İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Manchester Dostum duydum böyle bir şey ben de. Ama sorusturmam lazim bi. Bakacağım
-
İçişleri bakanlığı alımları ile ilgili tek tesellim ilan ettikleri kadro sayısını dolduruyorlar
-
@Manchester nasıl yani öyle bir duyum mu var göçün bir kez daha olan vermesi gibi?
-
il planlama hangi puan türünden alır
-
@paretowilfredo
Hocam ticaret bakanliginada 340 kadro izni verilmis ticaret teftis ilani icin umut var mi ?Atama izni yüksek verilen diğer kurumlar şu şekildedir:
Ticaret Bakanlığı: 340
Sağlık Bakanlığı: 290
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: 240
Çevre ve Şehircilik bakanlığı: 110
İçişleri Bakanlığı: 140
MEB: 140
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü: 105 -
@IS-LM bunların hepsi a grubu için mi?
-
@paretowilfredo hocam alakasız olacak burayla biraz ama kaymakamlık hakkında duyumunuz var mı bir planlama vs? Teşekkür ederim.
-
@çölkaplanı hocam dediğiniz gibi mayısa kadar neticelenecek ilanlar mevcut o nedenle düşer ve size gelir diye düşünüyorum.
-
arkadaşlar merhaba.2020 yılında açıktan ve nakil suretiyle yapılabilecek ilave atama sayılarına dair Cumhurbaşkanı Kararı'na göre Ticaret Bakanlığına verilen atama sayısı 340 olup bunun 200 adedi Ticaret Müfettiş Yardımcısı, Ticaret Uzman
Yardımcısı ve Ticaret Denetmen Yardımcısı için; 50 adedi ise döner sermaye teşkilatında
yer alan kadrolar için kullanılacaktır. -
@alexandro ilan ne zaman bilginiz varmı içerik hakkında daha fazla yds varmi
-
Bu kadro için olması gereken sayı en az 25 ti ya
-
@Willsmithh uzmanlık için yds 70 ister hocam müfettişlik ve denetmenlik için isteyeceğini sanmıyorum.
-
@Willsmithh çalışma yapıldığını net olarak biliyorum.ama ilanın ne zaman geleceği hususunu bilmiyorum.
-
@alexandro umarım kpss den önce gelir yoksa çok yüksek kapatır
-
@alexandro Hocam bölüme göre kontenjan saçmalığı olacak mı bilginiz var mı ?
-
@NeverLetGo son alım bölüm bazlı ve sayı düşük bu alımda bölüm bazlı olup olmayacağını bilmiyorum.burdaki sohbeti 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları başlığında devam ettirrelim arkadaşlar.
-
@Mambaa inşallah kardeşim bakalım
-
@Gresham-T bu başlığın ilk sayfasında pareto hocam bir tablo paylaşmış orda gördüm ben gelme ihtimali olan ilanlar ya da kesin gelecek ilanlar mı onlar bilmiyorum onu sordum ben
-
@Manchester o tablodaki ilanlar zaten geldi hocam
-
@Gresham-T o zaman ben çok şey kaçırmışım yanlış anlamışım ama o baştaki ilanlar gelmedi ki daha sadece müjdesi geldi ekimde olacak diye resmi ilan gelmeden geldi saymam ben onu görünce yeni duyumlar sandım