İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Gresham-T evet dikkatli okumamışım gerçekleşen duyumları paylaşmış pareto hocam kusura bakmayın dikkatsizlik işte
-
@paretowilfredo hocam ben yanlış anlamışım ya siz zaten önceden duyum aldınığınız ve gerçekleşen duyumları paylaşmışsınız dikkatsizlikten yanlış anlamışım yeni duyum var sandım
-
@Manchester İşin garibi rastlantı oldu dostum ama yeni bir hazırlığın olabileceğini duydum, onu kastettğinizi düşündüm
-
@paretowilfredo Haberi bekliyoruz.
-
@paretowilfredo aa güzel bir rastlantı olmuş hocam saygılar
-
P32 2018 yılı : 92,56 , sıralamam 7..2019'da puan/sira durumunuz nedir acaba?
-
@iibfpalace puan 92.7 sıralama 86 hocam
-
@nairu Siralamalar yükselmiş epey.Vallahi sabah o puan turunde 7. olduğumu görünce bayağı sevinmiştim, sevincim kursagimda kaldi
-
@paretowilfredo tesadüfe bak yani 2020 kpss den önce merkez ve il göç yeni bi alıma çıkabilir mı hocam doğru mu anladık ya da en azından bu şekilde duyumlar mı var?
-
@iibfpalace 2019 benim 91.98 sıralama 113 hocam
-
@iibfpalace Neden iki yılın puanları arasında bu kadar uçurum var
-
@hakimehanımm 2018 de puan ağırlığı fazla olan bölümlerin soruları daha zor olmuşsa, netleri de düşük olmuştur diye düşünüyorum.Genel olarak puan turlerinin çoğunda, 2019 puan türlerinde siralamalar 2018'e göre daha arkalarda, bu sene bu durumun ceremesini çok çektim
-
@iibfpalace anladım. valla değişik olmuş, şaşırdım sıralamarı görünce
-
@Gresham-T İhtiyaçlar değerlendiriliyormuş dostum özellikle iller için ve buna istinaden bir alım daha planlanıyormuş. -miş, muş diyorum çünkü kendim teyit etmedim henüz. Bakalım, soruşturalım bi
-
@IS-LM Sanmıyorum dostum. Başka unvanlar da olacaktır bence içerisinde. Soruşturmak, netleştirmek gerek. İrdeleyeceğim hepsini bi ilk fırsatta
-
@ryu753 Planlama var dostum sonbahar için. Lakin öngörmek için ileri bir dönem.Biraz daha öngörülebilir olunca iklim bakarız bir daha
-
@paretowilfredo Üstad ben Merkezden grup başkanı olan arkadaşa sordum da merkez için mümkün değil dedi. Sanırım doluymuş artık. Galiba alım taşraya düşünülüyor burdan bu anlam çıkıyor.
-
Arkadaşlar mayistaki yds eylüle alındı ne olacak bu icisleri ilanları da ertelenirmi
-
Yaprak kımıldamıyor arkadaş. Ne olacak böyle. Basvuru yapacak olan yok herhalde formda.
-
@edekentli yapılacak ta hocam 60 kişi alacaklar puan türü de herkes de yüksek olan bir puan değil malum Korona olayları kimsede heves kalmadı