6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
Yks öne cekildi. Kpss ne olur sizce
-
@ank3435 reis ne derse o
-
Aynı kalır hocam bence
-
@gozde41 neden ki
-
@ank3435 hiç konusu geçmedi yoksa onunla ilgili de hazırlık yapılmış olurdu tabi bu benim düşüncem ama isteğim ağustosta falan sınav olması
-
@ank3435 Ben de tarihin değişmeyeceğini düşünüyorum. Söylentiye göre turizmciler temmuz ve ağustosun sınavsız geçmesini talep etmişler. Yine de her an her şey olabilir, bu benim düşüncem sadece.
-
ertelenmesinde de kpss nin adı geçmemişti arkadaşlar YKS ertelenmesiyle kpss de ötelendi birbirine bağlı zaten.
-
Geri çekilse bile temmuz değil de ağustos olur diye düsünüyorum
-
Eğer turizm kaygısı güttükleri içinse bizim sınava dokunacaklarını sanmıyorum. Çünkü bizimkiler sınavdan çıksa bile turistik faaliyetler yerine kurum sınavı, mülakat vs için çalışmaya devam eden öğrenciler... o yüzden bizim tarihe dokunmayacaklardır diye düşünüyorum.
-
En geç 1-2 güne belli olur. Hiç belli olmaz, bir bakmışsınız eski tarihler geçerli oluverir. Bakalım. Devletimiz, şüphesiz ki en doğru olanı tercih eder.
-
@ank3435 hiç belli olmaz .bi de bakmışız hopp temmuz olmuş .
-
Ağustosun ilk haftası kurban bayramı. Eğer tarihi değiştireceklerse 2. Haftası gkgy 3. Haftası alan sınavlarının olması gerekiyor. Şahsen 15 gün için değişiklik yaparlar mı pek ihtimal vermiyorum. Özellikle yaz mevsimi kurban bayramı tatilini birleştirecek olanlar turizm vs derken tarihle pek oynamazlar gibi. Sinyalini verirlerdi yoksa. Eğer radikal bir karar alıp tekrar eski tarihine çekerlerse orasını bilemem. Her hal ve şartta suanki tarihin mevsimsel sıkıntılarıda göz önüne alırsak kpss adayları için daha iyi olduğunu düşünüyorum. Karar devletimizin. Ne derlerse başımızın üstüne deriz:)
-
Kpss başvuruları ne zaman başlıyor?
-
@sim takvim belli degil
-
Nasıl gidiyor kpss hazırlık süreci?Soyle eli yuzu duzgun bir p3 puanı icin kaç puan kac net yapmalıyım?
-
Güncel hukuk konu anlatımı olarak 4T Kutluay almak istemiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
-
Güncel SOHO hukuk konu anlatım hakkında düşünceleriniz nedir
-
@Fischer özel mi kamu mu
-
@sefa-turkdonmez İkisi de hocam
-
merhaba öncelikle herkese kolay gelsin. muhasebeye karşı olumsuz önyargılarım var. bu dersten başarılı olan arkadaşlar hangi kitaptan nasıl çalışmam gerektiği konusunda fikir verebilir mi?