Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
İtiraz eden arkadaşlar itiraz sonuçlarının ne zaman açıklanacağını söyledi mi kurum?
-
İtirazlar bittiğine göre haftaya açıklarlar mı acaba yoksa 15 günlük itiraz cevap süresi mi beklenir
-
Ümit ederim tabana düşer
-
@yeşilırmak06 ASYM' nin yaptığı sınavların açıklanması 1 ayı buluyor hocam.
-
@yeşilırmak06 düşmez ben daha 70 altı görmedim. İktisattan kalan bile 74 yapmış
-
@Hasso 70i geçmeyen zaten yok ama barajlara takılan da bayaa var, ortalaması 80 olup 60 barajına takılan bile var
-
İtiraz edecek arkadaslar vardi itiraz ettiniz mi ?
-
Bu hafta içinde inşallah sonuçlar açıklanır. Süreç uzadıkça yıpranıyor insan.
-
@icav bi anda açıklandı sandım ya görünce
Umarım bu hafta açıklanır -
Hic arayan soran oldu mu acaba?
-
Ah mapeg artık açıklansan da olmadıysa bile en azından günde 10 kere sitene girmeyi bıraksak
-
Kamu kurumlarının esnek çalışma sistemine geçecek olması bizim sonuçların açıklanmasını ve bu sürecin yavaşlamasını etkiler mi sizce arkadaşlar
-
Etkilemez cunku zaten yavaş işliyor @gizem33
-
@avalist inşallah hocam
-
Kurumu arayıp bilgi alabilen var mı ne zaman açıklanacağına dair
-
O kadar merak ediyorsanız arayıp sorun
-
Bugün açıklanacakmış.
-
@Avexer, içinde söyledi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bugün açıklanacakmış.
Nereden duydunuz kesin mi
-
@yeşilırmak06, içinde söyledi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Avexer, içinde söyledi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bugün açıklanacakmış.
Nereden duydunuz kesin mi
Kesin
-
@Avexer aradım sordum, öyle bişey yok dediler, yalan mı söylüyorsun napıyor sun sen