2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Endüstri Mühendisliği
Girişimcilik
Halkla İlişkiler ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
İletişim Tasarımı ve Yönetimi
İnsan Kaynakları Yönetimi
İslam Ekonomisi ve Finans
Pazarlama
Reklam Tasarımı ve İletişimi
Teknoloji ve Bilgi Yönetimi
Uluslararası Girişimcilik
Yönetim Bilimleri Programları
Böyle bölümler var. İstanbul'da yeni yapılan binanın bir katı boş. muhtemelen orada yeni bir birim kurulucak. Bölüm çeşitliliğinin sebebi bu olabilir.
Bu bölümlerden bir ikisi dışındaki mezunlardan kaç kişi durup dururken KPSS-A sınavına girer merak ediyorum. -
@gardaş anlatamiyoruz abi gostere göstere geliyordu
-
@hayırlısı035 eğer öyle birşey olursa ilan kayıtlı nede olsa bizim de karşı direnç başlatacagimizdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu ne ya hocam Allah'ını severseniz hep yds isteyen kurum yine yds istemiş diğer kurumlar için alımı arttırmaya uğraşacağiniza hep yds isteyen kuruma yds siz alın diye baskı yapıyorsunuz
-
@kaleli kpss+iş +YDS kardeşim üçünü birden
-
@hayırlısı035 ne günlere kaldık ilan gelmiş hala telefonla kurumu darlayacaklar.Kardesim hak mi bu
-
Onu bunu bırqkın da adamlar ayan beyan başkent ankarayı istanbula taşımaya çalışıyor çok komik
-
Tepki yds istenmesine değil burada. 500 kişilik kadronun doldurulamayacak olmasına. Bu göstermelik sayı sinir bozucu olan. 66 yds puaniyla kaçırmış olmak benim için ayrıca üzücü.. Gerçekten 500 kişiyi almak isteyen bir kurum farklı şartlarla ilana çıkardı.
-
@posseder bak onu anlarım 500 değil 300 yapın 200 u atıyorum vergi müfettişligine ekleyin talebi makul ama hazineye yds siz alın diye baskı yapmak hiç doğru değil. Biz boşuna mı uğraştık o zaman
-
@posseder ben de ocaktaki alım gibi p24 ister dedim 84 yds var bana da gelmedi. Kader
-
@hayırlısı035 geçen yıl bi dünya 70 yds li atandı piyasada 50 kişi ancak kalmıştır yds 70+.bence ilanın kontenjan dolmazsa kalan kontenjan için yds şartı olmaksızın kpss puanıyla takviye yapılır tarzında güncellenmesi lazım. Yds liler de mağdur olmamış olur.
-
@gpale ben de p19'dan bekliyordum hocam, şansıma p8den 84 puanım varmış da oradan yırttım.
-
@muallakta_kalan hocam bu ilana geçen sene Ankara ya başvurduğum için giremedim. Ankara işletme 80+ kapattı. Ben de bu sene oturdum işletme çalıştım 89 kpss ile başvuracağım. Ben de daha çok arkadaşımızın sınav görebilmesini isterdim. Hepimiz elimizdeki imkanlarimızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Sizi anlıyorum. Ama kurumların derdi daha çok insana iş kapısı açmak değil. Eleme yapmak işlerine geliyor . Bu yüzden bu tür şeyler yaşanıyor...
-
@leventgöktuğ Dikkat çekmek istediğim hususlardan biri bu. Uzmanlık alanlarına göre birim olacağını sanmıyorum, keşke bizi utandırsalar, bu bölüm mezunlarının kaç tanesi yönlendirilmeden kpss a için sınava girer!
-
@gardaş başlatabilirsiniz.Benim için sorun yok.Ben nasıl kurumiçiler tepkilere rağmen etkinlik yapıyorsam bunun için de yaparım.Sizce eski adı hazine müşteşarlığı daha önce bu kadar büyük alım yaptı mı?Sizde biliyorsunuz ki bu kadro dolmayacak.Bugün haberlerde 5000 memur alım yapıldı diyerek algı yapılıyorsa.Aynı şey hmuy içinde geçerlidir. Bunun örneği 100 kişilik HMUY gözüktü.Bu ilanda YDS'li veya yds'siz(maliye bakanlığa bağlı olan yds'siz olabilir) olarak ayrı ayır alınabilirdi.Ayrıca iletilerime bakarsan diğer alımları arttımak için hep uğraşıyorum.
-
@gardaş belli olabilir ama yds li alıma 500 veripte 50 - 100 alacağını kimse bilemezdi hocam
-
@sagropa hocam o konuyu hiç bilmiyorum.İlanda da yazmıyo baktım şimdi.
-
@ygmr Daha sınav tarihleri belli değil sanırım. Teşekkürler. İlan da ben de göremedim.
-
Geçen alımda neden bölüm bazlı istediler bunda toptan yazdılar bir açıklaması var m ?
-
Gitti gül gibi kadro. Yandın güzelim puanlar. 2000 bile değil 1500 kişilik kadro var bildiğin
-
500 kişilik alımın hepsi hazine kanadına mı hepsi istanbul..bi kısmı bari ankara olsaydı