6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
@gençler23 dostum iyi bir konu anlatimi kitabi bitirdikten sonra ferhat yildiz cikmis sorular kitabi var. Kpss icin iyi bir noktaya tasır seni. Ama monografi icin bunlar eksik kalir. Test icin fazlasiyla yeterli oluyor.
-
@Shadowmoon Tamamdır teşekkür ederim.
-
@rain96 soru bankasi olarak teftis maliye soru bankasini incelemenizi oneririm. Ben alip cözmedim ama incelemistim. Hatta almayı da düsünüyordum ancak vakit kalmadan sınava girdik.
-
@Shadowmoon bende 26 net yapmıştım eksik çalıştığımı hissettim. Konu olarak neyden baktınız hocam
-
@jook Evet bunu duymuştum ancak konu olarak çok kötü durumda olduğum için soru çözmeye vaktim kalır mı bilmiyorum, eksiklerimi ancak kapatırım gibi Yani aslında kalın bir kitap istememe nedenim de buydu hem konu çalışması yapacak hem soru çözecek vaktim kalsın istiyordum.
-
@Hayaller71 Ferhat Yıldız ve Alican dovletov vardı hocam. Bunlardan baktım dönüşümlü. Test için bunlari gayet yeterli buldum
-
Ceteris Paribus hariç konu konu olmayan karma bir iktisat soru bankası var mı? Maliyeyle birlikte sorduğum için arada kaynadı
-
@Shadowmoon sağol kardeş tekrardan rasyo alacağım
-
@jook çok sağolun
-
@whshw idare
-
@Blueberry CMK’da da değişiklik oldu mu? Olduysa nerden öğrenebiliriz?
-
Evet arkadaşlar hukuklarda değişen yeri öğrenebilceğimiz bir yer var mı? Bütün kitapları yenilemek istemiyorum
-
@rain96 Cmk'da değişiklikler var fakat çıkma ihtimali düşük, seri muhakeme usulü gelmişti en son. Kanunu indirip en alt kısmından değişiklik tarihlerine ve madde numaralarına bakabilirsiniz.
-
@Blueberry Teşekkür ederim.
-
@rain96 tufan Samet hocanın hyterisis soru bankasını alabilirsiniz karma iktisat soruları var orta-zor ayarda. Analiz iktisat da güzel ama karma sorular değil konu konu ayrılmış şekilde
-
@hakimehanımm Teşekkür ederim öneriniz için.
-
reklam ileti kaldırılmıştır
-
iktisat zeynel dinler çıkmış sorular nasıl arkadaşlar?
-
@sblue bence saçma bi soru sormuşum. çıkmış soru yani adı üzerinde nasılı mı olur sağlıcakla kalın...
-
@sblue öyle demeyin sonuçta çözümlerde önemli açık ve anlaşılır olması açısından ben Yüksel bilgilinin çıkmış sorularını daha çok sevdim kolay gelsin