İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
Arkadaşa yükleniyorsunuz ama eminim aramızda mülakat geçmiş ama işe başlamamış arkadaşlarda var buna başvuracaklar. Herkes tribüne oynuyor herkes
-
@nairu Allah şifa versin yardımcınız olsun. Hakkınızda da hayırlısı olsun
-
@hakimehanımm saolun Allah razı olsun hepimizin hakkinda hayırlısı olsun
-
@friedman-25 günah keçisi oldu resmen en azından buraya yazdı kendini açıkladı bunları yapmadan başvuranlar çok fazladır ilk günden başvuru yapan sayısına bakılırsa durum bu
-
@friedman-25 çünkü sadece ben gelip aptal gibi paylaştım hocam.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar tamam tartışma tarafı herkes konuyu kapadı, ısrarla sürdürmeyin lütfen. Arkadaşın da talebi üzerine hesabını kapatıyoruz. Gıyabında sürdürmemenizi rica ediyorum.
İyi forumlar dileriz. -
Burada bircok arkadasi biliyoruz ki il göç bekleyip guya da girecek olan. Sırf keyfinden gitmeyeceği mülakata basvuran. Adam satirlarca kendini açıklamaya çalışmış hala beddua eder gibi konusani görünce inanamiyorum. Ben de 90.6 ile başvurdum. Belki bana da gelmeyecek. Ama ne diyebilirim ki ? Ya da söyleyeceğimi bu sekilde mi dile getireyim?
-
@mk-ank kusura bakmayin siz atarken yazıyordum.
-
Rabbim herkesin gönlüne göre versin tartışmalara bu noktadan sonra katılmayacağım
-
Dernekler yarın açıklanınca bir ipucu olur kacla kapatacağı ile ilgili. Bakalım nasil olacak.
-
Basvuru no:218 puan:93,3
-
arkadaşlar daha önce 2018 yılındaki alıma başvurdum ama sınava puanım yetmediği için mülakata kalamadım. Başvuru yaparken Daha Önce Başvuru Yapılan Sınava Müracaatı Varsa Yılı kısmını boş mu bırakmalıyım yoksa doldurmalı mıyım?
-
@hakikat sene ve sıralamanız nedir hocam acaba
-
Arkadaşlar 98 ile ben de başvurdum az önce
-
Başvuru no 76 puan 90.96 2019
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@Mülkiye0706, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
Arkadaşlar 98 ile ben de başvurdum az önce
98 puanla henuz bir yere yerlesemediniz mi ?
-
başvuru numarası: 293 2019 p9: 89,82153
-
@mk-ank, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
Arkadaşlar tamam tartışma tarafı herkes konuyu kapadı, ısrarla sürdürmeyin lütfen. Arkadaşın da talebi üzerine hesabını kapatıyoruz. Gıyabında sürdürmemenizi rica ediyorum.
İyi forumlar dileriz.