6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
@snowpatrol hocam konusmiyim dedim ama ksr bkm dayanamadım 2022 ye kim öle kim kala belki o zaman kpss sistemi soru sayısı veya konular değişecek ayrıca matematikten belki 10 net yapacan ama kimsenin yapamadığı sorular olursa puanların iyi gelir yani standart sapma diye bi şey var duydunuz mu bilmiyom herkes burada gücü kalmamıs sekilde 2020 giriyim atanıyım derdindeyken 2022 yi düşünmek cok zor ondan en iyisi dersanelere danışın bu durumu bence daha sağlıklı olur
-
@silence hocam belki yanlış anlaşıldım şimdiye kadar sadece kpss a çalıştım referanssız torpilsiz mülakatın olmadığını gördüm a yapmak benim için b yapmaktan kolay ve eğlenceliydi aslında başlık açmıştım oturmamış başlıklara kimse uğramıyor buradan sadece sormak istediğim şuydu 2 yıl öncesinden başlamıyorum bu sene sadece mat çalışıp matı halledip halledemediğime göre son sene 2022 ye devam edecektim ve tecrübeli arkadaşlar varsa ondan sordum mat konusunda kaç net yapmak gerektiğini size iyi çalışmalar
-
@Hayaller71 hocam ben cözdüm beğendim. Tavsiye ederim
-
@lakcingofsupply Hocam ben cözüm kısmını önemsiyorum. Yapamadıgım soruları cözerken anlıyım diye. Ve db nin alan denemelerinin cözüm kosmını beğendim. Soru bankası netin denemesinden daha iyi. Pegem den daha iyi. Diğer kaynkalara bakma sansım olmadı
-
@lakcingofsupply sağolun hocam iyi calismalar
-
Arkadaşlar selamlar.
18 ağustos saat 20 00 da
#ZehraBakanımİşMülaktAçıkla etiketiyle iş müfettiş yardımcılığı mesleğe giriş mülakat sonuçları için etkinlik yapılacaktır inşaallah.
Bekleyen beklemeyen herkesin katılmasını talep ediyorum. Zira açıklandıktan sonra 100 kişilik müfettiş yardımcılığı ilanı bekleniyor. İhtiyaç var sağlam duyum.
Yayalım
-
@sınavuzmanyrd ihtiyaç mı var? O zaman niye 3 yıldır açıklanmıyor. Birbirimizi kandırmayalım
-
@Hasso Herkes kendi çıkarında.
-
Sizce son zamanlarda sadece tekrar mı yapılmalı? Ben hala konunun üzerine test çözmeye çalışıyorum da .
-
@bykeynes günde 2 deneme bitir. Kalan sürede tekrar yap. Sınav son 1 ayda kazanılır
-
@bykeynes bana kalırsa son 10 güne kadar konu+soru şeklinde devam edip son 10 gün deneme+eksik konular üzerinden kısa kısa tekrar şeklinde gitmek en iyisi.
-
Arkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin, maliyedeki beyan süreleri değişmişti en son ama halen daha oturtamadım. Vergilerde ki güncel beyan sürelerini söyleyebilir misiniz ?
-
4t hukuk denemeleri aşırı mı abartı yoksa bana mı öyle tecrübeli bir arkadas cevap verebilir mi?
-
@mrblue10 çok basit ve çok zor sorular da var ama genel olarak sınav düzeyine yakın diye düşünüyorum
-
@churcill maliye çok yakın ama hukuk biraz abartı gibi
-
@mrblue10 iktisat bölümünü çözdüm banaa biraz kasıntı gibi geldi sanki Siz sadece hukuk mu çözdünüz
-
4t nin ilk denemesini çözdüm muhasebesi kolaydı hukuk orta iktisat orta maliye zor (alışılmış maliye soruları değil)
-
geçmiş dönemlerde sınava en yakın olarak gösterebileceğiniz bir deneme var mı? ayrı ayrı denemelerin alanlarıda olabilir mesela x denemesinin hukuku y denemesinin maliyesi sınava yakındı şeklinde
-
Denemeler hiç bir zaman tam olarak sınav ayarında olmuyor mesela geçen sene savaş çözmüştüm hukukta max. 30 doğru yapıyordum sınavda 37 yaptım kolaydı ya da maliyede 30 doğru yapıyordum denemede sınavda batırdım geçen sene baya değişikti sorular. Eğer deneme çözecekseniz yaptığınız doğruya takılmayın ne öğrenebilirim diye çözün 4t savaş ve monopol yayınlarının denemeleri iyidir tavsiye ederim. Ama konu tekrarı yapmak daha faydalı ben öyle gideceğim sınava kadar ve bir tane de onlu deneme yaparım yeterli olacağını düşünüyorum.
-
Twitter'da KPSS'nin ertelenmesi için tag açmışlar. Burada da 'Acaba ertelenir mi?' diye düşünen arkadaşlara söyleyeyim şu saatten sonra neredeyse imkansız. Geçen hafta sınavda görevli olmak isteyen meb çalışanları için başvurular başlamıştı. Yani planlar sınavın yapılması yönünde.