Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Hayırlı olsun arkadaşlar;
-
Zaten iyi bir işi olan arkadaşları başvurmamaya davet ediyorum
-
@zz 90 üstü min 89 kapatır
-
@Marsiyal ilanın sonlara yakın gelmesinden dolayı bir ihtimal düşer diyorum ama bakalım
-
@zz eüaş gibi olursa daha düşük kapatilir sartlar hemen hemen ayni oradaki 140.arkadasin puanina bakmak gerek ve tabi o süre zarfindan sonra sonra bir cok atanan arkadas oldu umarim hakkaniyetli bir sürec olur
-
@ynsss4 baktım 140. Kişinin puanı 88.2ymiş bu civarlarda olur yine muhtemelen
-
@zz bence bi tik azalabilir hocam. O sinava bende kilpayi girmistim. Ve basvurular ocak sonuydu o tarihten sonra spk bddk kgk vb kurumlar aciklandi umarim bu arkadaslar daha adaletli davranir
-
@ynsss4 doğru diyorsunuz inşallah öyle olur
-
@zz hocam kgk listesine baktim simdi eustan sonra aciklanmis ve atanan 11 kisiden 5 i eusta listede var. Bu tip arkadaslar belirleyecek puani ve bu yılın son ilani gibi birsey. Benim gibi 88 kusurlerde olan arkadaslar bu yil en az 3 sinavi 1 puanla kacirmistir
-
Yds ciler üşüşmemiş hala gerçekten çok enteresan.
-
Bu yıl ankara üniv in yaptığı İngilizce de sorulan 2 tane müfettişlik sınavına girdim İngilizce leri kolaydı. Yds den Bi türlü 50 anlamamıştım ama bu sınavlardan 65-70 aldım. Format olarak yds gibiydi ama daha kolay çözülüyordu sorular. Cümleler anlaşılabilirdi.ama yinede 140 kişi içinden 28 e girmek küçük çaplı bi mucize geketirir hele ki ing den ful çekenler varken.
-
Puan tahminim 86. Eüaş galiba 87 idi arada atananları çıkarınca buldum bunu.
-
@Reşo, içinde söyledi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Puan tahminim 86. Eüaş galiba 87 idi arada atananları çıkarınca buldum bunu.
Eüaş 10 kişiymiş o zaman buda 88 civarı kapatır
-
Atananlar ve sınava başvurup girmeyecek arkadaşlar başvurmazsa 86ya kadar çok rahat düşer. Son 3 ayda kaç kişi kurumlara atandı.
-
@icav bende o kadar mülakat sınav girdim min kapatacağı 89-90 bandı arkadaşlar
-
@yakos1905 o kadar da girmemişsin demek ki
-
@yakos1905 bunun sınava girmekle alakası yok ki ben de çok sınava girdim. EÜAŞ örneği var önümüzde en yakın ona göre 89 altı kapatacağını düşünüyorum.
-
@icav btk iç işlerinde tonla başka kurumlarda çalışan insanlar daha çoktu dostum hele adı müfettişlik filansa yağar gene millet ben en düşük 89 kusur bekliyorum
-
Bu sene kgk,btk gibi merkez uzmanliklara atanan cok oldu. Turne olayi nedeniyle teftisi tercih eden az olur merkeze atanip. Keza DHMI,vakiflar teftis vs de aciklandi. Bu sinavda ingilizce ortalamaya da dahil. O yuzden 87 civarı puani olanlar başvursun. Ingilizce olmasi nedeniyle basvurmayacagim.
-
Halk bank ile cakisiyor sınav arkadaşlar tercihiniz