Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@napolyon86 Kardeşim gerçekten saçmalıyorsun. 90 üstünü yüksek görüyporsun kendine göre ama o listeye 90 üstüyle giremeyenler de oldu. Bunu nasıl açıklayacaksın. Allah gönlüne göre versin. Başarılar dilerim.
-
adamın 90 üstü puaNı var elenince yazıktır gunahtir diyen yok aMa gelmiş sırf başvurmuşlar diYe yazıktır gunahtir diyorsuNuz palta kendimize değdiğinde aklıMıza geliyor yazık gunah
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@napolyon86 Feragat sayısı toplasan 3 kişi 89 altına da düşmez. Listeyi incelemende fayda var.
-
Napolyon para para diyordu sende puan puan diyorsun kardeşim:) su zor günlerde dayanışma içinde olmalı herkes. Puan yüksek basvurdun ama beklediğin başka bir alım sonuclandi aynı özlük haklara sahip ve yerleştin. Tamam işte ununu eledin elegini astın artık bırak başka bir garibanda ekmeğine kavuşsun. Bencil olmayacaksın hep bana hep bana olmaz. Yastığa başını koydugunda vicdanının sesi seni rahatsız etmeyecek.
-
@napolyon86 Atanmamış insanlardan feragat etmesini istemiyoruz ki atanıp mülakata gitmeyecek kişilerden rica ediyoruz
-
87 puanlı arkadaştan 10 tane fazla soru çözerek belki çok bilerek yada sallayarak belki şansa kendini ayrı bir sınıf görmek ne bileyim ..
-
@napolyon86 ne alakasi var kardesim kurum 6 kati çağırmış git kuruma isyanını dile getir burada herkes belli bir seviyede puan olarak, ben 91.siradayim ve bircok puan türünde 95in uzerinde puanlarim var, simdi sen benim bu puan türünde senden dusuk almis olmam sebebiyle kendini daha mi donanimli saniyosun
-
@albertcamus İlan linkiniz de 6-20 Nisan arası başvuru yazıyor hayır tarihi neden yanlış yazıyorsunuz yönlendirmeniz yüzünden başvuramadım
-
@YunusEmre_58 Hocam haberi giren ben değilim. Yayınlanmış linki paylaştım ama haberde bilgiler özet veriliyor her ilana da ilanın tam metni şu şekilde ekleniyor. Sehven yanlış yazıldığını düşünüyorum.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar mülakatlar ın ertenlenme duruma var mı? Bakanlık ile görüşen oldu mu acaba
-
@seVRen Yarın kesin liste ve günlü katılım listesi açıklanacak hocam o zaman anlarız.
-
Mülakat listesi açıklanmadı herhalde. İçişleri de mülakatları erteleyecek gibi duruyor anlaşılan.
-
@edekentli bir açıklama yapsalar en azından ona göre calisiriz
-
@edekentli
Kesin Liste ve Mülakat Tarihleri açıklandı. -
Feragatları dikkate almamışlar sanırım.
-
Sadece hukuk iktisat maliye kamu yönetiminden mi sorumluyuz yoksa dernekler kanunu da var mi arkadaslar
-
P23 ile dernek denetçiliğin de mülakata Kalan arkadaşlarımız P9 u nasıl acaba. Mahalli idareler için bir karşılaştırma yapmak açısından
-
@abdulaziz benim p9 86.58