Kamu bankaları 😔
-
Kamu bankaları için ilan ne zaman gelir arkadaşlar ?
Malum virüsten herşey ertelendi ama en azından önümüzdeki zaman için bir duyumu öngörüsü olan hiç yok mu ? -
Bende 4 gözle vakıfı bekliyorum
-
vakıf açsa yine müfettiş alır ama uzman yrd alır mı bilmiyorum ama ziraatten ve halk bankasından umutluyum
-
@jamiryoo banka uzman yardımcıları ne kadar maaş alıyor biliyor musunuz
-
@jamiryoo müfettiş yardımcılığı için her yıl hangi dönemlerde ilan açıyorlar bilginiz var mı?
-
@kuantummk vakıf bank nisan da açıyordu ziraat haziran da uzman yrd için açıyordu
-
@müfettiş 4 bin ile 5 bin arası diye tahmin ediyorum
-
ziraat ve halkta 5500 civarı ortalama başlangıç, istanbul personeli için 6000. Temettü dahil değil bunlara.
-
Normalde ziraat Haziran da açar denilmişti . Virüsten dolayı açmayabilir değil mi ? Haziran olmazsa bile Eylül Ekim ayına doğru açma ihtimali olmaz mı arkadaşlar?
-
@Su28A gecen yıl alım yapmadı ziraat bu yıl ümitliyim ama şu virüs bahane sonuçta ziraat sınav yapıyor umarım açar
-
@troya, içinde söyledi: Kamu bankaları
ziraat ve halkta 5500 civarı ortalama başlangıç, istanbul personeli için 6000. Temettü dahil değil bunlara.
2012 yılında girmedik okul bitiyor vs diye geç haberim olmuştu birde nerden nereye şimdi mumla arıyoruz arkadaşların emekliliği gelmiştir
-
Az da olsa açılır diye düsünüyorum ben açıkçası özellikle her yıl açan vakıf bu sene açmazsa baya şaşıracağım
-
@jamiryoo ziraat en son uzman yardımcısı alımını 2018 de mi yapmıştı acaba ?
-
@bykeynes evet 2018 di umarım bu yıl alım olur
-
@jamiryoo sağol hocam umarım inşallah
-
Sorunuz varsa alırım dostlar.
-
@emilsax
Merhaba hocam, bilginiz var mı kamu bankalarının sınavlarıyla ilgili -
@bykeynes kendi çalıştığım kurum dahil 3 kamu bankasında da şu an covid 19 dan dolayı gündemlerinde eleman alma olduğunu düşünmüyorum şu an ki durum bir nebze olsun hafiflerse bir ihtimal çünkü tek gündem kredi satışı yaparak piyasayı canlandırabilmek.Ama tecrübeli arkadaşlar bilir bir anda sürpriz yapıp ilana cikabilirler ne takvim ne de bir program var.Herşey olabilir.
-
@emilsax siz bankada mı çalışıyorsunuz hocam?
-
@bykeynes vakifbankta uzman yardımcısıyım.