İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
umarım başka yeri kazanan arkadaşlar başvurmazlar
-
Dernekler 89.8 gibi bir puanla kapattı. 60. kişinin puanı 90.6. 92 puana gelir mi acaba?
-
@edekentli Puan türü farklı karşılaştırma yapmak yanıltıcı olur. 92 puan ile sıralamanız kaç?
-
@İnspector 94
-
@edekentli Puanınız 2019 puanı o zaman. 2018lilere göre avantajlısınız ve yakında sonuçlanacak sınavlarda olursa büyük ihtimal gelir size.
-
@İnspector 2019 evet
-
P32 2018 puanım 90.65 sıralamam 35 başvurular ne zaman açılıyordu? Başvuru yapacağım ama gelme ihtimali çok düşük.
-
@RootofAllEvil 27 Nisan- 4 Mayıs arasında.
-
Evet değerli dostlar, mahalli idareler 91,6 ile kapattı 90 kişi. Burada 60 kisi kacla kapatır acaba? Oradaki 60 kisi 92.1 gibi falan bir sey. Tahmin nedir?
-
@edekentli Bu biraz düşebilir p32 puanları diğerlerine göre biraz düşük. Ama yine de 88 altını görmez gibi.
-
@edekentli 90 üstü kapatrı gibime geliyor hatta 91 92 diyebilirim sırf mülakat görmek için bile gidenler var
-
88 e kadar rahat iner bence
-
@edekentli hocam diger 2 alım tahminim de tam tuttu bu da 90 da kapar tahminim p32 puanı p9 a göre daha düşük p23 e göre daha yüksek genelde gördüğüm 90 91 arası kapar gibi duruyor belki kontrolör kadar talep olmayabilir merkez uzmanlar başvurmaz bi ihtimal 89 lara inebilir je güzel olur
-
@edekentli beniim p32 90.99 siralama 158 hocam ona gore bi hesap yapin
-
@çölkaplanı benim 92.6 puan sıralamam da 94. İnsaAllah gelir. 60 kisi olunca ne olur bilemedim.
-
@edekentli size gelir hocam inşallah da benim ki riskli
-
Başvurular başladı hayırlı olsun. 2018 yılı 90.65 puan 35 sıralama ile başvurdum. Listeye girer miyim pek sanmıyorum ama yaptık bi başlangıç:)
-
Biz de başvurumuzu yaptık bakalım hayırlısı olur insAllah.
-
@edekentli merhabalar hocam fotoğraf yüklenmiyor acaba siz nasıl yaptınız ?
-
@Don-Pablo paintte piksel boyutunu ayarlayabilirsiniz veya fotoğrafı göster diyince kendisi otomatik ayarladı bende.