2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bilmediğimden soruyorum (evet yds meselesi malum ama):
- Bu ilan bu kadar bölüme ve bu kadar puan çeşitliliği ile mi geliyordu?
- Sınavı sözlü mü yapılıyordu?
-
@plansız İlk defa bu kadar fazla bölümle giriliyor. Daha önce YDS olmadan da girildi. O zmanlar maliye uzmanlığıydı adı. Girişimcilik bölümü var. Bomboş bölümler var içinde. Sanki bölümler için istek toplanmış gibi.
-
@plansız onlarda biliyor kontenjanın dolmayacağını o yüzden bölüm skalasını geniş tutmuşlar ama istedikleri kadar geniş tutsunlar kadroyu doldurmaları mümkün değil
-
@leventgöktuğ @bcbc3434 Ben maliye bakanlığında çalışmayı hiçbir zaman istemedim görüp de kendi derdimize takipteyiz sanılmasın, o kadar enteresan şeyler oluyor ki canım sıkılıyor.
Bu bakanlık birleşmeden önce, kadrolar ayrı iken bu alımlar yazılı sınavla başlardı, sanırım birleşiminden sonraki ikinci alım bu, ilki de sözlü olmuştu, hatırladım. İlanı neresinden tutsam elimde kalıyor.
-
@plansız El mecbur olmasa kapısından geçmem. Kaç yıllık iktidar bir bakanlığı düzenli hale getiremedi. Klasik sınavları da kolay değildi. Sonra teste dödüler şimdi de bu.
-
p17 76 Puan, Yds 73.75, gelme olasılığı var mıdır?
-
Bari ydsyi 50 ye KPSS taban puanınıda 70e çekselerdi daha fazla kişi faydalanırdı bu alıma muhtemelen 800-900 kişi başvurur.
100-150 kişi alırlar -
@sagropa Bence girersiniz hocam alımın YDS istemesi ve İstanbul'da çalışma olacağı için şansınızın yüksek olduğunu düşünüyorum.
-
@sagropa kesin gelir hocam.Herkesin yds’si yok benim de 65 maalesef ve benim gibi olan çok kişi var.
-
Bakanlık YDS için bir geçerlilik süresi öngörüyor mu ? Bunla ilgili bilgisi olan var mı ? 13 Eylül 2015 tarihli 72 YDS puanım var 5 yılı birkaç ay ile geçti. İlanda süre belirtilmemiş. Bilgisi olan var mıdır ?
-
@leventgöktuğ Klasik olur, test olur dostum ama sadece sözlü sınav olunca düzen malum, akıllarda hep aynı soru... Bunun yanında bu adamların yapacağı iş belli bir birikim gerektiriyor, yds 70+ kpps 75 seviyesi bunu karşılıyordu da kaç yıldır çektirilen neydi o halde? Eskiden bardağın dolu tarafı boş tarafı mevzusunu konuşurduk artık gerek kalmadı, bardak çatladı, su sızdırıyor...
-
Öncelikle herkes için hayırlı olsun. Sizce Ankara ve İstanbul maaşları arasında bir farklılık olur mu ?
-
P38 78.50 YDS 72.50 gelir mi arkadaşlar
-
Arkadaşlar bir de 2019 kpss gecerli mi
-
@ygmr teşekkürler cevabınız için, İnşallah olur hocam. 2. yılım 2019 da mezun oldum da fazla bir tecrübem yok, diğer ilanlarla sınav günü açısından bir çakışma oluyor mu? Mesela GUY'a da başvurma şansım var mıdır, sınavlar aynı gün yapılmıyordur sanırım.
-
@sagropa İlan revize edilmezse kesin gelir bence.
-
@leventgöktuğ revize edilme ihtimali var mıdır hocam sizce ?
-
İlan sanki alımın yüksek olmaması için çıkılmış gibi duruyor. Yani İİBF ve SBF mezunu hemen 500 kişilik ilan gelsin demiyor ki, peyderpey de çıkılabilirdi. 250 - 250 veya 200-150-150 ama bu YDS olayı hiç olmadı. Resmen az sayıda alım yapmayı bir kılıfa sokmuşlar gibi duruyor. Gerçekten şu ilan son günlerin en üzücü ilanı oldu.
Bununla ilgili bir yazı kaleme alacağız.
-
@dust7 Susarsak %0,000000001; sesimizi çıkarırsak %50
-
@Antimülakat hocam kurumiçi de üzdü ama bu ilan resmen içimizi acıttı. Duygularımıza tercüman olacağına inanıyorum yazacağınız yazının.