İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@abcdefg teşekkürler.
-
personel genel müdürü vali olarak atanmış süreci uzatabilir bu durum
-
@nurkse06 ben uzayacağını sanmıyorum hocam mülakatlar tamamlandı sonuçta kontrolörlük mülakatı tamamlandıktan yaklaşık bir hafta sonra açıklanmıştı
-
@Mülkiye_17 personel genel müdürünün imzası gerekebilir sonuçta
-
@nurkse06 bakanın onay aşamasına geçmiştir diye düşündüğümden tahminim böyle
-
Bence hemen göreve başlamıyorlardır en azından 10 ila 15 gün daha makamda olacaklarından bende uzatmayacaklarını düşünüyorum.
-
İnşallah bir uzama olmaz zaten süreçler fazlasıyla uzun oluyor zaten
-
Arkadaşlar mülakat sonuçlarından sonra kesin sonuç listesi ne zaman açıklanır?
-
@emrediyebiri bi açıklansın önce
-
Bu hafta açıklânır mı acaba? Valiler kararnamesi işi uzattı gibi. Hayırlısı olsun bakalım.
-
Merhaba, yedek liste de oluyor mu?
-
Yeni personel genel müdürü görevine başlamış görünüyor bu hafta içi açıklanır inşallah
-
İnşallah bu hafta içi açıklanır diğer iki alıma göre kıyasladığımız zaman açıklanması uzun sürdü ama bu hafta içi açıklanmaz ise durum uzayabilir diye düşünüyorum.
-
Üçüncü hafta bitmek üzere. Bir gelişme yok sanırım. Pandemi de bile çok hızlı ilerleyen bakanlık biraz durağana geçti gibi. Fazla uzamaz insaAllah.
-
@edekentli valilik kararnamesinin süreci uzattığını düşünüyorum
-
@edekentli diğer 2 alimin kesin listesi yayinlanmadi personel genel müdürü değişti süreç biraz sekteye uğrayabilir hocam
-
Süreç daha fazla uzar mı acaba kurumu arayıp bilgi alan oldu mu ?
-
Açıklandı
-
Bu sözlü sınava katılmayan kişiler arkadaşım diğer mülakatlardan umitliyseniz neden başvuru yapıyorsunuz.Hic bir mantığı yok yaptınız hareketin
-
@Albayrak58 arkadasim icin listeye bakmistim fakat elenmis ve dediginiz gibi bu gelmeyen arkadaslarin amaci ne. Her ilan da mulakat sinav farketmez hep bi %20-25 lik kisim basvurup gelmiyor amaçları ne bu arkadaslarin yazik günah be