DERS DIŞIDIR
-
Korona günlerinde kendimi sevindirmek için hediye almak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz
-
@sasvesas Müziğe ilginiz varsa çalınması kolay enstrümanlar edinebilirsiniz. Her enstrümanı nota bilgisi ile çalmak büyük emek ister ancak youtube ve diğer platformlar yardımıyla parça üzerinden çalışabilirsiniz. Ben zamanında 120 liraya Hohner Special 20 modelinden bir mızıka edinmiştim. Şuan fiyatı 200 lira civarında.
Onun dışında şu sıralar popüler olan kalimba var. Canınızın sıkıldığı anlarda tatlı tonlarıyla bir şeyler tıngırdatabilirsiniz. Youtube'da kalimba için içerik boşluğunu doldurmak adına eğitim videoları çekenler de var.
-
@Fischer değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
Flüt vardı ara ara onu çalıyordum. Sanırım müziğe pek yeteneğim yok -
@sasvesas çiçekler al. Ama canlı ve renk renk çiçekler. Kucuk kucuk saksılarda.. onlarla ilgilen, konuş, birlikte şarkı söyle. Başlarda tek taraflı gibi gelse de onların da seni anladığını hissedeceksin. Belki de kafayı yiyoruzdur bilemem ama çok güzel bir his
-
@HaniYaKi aslında balkonda sebze vs yetiştirme planım var ama bakamam diye korkuyorum
-
@sasvesas sebze balkonda ruhu daraltır. Geniş bir bahçe lazım ona
-
@sasvesas muhabbet kuşu al. Yılbaşında almıştım o kadar güzel bir duygu ki çok bağlandım çok seviyorum onu. Birlikte vakit geçirmek için ders aralarında yanına gidiyorum güzel bir heyecanla. İnsana yoldaş oluyor .
-
@Su28A kedim var evde
Yer onu -
Şartlar elverse basın gidin derdim dostum şöyle güzel bir yerlere Ama dediğiniz gibi Korona günleri olduğundan buna göre bir şeyler düşünelim.
Dostum herhangi bir yeteneğinizi keşfederek işe başlayabilirsiniz. Bu illa müzik olmak zorunda değil elbette. Benim için bu müzik olmuştur hep. Ancak sizin ilginiz olan bir estetik alan varsa, mesela boş kaldığınızda farkında olmadan çiziyor ortaya bir şeyler çıkarıyorsanız bu yönde resim ile alakalı şeyler alabilirsiniz. Yeriniz müsaitse ahşap, ahşap oymacılığına dair bir şeyler edinebilirsiniz. Bunun yanında, müzik zevkinizi bilmiyorum ama eski şarkılardan hoşlanıyorsanız bir pikap ve bir iki plak edinebilirsiniz. Analog sesin zenginliğini tadarsınız bu fırsat ile.
Kitaplarla aranız iyi ise e-kitap görüntüleyici alabilirsiniz. Kindle ürünleri güzel olabilir.
Dijital tasarım ilginiz ve beceriniz varsa wacom tabletlerden edinebilirsiniz. Dijital olarak çizerek bir şeyler tasarlayabilir, üretebilirsiniz.
Süreklilik arz eden, aklınızı meşgul ederek, yeni bir şey üretme ya da keşfetme heyecanı doğurabileceğini düşündüğüm şeyler bunlar -
Tespih alın şak şak çekersiniz. Benim de vizyonum bu kadar işte
-
@paretowilfredo yaklaşık 5 gündür n11 Hepsiburada gittigidiyor da takılıyorum hiçbir şey bulamadım
Bende evin balkonunu yıkadım 2 battaniye attım yüzyıllık yalnızlık kitabına başladım.
Arada da telefondan call of duty mobile oynuyorum. Bildiğimiz tek şey ders çalışmak olmuş inanın kendimi tanımıyorum neyden zevk alırım bilmiyorum. Bu süreçte bunu öğrendim. Kendine hediye alamayan bir insanmışım