6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
Arkadaşlar aday işlemlerinden HES kodu bilgilerine girin ben şimdi baktım ÖSYM 12.08 de otomatik olarak HES kodu oluşturmuş bana. Geçerliliği yilsonuna kadar sizde bir kontrol edin. Bu durumda benim yeniden kod almama gerek var mı acaba?
-
@LioN bende de aynı yeniden almaya gerek yoktur. Sistem otomatik yansıtmış zaten
-
@LioN benimki de öyle başka işlem yapmamıza gerek yoktur heralde ? Birde bunun çıktısını vs mi alacağız nasıl olucak acaba
-
@bykeynes valla bilmiyorum kardeşim. Belki otomatik olarak sınav giriş belgelerine eklerler. ÖSYM bir açıklama daha yapar diye düşünüyorum.
-
Gkgy de güncel sorulabilecek bilgiler dahilinde. Mesela kovid19 nerede görüldü eyalet il vs. Çin dışında görüldüğü ilk yer. Avrupa'da görüldüğü ilk ülke. Who'nun directorunun adı. Doğu Akdeniz ile alakalı gelişmeler. Togg'un fabrikasının nereye kurulacağı. ABD de sokak olaylarınin başlamasına sebep olan öldürülen kişinin adı. Vs vs. Aklınıza gelenler varsa güncel bilgi dahilinde paylasalim arkadaşlar.
-
İİBF'deki açıköğretim kapatılması veya kontenjan sınırı getirilmesi adına Twitter da etkinliği
Twitter
15 Ağustos 2020 Cumartesi (Yani Yarın)
20:00 de başlayacak
️ Sayın Cumhurbaşkanımıza ve diğer büyüklere talepleri ileteceğiz.
️ TAG etkinlik saatinde belli olacaktır.Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ ️ ️ KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1️⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2️⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp,facebook vb. duyuralım jtth -
İlk defa sadece lisans kpss b 2022 sınavı için hazırlanmaya başladım ilk kpss yapıldığından beri yapılmış tüm gy gk sınav sorularını bir arada bulabileceğim neresi var
-
-
@hayırlısı035 Arkadaşlar etkinlik başladı.TAG bu İibfAçık ÖğretimeSınırlama
-
Arkadaşlar sizce covid-19'dan dolayı ertelenme olur mu?
-
@Chandler-Bing bence ertelenmez.. bir ay iki ay sonra daha kötüsü olabilir ondan nereye kadar ertelencek diye düşünebilir ösym veya erteleyim zaten öğretmenler boştan para alıyor bari o külfeti erteliyim diye de olabilir gibi gibi..ama aöf sınavlarıda o hafta sanırım bi de kpss onca insanı bir araya getirmek ne kadar sağlıklı bilemiyorum
-
@silence Bana da ertelenmez gibi geliyor ama son günlerde baya arttı vaka sayısı. Eylül-Ekim ayını da dikkat çekti zaten sağlık bakanı. Eylül de okulların açılması, bir de bu sınavlar baya yoğunluk yaşanacak gibi. Bizi ilgilendiren kararlar alınır mı bilinmez.
-
Sınav için inşallah ciddi önlemler alınır. Bu sefer Normal bir KPSS sınavından farklı olmalı. En basitinden sınav alanlarına başka kişiler alınmamalı ve sınıflardaki mesafeler dikkatle ayarlanmalı mesela. Yoksa binlerce vaka görülür birkaç hafta içinde.
-
Ne olacaksa olsun artık. insanlar 3 4 aydır plajlarda, kulüplerde, avmlerde Fink atıyor sorun yok bizim sınav mı vakayı arttıracak? 1 yıldır bu sınava hazırlanıyorum. Ertele ertele nereye kadar.
-
Benimde takatim kalmadı artık ne olacaksa olsun
-
Arkadaşlar genel yetenek genel kültürden önerebileceğiniz deneme var mı?
-
@lakcingofsupply hocam pegem güzel murat yayınlarındanda uzak durmanızı tavsiye ederim
-
@crowdingout hocam db yayıncılıgı söyledim. Ama pegemi de alırım. Cok teşekkür ederim
-
@lakcingofsupply alan için db kullanan var mı
-
Arkadaşlar sadece kpss b kısmı için konuşuyorum 2022 kpss b ye hazırlanacam Gk de en az 55 Türkçede en az 25 net hedefliyorum 88 ila 93 puanlar arasında almak için en az kaç net mat gerekir bu konuda bir hesap yapamıyorum matematiğim iyi değil 8 net civarı yapıyorum bu durumda en az kaç mat olmalı