Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Başvuru sonuçları belli olacağı tarih vermislermiydi
-
@Willsmithh İlanda 14 Nisanda Bakanlığın internet sitesinden duyurulacağı yazıyordu.
-
2019 puan 90 sıralama kaç
-
@Willsmithh KPSSP23 başarı puan sıralamasına göre ilan edilen boş kadro sayısının altı katı (90) adaya ait kesin değerlendirme sonuç listesi ile giriş(sözlü) sınavına katılacak adaylara ait günlü katılım listeleri, 21 Nisan 2020 tarihinde Bakanlığımız www.icisIeri.gov.tr adresli internet sitesinde ilan edilecektir.
-
@albertcamus istatistikçi alımı da yapılır mo?
-
-
Bugün 17.30'a yakın saatlerde başvuru yapan varsa başvuru sayısı ile ilgili bilgi verebilir mi?
-
https://www.strawpoll.me/19742413
Başvuru yapanlar yukarıdaki linkten oylama yaparsa taban puan ile ilgili tahminde bulunabiliriz. -
@g-uzmanı başarısız bir test olmuş bence ya,
90-95 aralığı kapanacağı %99.
90nın altı büyük sürpriz.
90-91-92-93-94-95 diye olmalı bence şıklar -
@Camokaa 90-99 arasında kaç kişi var sizce sınava 90 kisi çağrılacak
-
@scofieldmustafa hocam benim 91.2 puanım var, sıralamam 47.
Mesela yukarıda Bi arkadaş 90.2 gibi bir puan yazmıştı onun sıralaması kaç bilmiyorum.Ayrıca daha 2018 puanları da var..
Ben bana gelmeme ihtimalini dahi düşünüyorum.Böyle karamsar hava oluşturmak amacıyla yazmıyorum, özür dilerim yanlış anlaşıldıysam ama bence 90ın altına düşmesi pek mümkün değil.
-
Ya arkadaş bu 95 ler bitmedi mi daha? Bu ne böyle?
-
@Camokaa Eleştiri için teşekkürler yanılmıyorsam 2019 kpss 23 puanı 90 olan birinin sıralaması 83 veya buna yakın bir sayı 2018 puanı olanların sıralaması çok daha iyi ancak 2018 den bu tarafa atanan kişilerin fazla olması ve mükerrer kişilerin olabileceği ihtimallerini de değerlendirdiğimizde 90 altı bir taban puan ile karşı karşıya kalma ihtimalimiz mevcut. Ayrıca katılımın 300' lü rakamları bulduğunda yüzdelik dilim gerçeğe yakın bir tahmin yapmamıza imkan verecektir.
-
https://www.strawpoll.me/19742413
Başvuru yapanlar yukarıdaki linkten oylama yaparsa taban puan ile ilgili tahminde bulunabiliriz. -
@Camokaa sana gelmeme ihtimali yok işletme bazlı alımlara bakarsanız puan sıralama olayı işletmede biraz farklı oldu 2018 ve 2019 da o yüzden düşük kapıyor.Isletme de kamu gibi herkesin yaptığı bir bölüm değil haliyle ben 88 90 arası yuksek ihtimal görüyorum
-
@Willsmithh inşallah hocam, mutlu olurum öyle olursa.
2018 puanı 93 sıralaması 71, bir arkadaşımın.
Atandığı içinn başvurmamış örnek olsun diye paylaşıyorum. -
@Camokaa tek puan türü olduğu için hocam şöyle söyleyim sağlık bakanlığı teftiş 7 8 puan türü olmasına rağmen 95 ile kapadı , 2 puan tür olan adalet kotrolor 92.5 ile kapadı mesela ben tek puan türü olmasından dolayı 88 90 91 bu aralikta kalır diye düşünüyorum
-
Şöyle yapsak arkadaşlar. Herkes puanını yazsa liste oluştursak daha güzel bir analiz çıkar gibi.
-
@Ertuğrul-Bey katılıyorum. Ben başlatayım o zaman 87.38
-
@Ertuğrul-Bey 91.2