2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@scofieldmustafa benim günahım ne kardeşim. Şu mantığın bile kamuya girecek birinin mantığı değil. Sen böyle düşünmeye devam et. O zaman kimse ıs-lm kaydırmayacak ileride diye iktisatı da kaldırsınlar öyle mi? Şaka mı yapıyorsun sen. İngilizce bütün kpss müfredatındaki muhasebe, 5018, vuk ve hukuktan sonraki bütün derslerden önemlidir. Bunu aklına sok. Kamuda insanlar gayet de ingilizcelerini kullanıyor.
-
@emrediyebiri yds si olanlar sınava giremeyecek mi ne gibi bir kastım olabilir ?
-
@LioN yok hocam sadece sözlü olacak .
-
@IS-LM yds’si olanların yds’si olduğu için şartlarda da olması gerekiyor. Hepiniz biliyorsunuz bunu ama işinize gelmediği için insanların emeklerini ellerinden almaya kalkıyorsunuz. Milletin çalışmasının önüne böyle geçmeye çalışacağınıza oturun da yds çalışın.
-
@beveridge-eğrisi pareto üstat da aynı şeyi söyledi. Bu alım Maliye kısmı için olabilir dedi.
-
@emrediyebiri sen ne boş boğaz birisin böyle insan gibi konuş terbiyesiz yds var ama uslup yok sende kahve ağızıyla konuşacağına iki üç kitap oku sanmıyorum ama belki geliştirirsin uslubunu
-
Arkadaşlar yds’nin şartlardan kalkmasını sağlamaya çalışacağınıza yds’ye çalışsanız nasıl olur? İşin doğrusunun bu olduğunu bile bile neden başka yollara başvuruyorsunuz?
-
@emrediyebiri kardeş benim keyfim senin keyfin yok. Biz bir camiayiz. İsteriz ki hepimiz ekmeğine kavuşsun.
-
@LioN daha fazla isteyip de yds çalışsanız mesela. O zaman da istemiş olmuyor musunuz?
-
@emrediyebiri valla kardeş kurumun inisiyatifinde yds. Guy ve vmy yönetmeliğinde de yabancı dil var ama uygulanmıyor. Bizde sabah akşam ders çalıştık yüksek puan aldık merak etme. Sen hakkını helal etme bizim vicdanımız rahat.
-
@IS-LM orada terbiyesizce bir şey yok. Sen yds puanın olmadığı için komplekse girmişsin.
-
Arkadaşlar tartışmanızı lütfen özel sohbete taşıyın. Başlık da bir süre kilitli kalsın, soluklanın, öfkeniz dinsin biraz.
-
Ben de şahsen 50 de olsa YDS istenmesi taraftarıyım .
-
@NeverLetGo olabilir hocam benim yds skorum yok ama 7 ay önceden açıklanan bir ilanda özellikle görülmemiş bir merkez uzman kadrosunda bukadar talep var ise en azından bakanlık aydınlatırsa şartları ona göre yol cizilebilir. Bölüm şartı olacaksa geceki gibi hiç heveslenmem ve yds skoru 70 olsun diye kendimi hırpalamam.Bu konuda insanların umitlendigi nokta yönetmelikte buna yer verilmesi hukuken bir sıkıntı olmaması ben dahil forumun çoğunda yds C seviye bir skorun olmaması .burda yds si olan ve burda avantaj sağlamak isteyen arkadaşlar da tabiki haklılar biz çoğunluktayiz dogal olarak bizim isteklerimiz daha ön plana çıkıyor.
-
@emrediyebiri bence daha çok sen yds puanın olduğu için komplekse girmişsin.
-
@emrediyebiri hocam herkes burda istediğini savunur keza sende öyle her türlü tenkit de yapabilirsin ama biraz hakaret boyutuna geliyor ayıp oluyor tüm foruma.
-
@Willsmithh, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@emrediyebiri hocam herkes burda istediğini savunur keza sende öyle her türlü tenkit de yapabilirsin ama biraz hakaret boyutuna geliyor ayıp oluyor tüm foruma.
Kardeşim sizi sırayla mı verdiler? Hem bana özelden dikkatli konuş diye uyarı yapıyorsun. Hem de burada baskı yapıyorsun amacın ne çözemedim ki? Hakaret mi ettik? ne dedik arkadaşım. Siz de çalışın alın dedik. Bunun nesi yanlış. Anlayamıyorum. Neyse ben daha yorum yapmıyorum. Allah’a bıraktım. O en doğrusunu bilir. Sizinle uğraşılmaz.
-
@emrediyebiri baslik kilitli diye insanlara hakaret etme güzel tenkit et diye yazdım sana burda tekrar başlık açılınca evet baskı altına alıp yaptığın yanlıştan dön diye buraya yazdım senin gibi hakaret etmedim en azından sende burda istediğin kişiyi baskı altına alabilirsin veya eleştirebilirsin bukadsr takıntı haline getirmene gerek yok.
-
Geldin 2 dk da forumun huzurunu bozdun be kardeşim. Lafını ettin düşünceni paylastin ne diye insanları geriyorsun. @emrediyebiri
-
@beveridge-eğrisi Allah Allah yaptırmanız lazım. Evet İngilizce calısıp emek veren bir farkımız olsun diyenlerin emegi yine cöpte inşallah yds ister en büyük dileğim ki yönetmelik değişmezse isteyecek.