İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@yayiç22 Haziran'da tecili biteceklerin celp dönemi kasıma denk geliyor teciliniz bittikten sonra yoklamanizi yaptırın kasıma kadar atanirsaniz tekrar tecil ediyor kurumlar yine kasıma kadar yüksek lisans gibi bir tecil sebebiniz olursa yine tecil edebilirsiniz.tecil bittikten sonra yoklamanizi yaptirmazsaniz yoklama kaçağı durumuna düşüyorsunuz teciliniz bittikten sonra bı askerlik şubesine gidin
-
Anladım teşekkürler
-
Arkadaşlar buranın İstanbul’da çalışma merkezi vardı değil mi yanlış hatırlamıyorum?
-
@businessagroup sadece Ankara
-
Önceki sayfalarda bir arkadaşımız Ankara İsranbul ve İzmir Grup Başkanlıkları var demişti.
-
A grubu sürecine giren herkes bu işlerin mülakat aşamasında neler olduğunu gayet iyi bilir ve bunu bilerekte bu yola çıkar. Burada adayların bir suçu yok maalesef ki sistem bu şekilde kurgulanmış. Dolayısı ile referanstı torpildi bunları bu aşamada tartışmak bence toyluk olur. Kazanan herkese torpilli demek veya kaybedince beddualar etmek yersizdir. Nasipsiz dayak bile yenmez. Adaylar gökten zembille inip kazanmıyor evde oturup göbeğini kaşırken gel seni kaymakam yapalım müfettiş yapalım kontrolör yapalım da denmiyor. Belli bir emek veriliyor puanlar alınıyor sınavlar geçiliyor mülakat aşamasına geliniyor. Velhasıl kimse kimseyi rencide edip kırmasın. Herkes nasibini yer.
-
@LioN Herkes nasibini yer ama kimisi haram yoldan kimisi helal yoldan yer.torpil kul hakkıdır sistem böyle herkes yapıyor gibi sebeblerle mesrulastirilamaz herkes nasibini hakka girmeden kovalamali. Ben kimseyi rencide etmeyede çalışmıyorum zaten arkadaş bu sınav içinde yazmadi bana ilgoc için saydı referanslarını.ben bu sınava da girmedim il göçe de girmeyecem burda paylaşmamın sebebi sadece bu arkadaşın daha önce atanıp bu sınava başvuran başka bir arkadasa hakaret boyutunda saldırdığını gormustum.allah belanı versinler nasıl hak yersinler falan.yeri geliyor herkes haktan hukuktan bahsediyor ama işine gelmeyince sistem böyle diyor bir kişide çıkıp hak kardeşim bu ne sistemi demiyor bizim insanımızın hak adalet anlayışı bu demek ki ilgoce giren arkadaşlar buraya giren arkadaşlar kabullenmisse bu durumu benlik zaten hiç bişey yok hadi o zaman kimin referansı kime yeterse siz sessiz kalmaya devam edin sonra olmayınca gelip hep referans yaaaav diye ağlamayın.
-
@calicartel kardeşim aynı şeyleri söylüyoruz aslında. Lütfen yazdıklarımı üzerine alınma.
-
Açıklandı arkadaşlar bekleyen arkadaşların bilgisine.
-
Hayırlı olsun, burayı seçecek arkadaşlar kültür stajyer Kontrolörlüğü den feragat edebilirler mi?
-
Hayirli olsun, asil kazanan feragat edecekler var mı acaba?
-
@iibfpalace yedek liste nerde hocam
-
@colinkazım Bildigim kadarıyla 15. kisiden asagisi yedek, ona gore hesapladım
-
volkan dostum buralardaysan bana özelden yazabilir misin beraber mülakata girmistik aynı gün
-
Ne zaman yapıldı da ne zaman açıklandı ya valla helal olsun
-
45 kişilik il göçü kazanıp listede olan var mı???
-
Şükür oldu benim de 8nci mülakatımdı, 3 bucuk senedir bekliyordum hamdolsun bugüne. 200 kişilik göç mülakatı için yapılacak olan mülakata gitmeyeceğim. Hayırlı olsun herkese.
-
@hakikat benim olmamış hali hazırda başka bir ünvanı yeni kazanmıştım taşra , listede kpss 1.cisinden tut 2 yıldır giremeyen de var çok sevindim hepsi adına Allah güzel hizmetler etmeyi nasip etsin hepsine
-
ilk 15 te olupta feraget edicek arkadas varmı acaba?
-
@Willsmithh ALLAH razı olsun hocam iyi güzel düşünceleriniz için.