2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@KamuAdayı yds den yüksek alanların şartlarını nerden biliyosunuz ki böyle düşündünüz
-
@LioN hazinecilerin bi gücü yoktur kurumda. Maliye uzmanları zaten yds puanı da almışlardır iki kadro tamamen karışsın kim maliyeci kim hazineci belli olmasın diye kendi alımınada yds ekliyor.
-
@ekeblad Hazinenin bazi birimleri istanbula taşındı.2022 yilina kadar da yeni yapilan binalara geçileceği,bazi birimlerin daha oraya taşınacağı söyleniyor.Ankaradan zorunlu tayin yaparak insanları oraya taşımak yerine yeni alımlar yaparak istanbul kadrosunu tamamlama yoluna gidilmiş.
-
YDS alanları çok güzel ötekileştiriyorsunuz arkadaşlar tebrikler. Neymiş YDS ‘si olduğu için 70 KPSS puanı ile mülakata kalmış, neymiş önceki ilanda kimsenin YDS’ye sesi çıkmamış.
-
@vuslat44 şimdiden mülakata hazırlan rahatlıkla girersin sıralamaya benim de yds var kpss 80 üstü ama istanbul olduğu için başvurmayacağım benim gibi bir çok insan çıkacaktır emin ol 75 ile kapatacağını hatta bddk gibi listeyi doldurmayacağını düşünüyorum yazık oldu ilana keşke bi kısım istanbul ankara olsaydi veya hazine kısmına yds maliye kısmına yds siz basvuru imkanı sağlasaydı kurumların umrunda değil sanrm işsizlik..
-
@Kralex hocam ben yine de herkesn oraya tasinacagini düşünmüyorum .Bu alınanlar bir nevi zorunlu olacak ve gitmek istemeyenler için avantaj olacak .bir de hazinede bu 500 kişi ne yapacak ? Alınanların maliye tarafına alınacağını düşünüyorum .Ayrıca insanlar gitmek istemezse zorla mı götürecek ? Vermiş olduğu bir taahhüt var .Alınırken görev yeri Ankara diyor .15 yıllık bir hazine uzmanını mı göndermek kolay yoksa yenileri mi ?
-
@ekeblad
amaç 500 alım değil hocam ya. fazla alım yapıyoruz diye göstermek için sayı 500 yapılmış. onlar bilmiyor mu yds ile 500 kişiyi nasıl toplayacaksın? asıl hedef 100-200 arası belliki. gerisi şişirme -
@ekeblad ve ömür boyu istanbul ' da çalışmak istemem. tamam BDDK olur rekabet olur o zaman başka .Yarın bi gün özele geçerim derim .Deneyim olur derim. Bir de istanbul depremi gerçeği var bu da canımı sıkıyor .ben o maaşla depreme dayanıklı ev alamam .
-
@KamuAdayı aynen aynen hocam buna yüzde yüz katılıyorum .
-
@ekeblad Zorla götürülüp orada çalışan 2-5-10 yıllık mesleki tecrübesi olan insanlar var.Devlet zaten zorlama iş yapar ve yaptırır.Calistigin birim taşınırsa ve seninde gitmen isteniyorsa ya gidersin yada istifa edersin.Hmb birleştiği için artık hazine ve maliye bir bütün.Alinan kişiler hmb bünyesine alınır.
-
Dostlar mülakat ta bölümümüzle mi alakalı soru soruyorlar?
-
Yarım puanla ilan kaçırıyorum çok üzücü 74.50. Bir sürü puanım 75-76-77 ama istenilen puanlarda 74'te takılı kaldım...
-
@hayırlısı035 En azından yökdil geçerliliği de eklenirse birçok aday için de başvurma imkanı doğabilir.
-
14 Kasım E-yds kontenjanları dolmuş. Hmuy yalan oldu. Öyle bir takvim yapmışlar ki ...
-
@vuslat44 olur hocam
-
@silence anladım hocam. Şimdiden mülakat için çalışmaya başlayayım o zaman. Çok teşekkürler
-
Herkes arasin pazartesi baskiyla çevireceğiz bu durumu kafanizi yormayın
-
Baskıyla bu ilânı İstanbuldan Ankarayada aldırabilir miyiz?
-
@fenerlim 2 gün önce ilan gelsin görüşürüz diyordunuz ilan geldi hala darlıyorsunuz bi salın da şu ilanı artık.
-
Bunlara kulak asmayin pazartesi telefon yağmuruna tutalım olay biter