2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@leventgöktuğ bence ses cikarsakta çıkarmamakta yüzde 0 kabullenelim ha yarın maliye bakanı gider o zaman belki olbilir
-
@leventgöktuğ etkinliklerde sesimizi duyurmalıyız bence de.
-
İlan gelmiş hala revize, güncelleme ,ydslilere hakaretler kardeşim yeter ya Allah aşkına bı salın ya.İlan geldi bı salın artik.Kimse kimsenin ekmeğini yiyemez.Bu zamana kadar sustum ama bu yaptığınız emek verip YDS alanlara büyük hakaret lütfen bu kadar bencil olmayin.Kac sene çalıştım bu YDS için kpssden feragat ettim işten geldim yorgun argin ingilizce makaleler okudum.Bu mu ya sizin hak hukuk anlayışınız ilanı revize etmekmis lütfen biraz sayduyulu olun rica ediyorum.
-
-
@adanali01 Gitmesine kalırsa iş daha çok çilemiz var demektir
-
@sagropa, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
p17 76 Puan, Yds 73.75, gelme olasılığı var mıdır?
Yürü bee kim tutar seni
-
@sonilanbukucu özür dileriz hocam olarak sizi kırdıysakbiz alandan 90 yatarak aldık
-
@sonilanbukucu Daha önce uzmanlıkta alınıyordu sınav şartı değildi. Sayı yüksek 500 dolmayacak belki de. Hakaret eden görmedim varsa onlara yazın doğrudan bence.KPSS-YDS puanı olanların değil ilanı verenlerin suçu bu. Hakaret etmek çok anlamsız. Biz de kolay koşullarda almadık o puanları. Sorun sadece yds de değil. Bölümlere bir bakın.
-
@adanali01 kimse de 70 YDS yi yatarak almadı.
Açın geçen seneki HMB Uzman Yardımcılığı ilanını bakın taban puanlara. Geçen sene bu ilan geldiğinde 70 YDS isteyeceği açıktı. Ben de söyledim defalarca ona göre hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Sanki sistemde hata var hocam herkes YDS si olanlara saldırıyor. -
Arkadaşlar bu ilanla ilgili dilekçe toplasak herkes verse bi ses çıkartaçsakya içimiz kavruluyor bişey yapamıyoruz
-
O değilde hazine uzmanlığı geçen senede ondan önceki senede hep yds istemiş. Bu senede yds isteyince yds liler suçlu oldu ya la. valla hiç güleceğim yoktu. Alandan 90 i zorlayacagina keşke yds 70 i zorlasaydin. İlan geçen seneden belliydi çünkü
-
Geçen sefer alan puanı istediler bölümlere göre şimdi toptan alım var loto gibi dizmişler puanları.
-
Guy yds istese tepkiyi anlarım da hazine genelde yds istiyor zaten.
-
uzun zamandır sadece okumayı tercih ediyordum forumu fakat yds puanını alıp alan puanı 10 puan az diye millete yetersiz, salak muamelesi yapılması hoş değil. Kpss ve YDS aynı anda götürmeye çalıştım çünkü böyle bir şeyle karşılacağım en başından belliydi. Burada YDS puanı olan olmayan herkes meslek sahibi olmaya çalışıyor keşke kırıcı yorumlar yapmak yerine daha yapıcı olmaya çalışılsa.
-
Arkadaşlar Bakanlığı aradım. Orada yetkililer yok hafta sonu olduğu için herkes arıyor dediler. Pazartesi muhakkak arayalım bu ilanın düzeltilmesi lazım aldiğimiz puanlar mundar olmasın. Tepki oluşursa dikkate alabilirler dedi. Sınav hizmetlerine ulaşacağız.
ALINTI TWİTTER: @SencerrBeyy
NOT:Pazartesi direk numarayı paylaşacak.Orayı arayıp güzelce izah ederlim. -
@Maslow belliydi zaten ben ocaktan beri çalıştım ve eydsden aldım erken gelir diye eylülü bile beklemedim.
-
@gardaş hay yaşa ya. Sanki bir tek bu sene YDS istendi de herkes çok şaşırdı ... Bizim suçumuz ne kardeşim
-
@Maslow tamam da yani kimse alandan 90 aldığı için zeki değildir kimse yds den 70 aldığı içinde einstein değildir hocam alınır yani bu kadar abartmanın anlamı yok maddi imkansızlıktan dershaneye gidemiyoruz yoksa rahat olun herkes yapar yani bazılarının imkanı olduğu için yapıyor bazilarida gidemediği başka imkanlardan dolayı yapamıyor ama şunu dese anlarım 300 400 ksii yds istesin 100 200 kisi istemesin dese ama hepsini ac gözlü gibi istemelerini anlamıyorum sanki sadece ydslilerin hakki gibi hakkımızda hayırlısı olsun
-
@adanali01 ben size yatarak aldınız demiyorum ki verilen ilana ydslilere saygı duymanızı öneriyorum fakat siz dalga geçme amacindasiniz affedersiniz ama
-
@Maslow kimse yds olanlara saldırmıyor. 500 kişilik ilan için yds şart koşulması ve farkli bölüm türlerinden 75 taban puanla insanlarin merkez uzman olup, yıllarını bu işe vermiş + 85 +90 uzeri insanların sınava alınmamasına insanlar içerliyor. Aldıgınız yds puani size her sekilde fayda sağlıyor ve saglayacak. Bu meslek icin yeterlilikte de şart koşulabilirdi. Bu yokluk zamanında daha fazla kişi bu ilandan yararlanabilirdi. 2000 kisinin 500 ü kafadan gidiyor bu şekilde. Yoksa kimse kimsenin yds puanına laf ettiği yok.