan bu kadro sayılarının yaşanan mağduriyetler nedeniyle ve genç istihdamına da destek olmak için en az 5.000'e çıkarılmasıdır.ek diye belirtilen bakanlığın yayınladığı şuradaki iki görsel. Eklemeyi unutmayın.
https://twitter.com/HMBakanligi/status/1241804039408451589 -
@Godot dil bilen adayların a grubu puanlarının olmadığını nereden biliyorsun?
-
Kamu yönetimi mezunu arkadaşlar, eğer bölüm bazlı ilan verilecek ise kamu yönetiminin bu ilanda yer alması gerektiğini lütfen cimer aracılığıyla bakanlığa bildirin.
-
@Godot Kardeş bu nasıl bir aşağılık kompleksidir , madem becerebiliyorsun bu kadar ağlayacağına gir alıver 70. Sizin gibiler yüzünden diyorum ki istenen YDS seviyesi umarım kademeli olarak önce 80e sonra da 85e çıkarılır. Dolar artarsa artsın biz TL kullanıyoruz diyen adamla YDS ne işime yarayacak kafasındaki senin ne farkın var şimdi
-
@Godot, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Normalde ben YDS'ye karşı değilim onu söyleyeyim. Böyle bir şart varsa uyum sağlamak icap eder, bunu savunurum. Ama sırf buradaki çirkinler mesleğe girsin istemediğim için YDS şartının kaldırılması adına her şey yapılmalı. Mümkünse yazılı sınav getirilmeli ve alan bilgisi olmayan bu arkadaşlar sistem dışında otomatik olarak kalmalı. Dün geceden beri süregelen çirkin davranışlarını da alıp gün batımına doğru beraber yol almalı.
Sorun YDS değil, sorun sizlersiniz. Alan bilgisinden 90 alırmış. Alsaydın bacım o zaman? :)) Adam da demiş ben Halep'te 40 arşın atlıyorum diyeceğim ama sabri bey gibi bağırıp zıplayacaksınız gibi geliyor, korkuyorum şerrinizden. Ben tarık Mengüç gibi uzaklaşayım yanınızdan.Türkçe okuduğunu anlama kabiliyeti dahi zayıf olanlar kompleks falan gibi kelimeler kullanıyorlar ya YDS aşklarını anlatmak adına. Beni bi gülme alıyor
Komik çocuklarsınız aslında. Bu alanda da geçiminizi sağlayabilirsiniz bence
-
@eomer, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
4)Açıklanan bu kadro sayılarının yaşanan mağduriyetler nedeniyle ve genç istihdamına da destek olmak için en az 5.000'e çıkarılmasıdır.Şikayet olarak mı gonderniz istek olarak mi
-
@cemresaygin bddk sınavında yds puanım 40 tı yazılıyı geçtim siz yds puanınız yüksek olmasına rağmen geçememişsiniz. Karşılaştırma yapmışsınız ya hangisi daha önemli hangisinden yüksek puan almak daha zor alın size bir ölçüt
-
@eomer Eline sağlık hocam. Twitter'da da yaymak lazım bunu. Sınava daha yedi ay var. Bakan etkinlikleri takip ediyor gibi, her yerde ona ulaştiralim bu yaziyi. Hatta onun gibi biz de gorsellestirebiliriz. Alımın yds puani istenmeden yapilmasi vurgusuyla her yerde karsisina cikarmaliyiz bu kampanyayi. Yeter ki dedigim gibi girmemesi gerekenler giremesin
-
@eomer hangi mail adreslerine gonderiyoruz hocam?
-
@politics06 Cimer e hocam.
-
@zeyyyuss istek
-