6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
@hayırlısı035 a kadro konu anlatımı ve soru bankası fazlasıyla yeterli
-
Arkadaşlar başvurular bugün başlamıyor muydu?
-
Başvuru yapan var mı ücrete dair bir açıklama göremedim ben. Bu sene kaç papel vereceğiz.
-
Şimdi başvurular başladı arkadaşlar.
-
KPSS-Alan hangi iller var?
-
15 lira zam gelmiş oturum başına geçen sene 40 vermiştik 55 vericez , gk-gy de 80 tl hayırlı olsun 245 tl
-
Pardon yıllar karışmış 2018'de 40 tlymiş bir oturum ,bu sene 5 er lira zam olmuş.
-
Gkgy+3 Alan oturumu=245 TL. Bu senenin güzelliği 17 ilden 30 ile çıkartmışlar alan sınavı giriş yerlerini. Hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar sınava ikametgahımızın bulunduğu ilde girme zorunluluğumuz var mı?
-
@tozkok hocam facebooktan mesaj atarsanız gönderiyor, ekleyecektim ama buraya fotoğraf eklenmiyormuş..
-
@odilesgun mesaj kutunuza bakar mısınız
-
Arkadaslar merhaba alan basvurunu yapamiyorum gy gk basvurusunu yaptim alan icin yapicam uyari veriyor alana lisans icin basvuranlar girebilir diyor ucreti henuz odemedigim.icin olabilir mi ama onceden boyle bir sey yoktu benzer sorunu yasayan var mi?
-
@xxx gy gk ücretini yatırdıktan sonra alan sınavı için basvuru yapabilirsiniz
-
@EsTerGon-Kalesi tesekkur
@EsTerGon-Kalesi, içinde söyledi: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
@xxx gy gk ücretini yatırdıktan sonra alan sınavı için basvuru yapabilirsiniz
Tesekkurler hocam -
2019 kamu yonetimi ve uluslararasi iliskiler sorulari elinde olan var mi ?
-
arkadaşlar alan sınavına girmek p3 puanını düşürüyor gibi bir söylenti var bu doğru mu, bilgisi olan var mı?
-
-
Arkadaşlar, muhasebe bilgim sifir. Kamu mezunuyum. pazar günkü üçüncü oturum benim kalem bile oynatamayacagim bir oturum yani. Sizce bu oturuma girmezsem ne olur? Boşuna para vermek istemiyorum. Girmezsem ne olur? Girsem de 1 2 yanlış yapabilirim ancak, hani doğru bile değil.
-
O gün ki oturumların olduğu puan turlerin hesaplanmaz. Muhasebe bir çok puan türünde var malum. Buna göre kararinizi verin derim.
-
@hakime-hanim çok tehlikeli bir durum birsuru puan türünde puanınız yanabilir biraz çalışmakta fayda var