İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Ütopya mülakata katılıp katılmayacaginiz soruluyor daha onceki mülakatlar da aramıştık
-
@Willsmithh teşekkür ederim
-
mülakatlar bugün başlıyor herkesin hakkında hayırlısı olsun. Mülakat ortamı ve kaç dakika sürdüğü hakkında bilgi veren olursa seviniriz
-
@nurkse06 bugün kaç kişi gelmedi mülakata acaba birisi keşke cevap verse
-
Arkadaşlar geçmiş olsun mülakata kaç kişi gelmedi komisyon diğer 2 ilan ile aynimi
-
@Willsmithh yanımızda kimlik belgesini götürmek yeterli değil mi ?
-
@nurkse06 ben kontrolör de hiç birşey götürmedim kimlik götürdüm de sormadılar girişte ziyaretçi kartı almak içn gerekiyor sadece
-
@Willsmithh teşekkürler
-
Arkadaslar neler soruldu bugun gelmeyen cok var miydi niye kimse bir sey yazmiyor artik
-
Bugün gelmeyen 4 kişiydi mülakatlar kısa ve öz oluyor çok ciddi bir ortam yok
-
Bugün öğrendim bir arkadaşımdan dernek denrtciligini veya içişleri kontroller kazanıp girenler olmuş mülakat komisyonu zaten mükerrer liste oluşmamasi için degerlendirme yapmaz muhtemelen , ilk gün toplamda 7 8 kişi bugünde 2 3 kişi gelmemis muhtemelen 45 kişi civarı kişi değerlendirmeye alınacak
-
@nurkse06, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bugün gelmeyen 4 kişiydi mülakatlar kısa ve öz oluyor çok ciddi bir ortam yok
Dun kac kisi gelmedi bilginix var mi?
-
@zubizubi hayır
-
@nurkse06 hocam neler soruldu açıklarsanız çok seviniziriz.
-
Bugün öğleden önceki listede Olanlar da öğl sonra girdi komisyonun işi çıkmış galiba sabah grubundanda 3-4 kişi gelmeyen vardı
-
Herkese geçmis olsun bugun de 4 kişi yoktu toplam .. bir dahaki mülakatlar için fikir olması açısından sorular genelde güncel ve anayasa idare uzerine umarım hakeden kazanır
-
Arkadaşlar merhabalar Will Smith arkadaşın söylemiş olduğu gibi 4 kişi gelmemişti AYM kararları, dmk, ve güncel sorulardan sorular geldi herkes için hayırlısı olsun Allah tüm hepimizin yüreğinden geçeni nasip eylesin.
-
Gelmeyenler diğer sınavları kazananlar mı? Bir arkadaşımız mülakat öğleden sonraya kalınca gelemedi.
-
Arkadaşlar merhabalar ne zaman açıklanır öngörünüz nedir?
-
@Ütopya normal şartlarda bu cuma veya haftaya cumaya kadar açıklanır diye düşünüyorum hocam önceki mülakatlarını baz alırsak