6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
@puebla Merhabalar. 112 nete p48 90.7 sıralama ise 149 gelmişti
-
@littlefinger hocam ben şu anda pegem ile monopol çözüyorum ikiside hoşuma gitti ama monopolde zorlama sorular mevcut
-
@crowdingout çok teşekkür ederim
-
@underwood hocam gkgy netleri nasıldı acaba
-
@churcill 50-8 genel yetenek 34-16 genel kültür netim vardı
-
Arkadaşlar son dörtlü için özellikle türkiye ekonomisi için kaynak tavsiye eder misiniz?
-
@şozunbirnumara tr ekonomisi icin yasin çoban
-
@şozunbirnumara eğer vakit ayirabilirsen korkut boratav türkiye iktisat tarihini okuyabilirsin çok faydasını görürsün
-
@olursaolur @churcill teşekkürler arkadaşlar.
-
Arkadaşlar iktisattan konu konu değil de karışık soruların olduğu kaliteli bir soru bankası tavsiyesi verebilecek olan var mıdır ayrıca turkce ve matematik için de soru bankası önerilerinize açığım
-
@churcill gkgy için benim hocam yayinlari son dönemlerde tutuldu gibi. Bence bir göz gezdirip araştır kardeşim.
-
@LioN eyvallah hocam sağol
-
Arkadaşlar matrah vergi hukuku kitabı hocası 4.baskısI için güncelleme moru paylaşmıştı instagramdan onu kaydedeniniz var mı şuna bulamıyorum
-
A kadro maliye konu anlatım kitabı hakkında ne düşünüyorsunuz? Maliye Teorisi 34 sayfa, tekrar için kullanmayı düşünüyorum ama yine de sayfa sayısı az geldi. Daha önceden bu kitaptan çalışan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
-
Külliyat hukuk 2020 baskı kullanan oldu mu?Hukuk özgün soru bankası olarak 3y,külliyat,teftiş,monopol,themis,murat,yargı,pegem kitaplarından hangisini önerirsiniz?
-
@zenginmemur Monopol güzel fakat soruların açıklama kısımları çok uzun değil.
-
@zenginmemur Bende teftiş soru bankası var. Soruları ve çözümleri bence gayet yeterli. Eğer isterseniz özelden istediğiniz hukuk dalından 2-3 sayfayı atayim, inceleyin.
-
@zenginmemur 3y soruları güzel ama açıklama kısımları bana aşırı uzun geldi birkac sayfa sürüyor sindire sindire çözmek için iyi ama hızı çok azaltıyor böyle olunca da
-
Merhaba. Maliye konularinda bi tek devlet butcesinde degisiklik oldu dimi. Farkli konularda bi degisiklik oldu mu?
-
Çeko KPSS-Alan kitap tavsiyesi olan var mı?A Kadronun çeko kitapları nasıl?