Kanada'ya Göç Eden Çiftin Yaşadığı Kpps A rezaleti
-
Benimde bir 6 mülakat görmüşlüğüm var ,5 i başarısız 1 i başarılı , onu da hiç istemiyordum heralde komisyon yanlış sınavda acıdı:)
-
Kimseyi yargılamak ve sorgulamak gibi bir niyetim yok neler çektiğini bilemeyiz tabi. Ama hiç mi hırsızın suçu yok acaba. Portakalı soymadan içini bilemezsin yeğen.
-
@keynesiyiyen, içinde söyledi: Kanada'ya Göç Eden Çiftin Yaşadığı Kpps A rezaleti
Arkadaşın canı yanmış kendisinin yerinde olmak istemezdim. Ama biraz da çuvaldızı kendimize batırmamız lazım. Referanssız dayısız kurumlara giren çok insan tanıyorum. Bu kadar umutsuz bakılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Kendisini değerlendirmek haddime değil ama videoda izlediğim kadarıyla bu arkadaşta kaymakam hamuru da yok idari hakim hamuru da yok kimse kusura bakmasın.Hocam ben kusura bakarım.şöyle ki bu gençler en verimli çağında minimum 2 yıl bu aptal ezberci sınava çalışıyor.sonrasında da kapı kapı kurum dolanıyorlar 16 saat sınav ne demek ya kaymakam mı olacak bu adam.Burda kimse ben çalışmayım da herşey olsun demiyor zaten bie hak gaspı söz konusu.iibfliler guy olmak için kpss+yazılı+mülakat uğraşıyor.Hukukçular savcı hakim olmak için bu kadar uğraşıyor neredeyse.
-
Buradaki bazı arkadaşlar gelecek bürokrasisi için umutlarımı yeşertiyor.
-
@felix-felicis akıllı kedi felix hocam millet felix felix gezerken biz mülakatlardan eleniyorduk. Hiç refarans olmadığı halde atanan dostlarımız oldu elhamdülillah puan alınca atama olsaydı mülakat olmazdı Ha mülakatların hakkaniyetsiz olmasından bende şikayetciyim. Üstelik listenin son şekli bakanlıkta şekilleniyor. Biz sadace onun dediğini dinledik ve bi kanıya ulaştık. Ama işin boyutunu içeriğini bilmiyoruz insanların moralini bozmak yerine yeşillendirmeyi tercih ettim. Umarım yeşillendin...
-
@urfaspor63 63 plakalı arkadaşım çok komiksiniz. Meselenin ne olduğunu bilmiyoruz çok haklısınız. Çünkü sorun(!) olacak çok mesele var. Size çok uzak olmayan hemşeriniz sayılacak Liceli Mesut’u googlada aratmanızı istiyorum. Umarım aynı meseleden muzdarip olmazsınız.
-
@felix-felicis hocam mesudu bilmiyoruz neden elendiğini . Ama haberi okuyunca üzüldüm gerçekten. Umarım sende,63 plakalı bende güzel yerlere geliriz inşallah.
-
@urfaspor63 Amin hocam inşallah
-
@keynesiyiyen vey test deil mi ?
-
7 yıl... elendiğim mülakatları ben unuttum sayamıyorum.
-
-
@keynesiyiyen hamura göre mi seçim yapacaklar? Bal gibi de kusura bakıyorum bu söyleme.
-
Vmy klasik mi ooo çok zormus cidden
-
Bu sene de klasik olur mu?
-
Şu an mevcut ilanlardan dolayı bu başlık çok sessiz. Hali hazırda gelecek ilanlar olmasaydı bu başlık revaçta olurdu. Neyse rez alayım, mülakattan sonra değerlenir buralar.
-
@john https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/vergi-mufettis-yardimciligi-vmy-sinavi-test-mi-h7962.html
Hocam araştırabilirsiniz. Bakın ben araştırıp sitede kolaylıkla buluyorum çalışmaları
-
@keynesiyiyen bende torpille işe girdim diyen dörmedim.nerden çıkarıyorlar torpil falan filan.
-
@albertcamus hocam bu sene test diyorlar da ondan sasirdim
-
Hamur yokmuşMuş tacizci sapıklar hakim oluyor onlarda var bu gencecik tertemiz duyarlı çocuk da mı yok !pehhhh
-
Elendigim kaymakamlik mulakatında kahvehaneye gelmiş gibi sandalyeye yayılan ağlayan zırlayanda vardı bende ,elenen arkadaslarda yoktu öyle mi bu hamur !