2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
-
@sagropa yani burada önemli olan okuma yani YDS kısmı değil konuşma kısmı da çok önemli yurtdışına çıkıldığını çok duydum.Sadece YDS ile olacak iş değil.
-
@sonilanbukucu yarın o mülakattan elendiğinde, açılan kadronun yarısı bile doldurulmadığı halde adını listede bulamadığında, listeyi tekrar tekrar kontrol edipte çıldırırken “ üstadlar böyle uygun görmüş” lafını unutma olur mu ?
-
Arkadaşlar sınavda herkes bu 7 farklı alanın tamamından mı sorumlu acaba? İstatistik, ekonometri, uluslararası ilişkiler vs gördüm, o nedenle soruyorum
-
@besplatno ne yani YDS,puan turlerini üstadlar belirlemiyor mu bunun neresine alindiniz . temenni galiba bu yaptiginiz .Hiç yakistiramadim ama canınız sağ olsun biz de böyle temenniler olmazdi yakışmazdi.Saglik olsun.
-
@mülkiye_leee önceki ilan 100 kişiydi bu ilanda 100 kişi olsa gene kimseden bu kadar itiraz yükselmezdi burda yanan 300-400 kişilik kadro çoğumuz işsiz şekilde 3 yıldır iyi sayılı ilan bekliyoruz gelen toplam 2bin ve bir daha ne zaman alım olur olur mu olmaz mı belli değil 35 yaş şartı da ayrı mesele yoksa kimse yds si var diye kin beslemiyor
-
-
@sonilanbukucu Yanlış anlaşılmasın kesinlikle temenni değil. Kimsenin ekmeğinde işinde gücünde gözüm yok ne sınavlar kazandım nice mülakatlardan elendim, vakti zamanı gelince sadece üstadların uygun görüp görmediğini nasıl yorumlacağını merak ediyorum o kadar.
-
Bu ilan ölü doğmuştur.
Ama ben üzülmedim gerçekten istanbulda çalışmak istemiyorum.
İstanbulda dönem dönem 2 kere yaşadım.
Ve alışamadım sevemedim.
3-4 yıl önce hazine müsteşarlığına girmiş arkadaşımla konuştum o bile kara kara düşünüyordu istanbula gitme konusunu.
Buradaki arkadaşların dediği gibi isteğe bağlı değil ankaradan istanbula gitmek.sizin çalıştığınız birimi istanbula gönderirlerse mecbur gidiyorsunuz.
Maliye bakanı Eylül ayında ahmet Hakan'ın programında hazineyi istanbula taşırken istanbula personel alacaklarını kendisi bi türlü ankaraya alışamadığından bahsetmişti.o zaman az çok belliydi bu işler.ve şu anda bakanlık politikası olmuş.
Bu kadronun yarısını guy da kullansalardı çok daha adil olurdu. -
@besplatno adam haklı duyduğum kadarıyla vmyde sınavın tekinde bu denilen olmuş kadroyu boş bırakmışlar
-
@mülakatzedee şu 35 yaş şartı çok saçma be ya her şey AB uyumuna sokulmaya çalışılıyor ama mesela AB nin kurucularından Almanya'da 27 yaşını doldurmazsan memur olamıyorsun ee gerek Türkiye'de olsun gerek dünyada olsunyaşam süresi de arttı niye ısrarla yaş şartını devam ettiriyorlar anlamak mümkün değil
-
Bn kurumu aramistim 4 ay once ik ya bildiginiz yalvardim yds olmasin diye sonuc husran ...
-
Bu ilan sanki personel almak için değilde almamak için verilmiş gibi. ilana göre normalde 2000 kişi yazılı sınava hak kazanmalı ama tüm bölümleri yazmalarına ragmen hem ydsden 70 üstü puan alıp hemde kpssden bu puanlardan 75 üstü alıp bu kadar kişi başvuracak mı hiç sanmıyorum. gelen ilk ilanlardan oldugu için klasik mantıkla olsunda neresi olursa olsunlarda basvurmasına ragmen kesinlikle sayıyı tutturabileceklerini sanmıyorum. muhtemelen en fazla 200 kişi alacaklar 300 kadro göstermelik laf olsun diye açılmış gibi.
-
@urfaspor63 filoloji mantıken diloloji olması gerekmez mi?
en azından benim için yani -
Dostlar dilimiz döndüğünce ilan metninin revize edilmesi yönündeki taleplerimizi ifade ettik. Umarım sağduyulu bir yönetici tarafından olgunlukla karşılanır ve netice alırız.
-
@Antimülakat güzel yazı olmuş elinize sağlık
-
@Antimülakat Aga hangi şartları istediğini de belirtseydin de Bakanlık senin istedigin ilanı hazırlasaydı.
-
@Antimülakat güzel yazı olmuş inşllah kaldırabiliriz. Ydssi olup buraya gelip eleştirenler olacaktır. Kulak asmayalım.
-
@izzo Sen kulak asma bilader bakanlık da sana kulak asmayacaktır zaten. Oh ne güzel şey şu ilanı beğenmedim, bu şart fazla geldi. 21. Yüzyıldayiz butun dünyada artık ingilizce sıradan bir dil haline gelmişken, bakanlık da uzman yardımcısı kadrosuna girecek insanlar İngilizceyi fazla buluyorlar. Desenize uymadı bize değiştirin. Yarın uzman yardımcısı kadrosuna girdikten sonra uzmanlığa geçerken gerekli olan YDS yi de kaldırmak istersiniz.
-
@Yunus1059 yapacak bisey yok