Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@abdulaziz mahalli idareler ne zaman açıklanacak
-
@abdulaziz hiç alakasız puan türleri pek mantıkı olmayabilir
-
@jamiryoo yarın kesin olmayan mülakat listesi açıklanır diye okumuştum sanki önceki sayfalarda 22 nisanda
-
@Willsmithh ya genelde p9 p23 göre yüksek oluyor hani daha düşük olan var mı acaba öyle bi kıyaslama yapmak acısından
-
@enjoythesilence hocam genelde p9 daha yüksek geliyor da onun için sordum
-
Şehir dışından nasıl gelicez bu ortamda
-
@abdulaziz benim p9 daha düşük
-
Mülakatlar ertelenir mi arkadaşlar, çok garip gerçekten ya.. Yani bir yandan inşallah ertrlenmez diyorum, diğer yandan nasıl gidicez ankaraya onu düşünüyorum..
-
@Camokaa açıklama yaptılar erteleme olur mu ki ?
-
@gencbiraday Nasıl gidicez kardeşim şu an otobüs bileti yok bi şey yok hadi yasak kalktı bilet olsa dahi o kadar saat toplu taşımada yolculuk mu yapılır
-
Arkadaşlar benim mülakat 6 mayısta. Ayın 5inde gidecem eğer çanakkale tarafından veya yol üzerinde olan varsa götürebilirim.
-
İletişim numaralarından ulasabilen oldu mu? 1 haftadir hergun arıyorum ama açan yok.
Bir de kuru temizlemeciler kapalı, berberler kapalı, otobus yolculukları sıkıntılı, bu kadar insan nasıl mulakata hazir hale gelecek, şüphelerim var.. -
@edielik
Benim de mülakatım 6 Mayıs'ta ve ben de 5'inde gideceğim. Siz nasıl bir rota izleyeceksiniz; ben Sakarya'da yaşıyorum ? -
@Averroes hocam çanakkale-bursa-Eskişehir üzerinden gidecem
-
@edielik
Alternatif bir ulaşım imkanı bulmamız gerekecek o vakit.
Teşekkürler. -
@odle
Dernekler; Medeni Hukuk'un Kişiler Hukuku kısmında tüzel kişiler başlığı altında yer almaktadır. Dolayısıyla Dernekler Kanunu da ister istemez sorumlu olduğumuz alan içindedir.
Tecrübeyle sabit değil ancak Kanun'dan ya da yönetmelikten en az 1 soru gelecektir. -
Kahramanmaraştan gidecek olan var mı acaba?
-
Meslek mensubu yada tanudığı kimse yok mu forumda, mülakat hakkında bilgi verirdi
-
Medeni kanun dernekler kısmına zaten hakim olunacağı kanaatindeyim, dernekler kanununu bol bol okuyun, yönetmeliğe de bakın tabiki ama asıl kanuna bakılmalı. Zaten çok uzun karmaşık bir kanun değil
-
@Claark haklısın dostum malesef çok kötü oldu Salgın işi