6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
@hakime-hanim hocam emin olun muhasebe göz korkutacak bir ders değil. Birazcık çalışma ile belli başlı soruları yapabilirsiniz. Eğer hiç yapmazsanız bir çok puan türünüz hesaplanmayacaktır ve o puan türü ile alım yapan kurumlara başvuru yapamayacaksınız demektir.
-
@hakime-hanim hocam bende kamu mezunuyum çok az muhasebe gördüm aslında hiç görmedimde denilebilir muhasebenin mantığını anlamaya çalışın kolay sorularıda var sınava 2 ay kalmış oturun çalışın 18 nete kadarda çıkabilirsiniz ve oturumada girin puan türlerini hesaplansın
-
@hakime-hanim Hem girmediğiniz için hem de çalışmadığınız için pişman olursunuz muhasebeden.
-
@hakime-hanim mantığını anladığınız zaman muhasebe kolay.önce netten mantığını anlatan videoları izleyin sonra kendi kendinize çözebilirsiniz.özellikle mali tablolar tamamen matematik sadece formülleri ve hesap düzenini bilmeniz yeter
-
Merhaba dostlar. KPSS 2020 başvurularında özellikle çok kişiden gelen soruları bir arada yanıtlamaya ve gerekli yanıtlara yönlendirmeye çalıştım. İnceleyebilirsiniz;
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1279057572499161090
-
Herkese cok teşekkür ederim arkadaşlar, tek tek yazıp forumu oyalamayayim dedim. Temel konulara bakayım bari, sıfır temelli biri için ne kadar üstüne koyarsam kardir, ne diyelim
-
@churcill ilan gelsede puanlarımız yansa keşke.Yds ve 5 kislik ilanlardan bıktık vallahi.
-
Merhaba, sevilay parlarin icra iflas ders notu pdf i var midir acaba elinizde olan varsa paylasabilir mi?
-
Arkadaşlar merhaba. Malum hukukta sürekli güncellemeler oluyor ve bu güncellemelere ulaşabilmek zannediyorum ki herkesin sıkıntısı. Elimde a kadronun 2019 basım fasikülleri mevcut. Güncel değişiklikleri takip edebileceğim bir not/kaynak paylaşabilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkürler şimdiden kolay gelsin
-
İzmir'de sınav merkezi tercihi olarak İzmir kuzey var sadece. İlkinci tercih olarak Manisa da yok hanggi ili seçmeliyim
-
En son 2018 de girmiştim 73 almıştım o zamandan beri kapak açmadım arkadaşlar nerden çalışabilirim not/kaynak konusunda yardımcı olabilecek var mı?
-
@manisalipinar en yakın denizli. Ben burayı seçtim
-
@manisalipinar, içinde söyledi: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
En son 2018 de girmiştim 73 almıştım o zamandan beri kapak açmadım arkadaşlar nerden çalışabilirim not/kaynak konusunda yardımcı olabilecek var mı?
-
Ortalama üstü hukuk-maliye orta derece iktisat ile bir şeyler olur mu?
-
arkadaşlar sınav için yeni kimlik almak gerekiyor mu
-
@miranda Hayır
-
Muhasebeden hangi videolari izlemeliyiz tavsiyesi olan varmi acaba
-
@mahalkme benim hocam Hüseyin Bingöl ün videoları nı çok yararlı bulmuştum ... tavsiye ederim
-
@mahalkme bence de kesinlikle hüseyin bingöl
-
Arkadaşlar merhaba maliye alt yapım pek yok hatta nerdeyse hiç. Akadro konu anlatımdan çalısıyorum. Özgün sorularını çözdüm bundan sonrasında çıkmışları çözeceğim. Sizce yeterli mi o kitap alt yapısı olmayan biri için? Çalısıyorum okuyorum ama hep eksik hissediyorum kendimi size de sormak istedim.