2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@plansız Bence mümkün değil öyle bir şey. Bu adaylar için p3 istenmeliydi en azından. Bu kişilere de haksızlık. İlan çok özensiz (!) hazırlanmış.
-
@gpale hazine kısmından dolayı bölüm bazlı isteyip bazı bölümlerde basvuru azlığı yaşanıp tüm bölümleri almak istemiş olabilirler ayrıca yds ve istanbul sartının olması çok basvuru olmuyacigini farkettirmistir
-
Arkadaşlar mevzu YDS değil bölüm bazlı YDS şartlı 100 kişi aldılar kimse ses çıkarmadı. Sorun şu bu bölümlerin çoğu sadece belli özel üniversiteler de var istenen puan türleri ve bölümler 500 kişi olması büyük şaibe. 7 8 farklı ünvana ilan hazırlayan bakanlık bunu bilmeyecek kadar aptal değil Hazine uzmanlığı kadrosunda istenen bölümler ve şartlar özelşirketlerin pazarlama ve yönetici asistanlığı pozisyonlarında aradığı şartlar. Benim YDS yok 100 kişilik alımda sitemim olmadı burda da yok puanım 92 94 arası bu olmazsa 20 ilana daha girerim ama şeffaf ve liyakatlı bir ilan değil kedim için değil bu bakanlıkta çalışmak isteyen dostlarımıza yazık Allah kimseyi maliye bakanlığının eline düşürmesin
-
P18 80 YDS 63 umarım Kasım e-yds 70 gelir yoksa çok üzülürüm bu fırsatı kacirdigima
-
Sınav ilanı hakikaten çok anlamsız şekilde hazırlanmış YDS istemesi normal gibi gözüksede ilanda mantık dışı bölümler var bence Bu bile yeterli bir sebep kadroya yazık olmadan gerekli yerlere ulaşılıp etkinlik yapılmalı.
-
Yazık çok yazık. 4-5 iktisat neti ile maliyeye girilecek. Bölüm bazlı ayırmamak rezalet
-
İlan eksik ya da yanlış hazırlanmış gibi. Sınav konuları bile genel, mühendis için de aynı iibfli için de. Bir gariplik var, düzeltme ilanı yayınlanabilir.
-
@Willsmithh evet ilana bakınca Reklam Tasarımı ve İletişimi,Halkla İlişkiler ve Reklamcılık vb. ne alakası var dedim.İlanda hem sayı olarak hem de açılan bölüm olarak sıkıntı var.
-
88 kpssve yds puanıyla basvurmayacagim .İstanbulda yaşamak istemiyorum. Guy bile olsa becayiş hakkın var geliyorsun ama bu kesin kadro hiçbir zaman gelemeyeceksin.Ev bile alamazsın bu parayla.Ki istanbul'da yaşamak da ayrı bir çile .Orda oturan ve yds si olan arkadaşlar için iyi bir ilan .
-
İibf mezunu olmayıp da kpss alan sınavına giren kaç kişi vardır acaba.
Halkla ilişkiler ve reklamcılık, endüstri mühendisliği gibi bölümler sayılsa da iibf mezunu kişiler haricinde kpss a grubuna girip ilgili puan türlerinden puanı olacaklarını sanmıyorum.
-
@hayat999 bence de düzeltme ilanı verilmesi lazım.
-
@muallakta_kalan YDS kaldırılsın diye de mi bu bencilliginiz nolcak bilmiyorum
-
@sonilanbukucu ben kendi adıma düzeltme ilanı verebilirlerden kastım yds değil. Kaldı ki bu ilanın ydsli olacağı aşikardı zaten.
Puan türleri, başvuracak bölümler ve sınav konuları arasında bir uyumsuzluk var sanki. -
Hem dil hem alanı olan arkadaşlar kadronun 500unede yerlessin arkadaşlar 2kere yerlessin 3kere yerlessin.donsunler tekrar yerlessinler.hatta bidaha yerlessinler.olmazsa bidaha yerlessinler. Kolayı zora çevirmeye bu kadar ugrasilir mı ya. 100kisilik alımda kimse dedimi YDS kalksın diye kimse demedi.bunda sayı 500olunca bı kafa karışıklığı oldu maliye mı hazine mı falan diye.ayrica yonetmeliktede açık kapı var.yds mız yok ama birakinda 95 96 ile bu kadroya talip olalım. Size şunu söyleyeyim 2018 kpss 84 2019 kpss 87 puan aldım 2020 94. Yds bilen arkadaşlar haklı aslında ıngilizce bilenle bilmeyen bir olur mu elbette. Ama biz 2018 puan almamıza rağmen 22 ay bekledik. maddi nedenlerden dolayı sadece bir sene hazırlanmak zorunda olan arkadaşlar var sadece bir hak sadece ailesi hazırlanmasına 1 sene müsade eden arkadaşlarımız var bunu görmezden gelmek vicdanen beni rahatsız ediyor. Yds konusuna gelince 500 kişilik bir ilanda yds isterse 2500 geç 1000 Kişi bile bulunmaz tabiki yds bilenlere öncelik verilsin ama 500 Kişide sırf ıngilizce biliyor diyede haksızlık demesin sonuçta dışişleri bakanlığında çalışmayacaz. Dguy ,mhuy gibi 3 yıl içinde dil sınavından asgarî 70 alma şartı getirler mi bilmiyorum. Yarın sahibide rızıkın sahibide Allah bu bir mücadele evet zor bi mücadele imtihan belkide umarım hakkımızda ne hayirliysa o olsun.
-
@hayat999 bence merkez bankasının yaptığı gibi gruplar halinde seçtirecekler başvuru yaparken, başka türlü olamaz yani ben hayatımda uluslararası ilişkiler, ekonometri görmedim keza bir hukukçu da bunları görmemiştir.
-
@urfaspor63 kendi ağzınizla söylüyorsunuz asikardi diye sonra evirip ceviriyosunuz kardeşim.Ben de 2017 de 87 aldım 2018 de çalışırken 82 aldım.Yani kimse hak etmiyor değil fakat üstadlar ydsyi ongormus bunu ustelemenin bı manası yok
-
@sonilanbukucu kardeşim merak etme benim yds var üstelik şuan mevcutta işimde var. Istanbul diye başvurmayacam ama benim mücadelem tek kendim için değil herkes için
-
@sonilanbukucu kimsenin vicdanına kalmamak için en sonunda aldım. 500 kişilik kadro birilerine peşkeş çekildi haberin yok umarım girersin bizde bir kardeşimiz kazandı diye mutlu olalım
-
@sonilanbukucu polemiğe girmek istemiyorum sizinle ama bencillik değil benim söylediğim. Ben yds'si olan arkadaşlara ve puanına saygı duyuyorum. Ama bu arkadaşların durumun genelini değerlendirip biraz empati yaparak bakmalarını istiyorum. Hepsi bu kadar.
-
Daha önce ekonometri den giren oldu mu bu mülakata? Ben ekon mezunu olmama rağmen seçmeme şansım var mı? Senelerdir bakmıyorum malûm kpss çalışıyoruz iktisat ve diğer alanlara ağırlık verdik hâliyle.