Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
-
Bende kariyer net üzerinden basvurmustum bir dönüş almadım henüz
-
Online sınav daveti göndermek bu kadar zor olmamalı kaç gün oldu hala bekliyoruz! Umarım sınavın olmaması gbi bir durum söz konusu olmaz bu sene
-
Arkadaşlar benim İngilizcem yok ondan sanırım bugün mail aldım kritere uymuyormuşum hangi kriter onuda söyleseydiler keşke
-
Az önce olumsuz yanıt aldım. Kriterlere uygun olmadığım gerekçesini sunmuşlar. Fakat başvururken çok iyi inceledim şartları sağlıyordum. Anlam veremedim
-
@themutsuz kriter işi hikaye gibi geldi bana bi saçmalık var anlayamadım ben tüm kriterlere sahibim ama olumsuz dediler
-
@mffttşadayı o zaman rahatladım bi nebze kendi adıma ama sizin adınıza üzüldüm ingizlicenizde varsa niye sınava almıyorsun hadi almayacaksan niye insaları umutlandırıyorsun
-
@themutsuz ingilizcem iyi derece de var başvuru formunda da yazıyor fakat anlam veremedim. Aradım ama ik dan kimse yok dediler
-
Arkadaşlar filtreleme yapıyorlar belli okulları kriter kabul edip kalanı üzerinden inceleme yapılıyor. Kendinizi yetersiz görmeyin malesef genç işsizliğin bu kadar yüksek olduğu ortamda bunlar oluyor 3-5 kişinin alınacağı ilana binlerce başvuru alıyorlar.
-
@churcill üniversite filtreleme yapıyorsalar olumsuz dönüş alma nedenim bu olabilir. Çünkü özel bir üniversiteden mezunum
-
@mffttşadayı ayrıca daha önceden başka bankalardan elenmiş olmak da sorun yaratabiliyor bankaların ikları ortak bir bilgi sistemi kullanıyor, kesin elenme sebebi değil ancak olumsuz bir tutum sebebi.
-
bana herhangi bir e-posta gelmedi neden acaba olumlu ya da olumsuz olarak?
-
@icav olumsuzlara dönüş olmuş olabilir sadece
-
@mffttşadayı çok ilginç öyleyse buradaki herkes olumsuz mu dönüş aldı peki hocam?
-
@icav olumsuz dönüş aldığını söyleyen benimle birlikte 1 kişi daha var. Başka arkadaşlar var mı bilmiyorum
-
@icav Bana da henüz olumlu ya da olumsuz bir mail gelmedi🧐
-
@gzdtsn iyi tek değilim o zaman dedim acaba arada kaynadım mı
-
-
Ankara SBF Maliye mezunuyum, 94 Toefl puanım var; sonuç olumsuz. Şaka gibi resmen, hangi kritere uymuyorum acaba. Bana anlamsız geldi.
-
@ahmetozcelik35 baştan aşşa anlamsız
-
ben de başvurdum lakin bana herhangi bir mail gelmemiş.