2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Hukukçular için ayrı puan istenir diye bekliyordum fakat bölüm ayırmadan çıkılmış ilana.İktisat ve maliye bilgim kıt olmasına rağmen 77 puanla (p8) deneyeceğim şansımı.
-
@yesillenenfındık Asıl almak istedikleri sayıyı mülakattan sonra göreceğiz hocam
-
Yds'li alımda taban puanla 4 katını değil, 500 kişiyi bile bulamayacağını bilmiyorlar mı? Yoksa 3 senenin üstüne gelen 2000 kişilik kuş kadar kadroyu daha da azaltmak neden ? Offf offf ilan geldiğine sevinemiyoruz ne bitmeyen çilemiz varmış.
-
Bir puan türü hariç hepsi +91. YDS puanım olmadığı için giremiyorum.
-
Kpss 92 , Yds 67 puanla yerleri yumrukluyorum şuan. Yds şartını kaldırmadılar bari D seviyesi 60 puana çekselerdi
-
Arkadaşlar bakın bu ilan ders olun oturun yds çalışın gerçekten 90+ puan alıyorsanız kpss den yds yi de yaparsınız her ilana başvurabilirsiniz. Çok iyi kurslar var çok rahat alırsınız puanınızı.
-
şark kurnazligi nedir nasil yapilir ..
500. kisiyi dolmayacaklarini bilerek bu kadroya vermisler sirf ilana ciktik demek icin -
Öncelikle bizimle aynı yollardan geçmiş alan grubundan yüksek puanları olan, emek vermiş bir yandan da yds puanını cebinde tutan dostlarımız hayırlı olsun. Ancak ilanla bir kaç düşüncemi aktarmak isterim; ilanı detaylı incelediğimizde bölümler konusunda aklıma soru işaretleri geliyor. Bu bölümlerin bir çoğu İİBF ve Siyasal bilimlerin dahilinde yer almıyor.Hatta bir çoğu devlet üniversitelerinde dahi yer almıyor.Ve alımlar tamamlandığında ağırlığı özel üniversite mezunu ve kpssden ortalama 70 almış arkadaşlardan oluştuğunu göreceğiz. Daha ekleyecklerim vardı ancak çok doğru olmayacağı kanısına vardım yazarken hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@Math, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
İlan geldi arkadaşlar 500 üde İstanbul ve Yds şartı var.
Bu kadronun dolmasi imkansizdan bile imkansiz hem 70 yds den hem de istanbula kimse gitmek istemiyor. Verilmis olmak icin verilmis bir ilan.
-
@aer bende en çok ona takıldım böyle olmayanları tenzh ederim ama barajı geçip istanbulda özelde okuyup İngilizcesi olanlar için bir ilan.Yazık YDS oldu anlarım bari sadece iibf ve 6 7 bölün verin
-
@silence, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
İlan nerede guy dışında ilan göremedim ben
Hmb sinav duyuruları
-
Yds nin amacı '' biz sözümüzü tuttuk 500 kişilik ilana çıktık''diyebilmek. 200 kişi girer 50 kişi kazanır.
-
@Hasso, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Yds nin amacı '' biz sözümüzü tuttuk 500 kişilik ilana çıktık''diyebilmek. 200 kişi girer 50 kişi kazanır.
Zaten 70 yds si olanların çoğu atandı bu yıl
-
@Hasso bugün trol yokmu hassoo
-
Bölüm aralığı ve puan türü de geniş tutulmuş bu nasıl ilan aklım almıyor. Zaten 2000 kişi vermissin iibf ye. 500ini kullandirmiyorsun.3 senedir bu işe gece gündüz emek veriyorum. Bu mu olmalı karşılığı? Ben ve benim gibi bu yola baş koymuş arkadaşlarim +85 + 90 puanlarla bir tane merkez uzmanlığa giremeyecek ama 71 72 alanlar girecek. Hani nerde adalet ?
-
ah ulan ah gitti gül gibi kadro ne diyelim yazıklar olsun
-
Aylardır tartışıyoruz YDSli falan diye ama bu ilan kimseyi tatmin etmedi emin olun. Ben hayatımda Eskişehir'den büyük şehir görmemiş biri olarak İstanbul'da yaşamaktan -af edersiniz ama it gibi- korkuyorum.
-
Yine de hayırlı olsun girebileceklere.
-
@Math Sorun yds olup olmaması değil siz anlamıyorsunuz normalde 100 kişi gelecek ilan 500 kişiye çıkarılıyor sırf kadro verdik demek için siz zannediyor musunuz bu kadar kişi alınacak
-
91 puanla giremiyorum canları istese ingilizce yeterliliğini mesleğe girşten sonra isteyebilirlerdi bizim işsizliğimiz bitip iyi bir kursa gidip puan almamıza olanak sağlayabilirlerdi şimdi yds si olup puanını alsaydın kardeşim diyenlere söylüyorum herkes sizle eşit değil ve her yerde iyi ingilizce eğitimi alınabilecek kurslar okullar yok adaletli mi kesinlikle![alt metni](görsel url) değil kpss puanını alırken zaten okulda gördüğümüz derslerin üstüne koyarak aldık puanımızı peki ingilizce öyle mi? Ne veriyorsun ki ne bekliyorsun? Üzüldüm üzülüyorum kahroluyorum