KPSS ertelenir mi?
-
@besplatno kendi haklılığını böyle kin güde güde ifade etmen mide bulandırıcı, böyle bir karakter kamu görevlisi olamamalı.
-
@besplatno ne kadar çirkin konuşuyorsunuz,size tavsiyem bu sürecin kalbinizi karartmasına izin vermeyin
-
@gençler23 kimse sana göre kamu görevlisi nasıl olmalı diye sordumu ? 2018 de verilen emek umrunuzda değil asıl mide bulandırıcı, rezalet olan bu ?
-
@mozart1 bana dilek dileme ihtiyacım yok senin dileğine ayrıca 2 yıldır bekliyorum zaten senle bilmiyorm ben bu süreci. Ayrıca benle gevşekli mevşekli konuşma yerini adabını bil
-
@besplatno Yorumunu okurken durumumuzun ne kadar içler acısı olduğunu bir kez daha farkettim yazık ya nasil olduda bu duruma geldik yazık ya bağırta bağırta demek ne demektir nedir bu öfke nedir bu saygısızlık şunu samimi bir şekilde söylüyorum gerçekten senin düşünde tarzın da olan birisi ile aynı ortamda kurumda çalışmak istemezdim. Yazdığın yorum burada kalsın 19 20 puanı ile başvuru yapıldığı zaman dönüp yoruma bakıp nasil böyle bir şey yazmisim diye bakarsin
-
@mozart1 böyle boş yaparsan daha çok beklersin zaten
-
@law Kalbimin karardığı falan yok benim 2018 2019 puanımda var ben boşa mı çalıştım? 2018 puanlı giremeyeceğine 2020 puanlı girmesin 2 senedir bekleyen insanları zerre kadar düşünmeden tek kalemde siliyorlar hak bu mu adalet bumu ?
-
Dur sana bizlere utanmadan , arlanmadan söylediğin sözlerle cevap vereyim 'Kpss çalış ilan gelicek diye garanti mi ettiler, paşaa paşaaa bekleyeceksin aslan'' Tüm kalbimle bir üç yıl beklemen dileğiyle.
-
@Cerkes46 alım ilanında 2018 -2019 puanı olduğu zaman ben yine burda olacağım ve merak etme ilk sana yazacağım
-
@mozart1 paşa paşa hakimlik mülakatımı bekliyorum zaten çalış sende bekle nasıl boş bir insan olduğun konuşmandan belli bide yüzüme de bakalım diyebilecek cesaretin yüreğin var mı
-
@besplatno yaz yaz yazmazsan ayıp edersin zaten o zaman yaz da ben de sana 2019 puanı mi yazayım söylediğin şey çok ayıp tam bir ergen yorumu bağırta bağırta ne demektir utanır insan bunu yazınca
-
@Hayaller71 sen bir dusun bakalım 90 alınca ne oluyor.Ben sana soyleyim hep aynı kisileri listede görüyorsun.Sen A grubun şey saniyorsun.90 al tamam neyse ben uyardım.Yasin benden kücüktü
-
Bu insanlar ortalığı yakıp yıksa yeridir hala 'bu neyin öfkesi' zırvaları. 2 yıl bekledik 2 yıl. Gördüğümüz ilan sayısı 1. Rakam ile sayı ile 1. Siz tek tweet atmazken , tek satır yazmaktan aciz kalırken 2018 ve 2019'daki arkadaşlar her gün saatlerce bu ilanın gelmesi için etkinlik yapıyordu. Zamanında vermediğiniz desteği , ilan önünüze hazır koyulunca mı düşünmeye başladınız. Bu ilanı 2018 ve 2019'lular getirtti , kullanması gerekende bizleriz. Merak etmeyin sizin vermediğiniz desteği biz sonraki süreçte size vermesinide biliriz , ama yeterki çenenizi kapatın şu insanları az anlamaya çalışın
-
@zenginmemur dün konuştuk birde ne deyim ki
-
@besplatno şu zihniyete bak biz bekledik herkes beklesin derdindeler gerçi biz 2019puanlılar olarak geçen yıl 2019lulara aldığınız tavrı biliyoruz o yüzden 2020lilere olan bu tavır şaşırtmadı zaten
-
Şuan 2018 ile alacağız deseler kimlerin çirkinleştiğini göreceğiz..
-
Gönül isterki 18-19-20 hepsi bu sınava girebilsin, hepimiz biliyoruz ki bu sınavların tekrar gelmesi uzun yıllar alacak. Ben 18 mezunuyum belli sebeplerden hazırlanamadım sınavlara ve şimdi 20'ye hazırlanıyorum. bu sınava 18'liler girse biz giremesek çıtım çıkmaz, isyan edemem. Lütfen birbirimizi anlayalım arkadaşlar, şimdi ben de 2 yıldır işsizim 2020'ye girdiğim için hazıra mı konmuş olacağım. Sürecin farkındayım, herkes çok gergin ama artık yeter. Birbirimizi üzmeyelim, iibfli iibflinin düşmanıdır dedirtmeyelim. @Hayaller71 arkadaş herkes gergin burda, çıkıpta insanların aldığı puanı eleştiremezsin 80-85 az puan değil, belki de ne imkansızlıklarla alındı bu puanlar. Kimse kimseyi eleştirmesin, 2018'den durumu iyi olan arkadaşlar çalışın 2020'ye. Müfettişliğe odaklanın, monografi çözün, klasik sınav mantığıyla hazırlanın ve bizleri geçin. Birbirimize kin gütmeyelim. Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
@paretowilfredo burada ki saygınızlar daha da cirkinlesmeden olaya bir el atsan Reis forum saygısız ergen dolmuş
-
@technoman o puanı alanlardan biriside benim zaten iyi niyetimle yazdım bende herkes gibi uzun bir zamandır bekliyorum sınavlara giriyorum kimsenin emeğine laf ettiğimde yok çarpıtmazsan sevinirim.
-
İnşallah hayırlısı neyse o olur herkes gergin gerçekten bilmeden birilerinin kalbini kırdıysam kusura bakmasınlar.