Türk Eximbank BT Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Bekleyen bilişimci arkadaşlara hayırlı olsun.
https://www.tercihiniyap.net/ilan/turk-eximbank-bt-uzman-yardimciligi-alim-ilani-2020-h10560.html
-
@mk-ank Eximbank güzel bir kurum. BT'den sonra sosyal grup için de ilana çıksa güzel olabilir YDS'si olan dostlarımız için
-
Acayip bir durum var. Bundan bir buçuk ay önce bu ilanın aynısı çıktı, ben de başvurmuştum. Mülakat listesi açıklandı ama o kadar az başvuru olmuş ki inanamadım. Bizim mülakatları açıklamadan bu ilan geldi. Başvuru neden bu kadar az oldu, acaba kurumla alakalı bilmediğim olumsuz birşey mi var diye araştırdım ama birşey de bulamadım. Hayırlısı olsun bakalım.
-
@rmazandavulcusu Kurumla alakalı olmasından çok alımın ilan edilebilirliği bence asıl sorundu dostum. Bu ilan ile alakalı doğrudan bize bilgi gelmemiş olsaydı yine haberdar olmazdım. Kaldı ki Eximbank önemli bir kurum olmasına rağmen aynı alandaki kurumlardan biraz daha az tanınıyor, biliniyor. Biz de duyurulmasına aracı olmak istedik Kurumun ihtiyacını karşılayabilmesi adına. Bir diğer sebep de özellikle bu alanlarda çalışacak mühendis arkadaşların özel sektöre ya da belki kendi işlerini yapmaya daha meyilli olması da olabilir. Devlet kurumlarından daha fazla kazanç vaadi olan bir alan çünkü. Halbuki devletin ihtiyacı da gerçekten son dönemde artmaya başladı. Her Kurumda ve alanda dijital bir dönüşüm var. Salgın süreci de bu dönüşüme hız verdi ki bence salgının bizler açısından en önemli kazanımı bu oldu. Kurumlar yüz yüze iş ve işlem yapamayacağından bir çok çalışmayı dijital platformlara taşımak durumunda kaldı ve bu dönüşüm süreci sürat kazandı. Bakalım bu kez yeterli başvuru alır umarım.
-
Önceki alimin sonucunu da açıklamadan tekrar alıma çıkmaları ilginç oldu.
-
Sonuçlar açıklandı.