KPSS ertelenir mi?
-
gy gk sınavı ertelenir mi tahminlerinizi söyler misinz ?
-
Ne zaman açıklanır takvim ya
-
Ertelenmez çünkü guy sınavında 2020 kpss kullanılacak, ösym bunu da dikkate alacaktır.
-
@Su28A yağğğrın büyük ihtimalle
-
Koskoca YKS ertelendi Guy sınavı ne ki o da ertelenir
-
Yks ile kpss a aynı günlere konulamaz! Konulmamalı! Çok karmaşa yaşanır trafik sorunu, yer bulma sorunu gibi sıkıntılar yaşanır.
-
Şu sınavın tarihi bir an önce netlik kazansın artık
-
@RootofAllEvil üstat hem yksye hem de kpssye de girecekler var. İmkan yok aynı gün olmasına.
-
@emrediyebiri tabii ki dostum ösym böyle bir riski göze alamaz zaten
-
Yks için para yatırdık aynı gün olursa o paraları geri yatırmaları gerekir. Bununla uğraşacaklarını sanmıyorum ertelemeleri mantıklı olur.
-
Yksye girecekler hangi bölüm düşünüyorsunuz?Söyleyin bizde kendimize bir yol çizeriz.
-
açıköğretim sınavları da ertelenir mi?
-
Gy gk 06.09.2020
Alan 12/13.09.2020 -
@M-Niskanen eylülde resmen şaka gibi
-
Rabbim resmen 2018 puanları yanmasın diyor
-
@M-Niskanen muhtemelen Guy sınavınıda ona göre ertelerler hocam...
-
Pardon da guy ilanı hangi hakla ve hangi sebebten erteleniyor. Zaten 2018-2019'un hakkı olan bu alımı koronadan dolayı ileri tarihe ertelendi. 2020 sınav takvimi içinde kaldığından dolayıda 2020'lerin dahil edilmesi gerekti. Şimdi kpss ertelenirse guy sınavını hangi hakla erteleyeceksiniz. Bu insanlar 2 yıldır bekliyor , 10 yıl daha mı beklesin. Öyle bir şey olursa vallahi de billahi de bu insanların ahı sizi ne iktidarda bırakır ne öbür dünyada. Biz 2 yıldır beklerken 3.yılımıza giricekken hala rahat rahat guyun ertelenmesini mi isticeksiniz?
-
@mozart1 isteyen yok dostum zaten mevcut hiçbir seçenekte 2018liler giremiyorki zaten ertelenmezse de 2019 2020 puanlıları girecek ertelense de 2018liler için tek bir ihtimal var sınavın erkene alınması o da neredeyse imkansız ayrıca bana sorarsan da 2018lilerin hakkı bu ilan
-
Bakanlık acilen yeni acıklama yaparak 2018 2019 gecerli demeli sınav dönemi resmen bizi kapsıyor
-
Herkesin adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti şaşmaz. 2018 puanım yok ama bu ilanları en çok 2018 puanlılar hak etti. İnşallah insafa gelirler ve kurum sınavlarını ertelemeyip 2018 ve 2019 puanlarını dahil ederler. 2020'ye girenler için 2021 bahar veya sonbaharda ilana çıkılabilir.