Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Açıklanmış arkadaşlar
-
@Ykps 80likleri hepsini almışlar neye göre almışlar soru bile gösterilmedi yarın işk işim bunlar gaziantep üniverstesiyle ilişkisi varmı yokmu sorular nasıl verildi hesabını sorcam kafalarına göremi almışlar doğrulara göremi bakcaz
-
@erkn58 benimde olmadı hocam da 80likler nasıl yani anlamadım?
-
@erkn58 Anlamadık hocam kaçları alacaklar 80lileri almayacaklarsa
-
@Gaziantep27 yarın gider hesabınınsorarım üniversiteye bunkazananların gaziantep üniversitesiyle alakası varmı yokmu diye neye göre soru iptal etmişler Neye göre almışlar bakcaz yarın antepte yaşıyorum zaten tek tek sorarım , bakalım bunlar neye göre alınmış şahsen sorarım
-
Bir sınav daha olmadı
-
Ne doğru sayımız belli ne iptal olan soru belli açıklasalardı keşke
-
Ben üniversiteye gittim bir çok 85 üstü alan arkadaşlar birer soruyla hukukla girememişler muhasebeden kalanlarda olmuş fakat bir çok kişi hukuktan kalmış şahsım adına hukuk soruları için itiraz edicem yada şikayet edicem gerekirse BAM a giderim yada rektörlüğe şikayet edicem pazartesi haberiniz olsun herkes sorularını görsün nerde yanlışı var görsün çünki bir soruyla müfettiş olamayan birçok arkadaşımız var
-
@erkn58 hocam sınav sonucunuzu öğrenebildiniz mi acaba
-
@tnat evet sorulara bakamadım göstermediler fakat listeyi gösterdiler birçok arkadaşımız muhasebe aksine hukuktan kalmış heleki 85 ve üstler bir soruyla elenmişler
-
@erkn58 benim antebe gidip bakmam mümkün değil ama sınav puanımı öğrenebileceğim telefon numarasını ya da mail adresini biliyor musunuz hocam acaba
-
@tnat 0 (342) 317 20 23 mesut dekan yardımcısı
-
@erkn58 çokk teşekkür ederimm