İşletmeye Hangi Kaynaklardan Çalışıyorsunuz ya da Çalıştınız?
-
Soru başlıkta arkadaşlar. Herhangi bir kaynağa çalışıp da kpss'den iyi bir puan alan olduysa netlerini de paylaşırsa sevinirim.
-
hiç kimse mi bakmıyor?
-
@emrediyebiri bakıyorlar da senin belirlediğin kriterlere uygun forumda kimse yok galiba açıkçası ben de hic duymadim işletmeden net yapan en fazla 9 net duydum bu zamana kadar
-
@guyan-gelmiş 17 neti gördüm ama işletme bölüm birincisiydi kendisine kızıyordu ben nasıl yapamam diye
-
@ncbb iyi yapmış yine
-
Hocam işletme için özellikle bu kaynağa gerek yok. Çıkmış soruları bir iki defa çöz ve çözerken analiz et. Birde ınternette ara sıra pazarlama l, etkinlik, verimlilik, üretim yönetimi yazıları okursan yeterli. Zaten 3-4 soru eski sisteme göre Muhasebedeki asit test, cari orandan vs geliyor. Yok illa kitap istiyorum dersen işletme yönetimi diye bir kitap var ona bakabilirsiniz.
-
Hiç kullanmadım bir bilgim yok ama bir ara bende niyetlenip arastirmistim ve yargı'nın isletme konu kitabi geregi hatta fazlasini verecek kadar kapsamli diye duymustum. Bir bak istersen. Kolay gelsin
-
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum. ben de çalışıp çalışmama arasındayım. malum artık sınav sistemi değişti. 50 dakika boyunca işletme sınavına boş boş bakmayayım en azından ucundan da olsa bir şeyler öğreneyim istedim.
-
@Bireysel-başvuru hocam işletme yönetimi dediğiniz kitap hangi yayınlar ve yazarın?
-
Hocam konu anlatımı için herhangi bir yayını alabilirsin Murat ya da beyaz kalem almayı düşünüyorum ben. Bi de savaş yayınlarından deneme almıştım geçen sene kitap şeklinde olan onu çözerim. Esas istatistik düşündürüyo beni bildiğim kadarıyla artık soru işaretlemek yetmiyo puanının olması lazım hesaplanabilmesi için.
-
@emrediyebiri seçkin yayıncılık prof. Hasan tutar hocam.
-
herkese cevapları için teşekkürler.
-
Hocam hangi kitap iyi bilmiyorum ama ben muratı işletmesini almıştım yetersiz kpss için ben hiç beğenmedim