Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Açıklandı 89 küsürle kapattı
-
89,83 ile kapattı giren arkadaşlara başarılar.
-
@resen7 evet yapabilirsiniz
-
- olmak nedir arkadas ya 90 kisilik alimda
-
@mert12344321 pardon 91. olmak
-
@now34, içinde söyledi: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@now34, içinde söyledi: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
S൴stem Başvuru No : 269 ilk günden işi olan da olmayanda başvuracaktır buna 90 aşağı kapatacağını zannetmiyorum daha yüksek de olabilir. ilk 90 bur da olur zaten
Yeminle bir tane fire versin ilk 90 dan gözlerim yaşarır...
Gözlerim birazcuk yaşardı 89 'da kapattığı için
-
Mulakata girmeyecek var mi kazanıp da?
-
Kaymakamlığı kazananlardan listede olan var mı?
-
İlk 90 kişi arasında olup mülakata gitmeyi düşünmeyen arkadaşlar varsa lütfen başvurunuzu geri çekin. Sıralamaya kılpayı giremeyen arkadaşları düşünün.
-
Bu sıralamadaki 90 kişi sgk ' da da vardı malesef sgk nın p23 ve p47 puanlarını eklemesiyle böyle saçmalıklar çıkıyor peki neden bu alımda p40,p42 yok sgk yol geçen hanı tabiki de ....
-
@yayiç22 katiliyorum sinirda kalanlar icin bir telefon etmeniz yeterli olacaktir, buraya yazarsaniz bizler de ne sekilde oldugunu öğrenip bilgilendirme yapabiliriz
-
@Camokaa listeleri karsilastirmak mantikli olabilir
-
Arkadaslar kaymakamlik listesi ile burayi karşılaştırdım ilk 90da bir kisi var kaymakam olan, Osman Kurt diye bir arkadasimiz, kendisini tanıyan varsa benimle irtibata geçebilir mi? Tesekkurler
-
silinmiştir
-
Bu nasıl bir liste açıklamaktır? Bütün secereyi vermişler.
-
@Camokaa kaymakamlık sınavını kazanıp listede olanlardan biriyim. Feragatimi dernekler denetçi yardımcılığı da olmak üzere başvuru yaptığım kurumlara ileteceğim. İyi günler.
-
@morkalem gelip buraya yazmanız bile taktire şayan elinize sağlık
-
@morkalem selamlar O....K.... siz misiniz acaba
-
@morkalem feragat işlemini nasıl yaptığınızı burada açıklarsanız, başka yapacak arkadaşlar çıkarsa bilgilenmiş olur. Teşekkür ederiz hassasiyetiniz için.
-
İndirdiğim sinava giris belgesinin açılmadığını fark ettim, dosya boyuti da 0,00 mb yazıyor.Bu sorunla daha önce karşılaşan oldu mu acaba?